Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De negen van manden tarotkaart

Wanneer je volhoudt, volhoudt onder druk en volhoudt ondanks de krachten die aan het andere eind van je touw trekken, verwacht dan dat de Negen van Wijzen in je Tarotlezing verschijnt. Deze kaart is ofwel een welkom teken dat je je echt staande houdt in een langetermijnproject of dat je nodeloos vasthoudt aan een standpunt dat over zijn tijd is.

Een man staat alleen, zijn houten staf vasthoudende. Hij heeft een rechte houding en kijkt op zijn gezicht bedenkelijk over zijn schouder. Achter hem staan acht houten staven. Ze lijken stevig te zijn neergezet. Zijn uitdrukking vertelt ons dat zij op de een of andere manier verantwoordelijk zijn voor het verband dat om zijn voorhoofd is gewikkeld. Hij heeft gevochten. Hij heeft een wond opgelopen. Maar hij staat nog steeds, alert en even recht en sterk als die andere stokken die achter hem zijn opgesteld. Achter deze omheining van houten staven ligt een ongerept en vredig landschap van groene heuvels en eindeloze blauwe luchten.

Dit is de zeldzame Tarotkaart die bestaat in de driedimensionale ruimte. Dat betekent dat de man op de kaart deze staven als wapenarsenaal kan hebben voor een gevecht en dat het gevecht zich buiten de kaart kan afspelen! Of de gewonde man verlaat een wereld buiten de kaart en stopt slechts voor een moment van rust voordat hij weer verder vecht in het vredige landschap diep in de kaart. Deze Tarotkaart onthult een pauze zonder overgave in een strijd die je vult met doorzettingsvermogen.

Twijgen vertegenwoordigen onze creativiteit. De wandelstaf is een visuele metafoor voor datgene wat we bij ons dragen dat onze reis door het leven gemakkelijker maakt. De gewonde man ben jij, in gevecht. Of het nu gaat om een scheiding, kantoorpolitiek of een nieuwsgierige buurman, de strijd heeft u nog niet verslagen als de Negen van Wijzen verschijnt. Het vredige landschap zelf kan verveling vertegenwoordigen en de gewonde man vertegenwoordigt u die uit de Tarotkaart en in het echte leven wilt stappen. Vind uw creatieve stem en ga de strijd aan door uw eigen uitmuntendheid uit te dagen.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Elke Tarotlezing wordt onderverdeeld in het kijken naar het verleden, het beoordelen van het heden en het voorspellen van de toekomst. Waar elke kaart terechtkomt, kan zowel de betekenis van de kaart als de impact die ze op u heeft, veranderen.

De negen van Wijzen in de verleden positie geeft aan dat u intense strijd en een verbeten doorzettingsvermogen hebt gehad om te komen waar u nu bent. Vaak willen mensen die klaar zijn met een strijd deze vergeten en zijn ze blij dat ze verder kunnen. De Negen van staven in de verleden positie herinnert je eraan dat je je eigen kracht en vastberadenheid moet kennen en vertrouwen. Dat is tenslotte waar je vandaan komt.

Wanneer deze kaart zich in het heden bevindt, is dat een erkenning van het feit dat je midden in een grote strijd zit. Je realiseert je misschien niet dat je inspanningen niet alledaags zijn. Uw strijd kan zo vanzelfsprekend lijken dat u zich niet realiseert hoe groot en tegen de verwachtingen in deze werkelijk is. Of het nu gaat om het opvoeden van een kind met leermoeilijkheden of hard werken om je masterscriptie af te maken, je moet echt volhardend zijn in wat je doet om de Negen van Wijs in de huidige positie te manifesteren.

Wanneer deze kaart zich in de toekomstige positie bevindt, bereid je dan nu voor op de huidige onrust die in een strijd zal veranderen. Als de situatie nu vredig is, verzamel dan kracht voor de strijd die binnenkort kan beginnen. Maak nu plannen om de spanning te verminderen, zodat een komende onenigheid niet uitdraait op een langdurige strijd. De gevechten die we het meest beslist winnen, zijn die waarop we anticiperen en

Kaartcombinaties

Wanneer de spreiding van Tarotkaarten wordt gelegd voor een lezing, informeert elke kaart de kaarten eromheen. Als er veel Zwaardkaarten in een lezing zitten met de Negen van staven, zijn uw gevechten bijzonder boos en markeren scherpe woorden de hoogte- en dieptepunten. Wanneer er andere stavenkaarten aanwezig zijn, gaan je gevechten gepaard met een extra dosis creativiteit. Veel bekers? Verwacht een diepe emotionele verbondenheid met de strijd die je hebt doorgemaakt, nu doormaakt of in de toekomst zult zien ontstaan. Wanneer kaarten uit het pak van Pentakels een lezing domineren waarin de Negen van staven voorkomt, gaan de ruzies in uw leven in de kern over geld of persoonlijk bezit.

De Negen van staven heeft een speciale relatie met twee van de Grote Arcana Tarotkaarten: De Kluizenaar en De Zon. De heremiet, genummerd 9 in het tarotdeck, vertegenwoordigt het eenzaamheidsaspect van het alleen strijden. De Zon, genummerd 19 in het Tarot deck, vertegenwoordigt de vreugde van de volledige overwinning en het narcisme van het kind dat het centrum van zijn of haar eigen universum is. Wanneer deze kaarten uw Tarot lezing vergezellen, bevestigen zij dat deze strijd een myopische noodzaak van uw kant is. U hebt deze strijd gekozen en volhardt erin om uw leven zin te geven.

Wanneer de Negen van staven in een lezing zit die De Nar bevat, heeft uw grote strijd in de kern het verlangen naar vrijheid. Sommige kaarten in de Grote Arcana vertegenwoordigen andere mensen wanneer ze interageren met de Negen van staven. Vaak vertegenwoordigen ze de persoon met wie je te maken hebt. Wanneer De Magiër kaart verschijnt, bent u in gevecht met een leugenaar die krachtig overtuigt. De keizer is een kaart van intense mannelijke zekerheid en geeft vaak aan dat een machtig autoriteitsfiguur uw belangen in de weg staat. De Keizerin duidt op een strijd met de muze als deze samen met de Negen van Wijzen in uw Tarot lezing verschijnt. Als je een kunstenaar, schrijver of worstelen met een ander creatief project, de verschijning van de Keizerin valideert de moeilijke tijd die je hebt met uw creatieve project en geeft ook aan dat de reden dat het zo moeilijk is, is dat je op het punt van het creëren van een meesterwerk.

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Vleugelkleur