Informatie nodig of uw partner of relatie?

Manifesteer je lot met je zielsverwant

Wat je ook verteld is of wat je ook mag geloven over je individuele keuzes, je leven heeft een onderliggend zinvol plan. We noemen dit plan "lotsbestemming". Hoewel er krachtige stemmen opgaan tegen het idee dat er een vooraf bepaalde lotsbestemming bestaat, is een lotsbestemming gegrift in het hart en de eeuwige ziel van de mens.

Zielsverwanten hebben een wederzijdse lotsbestemming. Het is je goddelijke bestemming om je te verenigen met je zielsverwant en jullie levens te vervullen door een band van liefde en vriendschap. Jullie ontmoeting is de eerste van vele wonderen op jullie reis samen en begint de verhaallijn van een hoofdstuk dat jullie gepland hebben voor de evolutie van jullie relatie. Met je zielsverwant voor je wordt je gevraagd de angsten en maskers die je liefde ontzeggen af te werpen en naast de persoon te gaan staan die van je kan houden. Je pad is niet langer een eenzaam pad zonder gezelschap en steun, maar eerder een pad van eenheid en synergetische ervaringen die je keer op keer vervulling kunnen bieden.

Jouw lotsbestemming samen kan enkele beperkingen met zich meebrengen. Hoewel jij en je zielsverwant beiden vooruit kunnen met jullie eigen plannen om jullie comfort en succes te bieden, duwen jullie zielen jullie vooruit op hun eigen unieke evolutionaire plan voor spirituele prestaties. Dit plan kan de dromen ondersteunen die jullie hebben voor jullie leven samen of het kan er tegenin gaan, en jullie in plaats daarvan precies geven wat we nodig hebben om te groeien in bewustzijn, niet noodzakelijkerwijs wat we materieel willen. We noemen dit de helpende hand van het lot.

Het lot is een universele wet en een kosmisch principe dat ons geeft wat ons toekomt, wat we verdienen in tegenstelling tot wat we denken dat we verdienen. De Grieken hebben een mooie naam voor het lot, Moira, het kosmische principe van bindende toewijzing. Moira selecteert en verdeelt onze "verdiende portie" in het leven, of dat nu in de vorm is van financiële kansen of kansen op liefdevolle vriendschappen.

Het lot schenkt ons wat ons toekomt als reactie op onze eerdere daden van vrije wil. De reactie kan onmiddellijk zijn of ons vele levens lang achtervolgen. Wat gebeurt, komt uiteindelijk ook weer terug. Daarom, zelfs als je consequent liefde boven haat verkiest en een uitzonderlijk leven leidt, ben je niet verzekerd van een gelukzalig leven met alles wat je wilt. In plaats daarvan kun je jaren van beperking en ontberingen ervaren waarvan je je kunt afvragen: "Waarom wij?" In werkelijkheid is dat omdat jullie voor deze beperkingen hebben gekozen om het verleden goed te maken en om jullie zielen en jullie relatie te laten rijpen.

Het lot ontvouwt zich op creatieve wijze door de jaren heen, waarbij de taken die jullie zielen voor dit leven hebben besloten te volbrengen, voor jullie worden neergelegd. Of het nu gaat om het stichten van een gezin en het dienen van andere zielen die dicht bij je staan of om samen te werken om de mensheid te dienen door middel van een missie, de mogelijkheden zullen zich voordoen om je talenten aan het werk te zetten. Je zult misschien nooit het volledige potentieel van je bestemming bereiken, maar met elke mijlpaal die je bereikt, wordt je leven rijker. Jullie bestemming manifesteert zich door jullie wederzijdse intentie en bereidheid om moedig op het pad te stappen. Het biedt vele mogelijkheden voor groei en wat vrijheid om te creëren met de synergie die jullie delen. Het manifesteren van je bestemming met je soulmate vereist dat je samenwerkt in balans, altijd streeft naar gelijkheid in je relatie en elkaars bijdragen respecteert. Wanneer liefde centraal staat in alles wat jullie doen, zal de synergie vergroot worden met de kracht die jullie nodig hebben om jullie dromen samen te manifesteren. Als jullie niet op één lijn zitten, zul je merken dat er geen beweging in de dingen komt totdat jullie je harten weer bij elkaar hebben gebracht.

Hier volgen drie sleutels om jullie te helpen jullie bestemming samen beter te manifesteren:

    • Omarm en waardeer jullie levenslessen en alle beperkingen die kunnen komen. Zie ze als kansen om jullie relatie te laten groeien naar een hoger volume van liefde.
    • Bekijk jullie persoonlijke doelen als gemeenschappelijke doelen. Creëer doelen die jullie wederzijdse verlangens ondersteunen en stop er liefde in. Zorg dat je op één lijn zit en blijf op één lijn. En vergeet niet dat alles wat je persoonlijk bereikt bedoeld is om samen te delen.
    • Houd in gedachten dat van elkaar houden je hoogste doel is. Uw liefde zal u helpen de stormen te doorstaan en uw dromen voor de toekomst voort te stuwen. Jullie uiteindelijke bestemming is om samen een bevredigend leven te leiden.

Gerelateerde artikelen