Informatie nodig of uw partner of relatie?

Het vinden van je zielsverwant

De Fransen noemen het un coup de foudre (een bliksemschicht). Wij noemen het liefde op het eerste gezicht. De Geest noemt het "de ontmoeting van zielsverwanten". Wanneer je klaar bent om je enige ware liefde te vinden, zul je hem dan kennen? Zal er iets zijn dat je het gevoel geeft dat je hem altijd hebt gekend? Of zul je het gevoel van liefde op het eerste gezicht als een grap afdoen? De Geest zegt dat er één perfecte metgezel is voor ieder mens. Deze zielsverwant heeft je eerder gekend en wacht nu op je. Het kan vele levens geleden zijn, maar jullie zielen hebben er door de jaren heen naar gestreefd elkaar te vinden. Het vinden van elkaar zal jullie beiden compleet maken.

Als je je hart openstelt voor het ontvangen van je soulmate, kun je het gevoel krijgen dat je deze persoon al je hele leven kent, ook al heb je hem net ontmoet. Dat is ook zo. Je hebt hem door de eeuwen heen gekend en hij heeft gewacht om jou te vinden, net zoals jij hebt gewacht om hem te vinden. Jullie ogen kunnen elkaar herkennen; diep in de vensters van jullie zielen zal de glinstering van het weten zijn. Er zullen tedere gevoelens zijn, zelfs in de eerste ogenblikken van begroeting. U zult niet verblind zijn door liefde; uw ogen zullen volledig openstaan voor de mogelijkheden van een nieuw leven met deze persoon. Je kunt niet anders dan voelen dat het iets is dat "voorbestemd" is. Vecht er niet tegen. Er zijn geen toevalligheden. Alles gebeurt voor een doel, hoe klein het ook mag zijn. Als je op straat een vreemde tegen het lijf loopt, is dat geen ongeluk. Het doel kan zo klein zijn als hem of haar af te houden van een slechte beslissing, maar er is een reden. Houd te allen tijde een open geest en een open hart. Verwelkom elk "toeval" als een nieuw avontuur. Het zou je naar je soulmate kunnen leiden.

De liefde sterft nooit. Net als de ziel, draait zij door het wiel van wedergeboorte, op zoek naar de persoon die je in je vorige leven bent kwijtgeraakt of niet hebt gevonden. Er is één perfecte ziel voor ieder van ons. De Geest heeft het voor ons bedoeld om liefde te hebben en te paren. Omdat je hem niet gevonden hebt betekent niet dat je geen doel hebt. Misschien is het jouw doel in dit leven om de zoektocht voort te zetten - om naar hem te zoeken.

Als je eenmaal contact hebt gemaakt met je zielsverwant, zul je je compleet voelen. Er is geen andere beschrijving voor. De persoon naar wie je hebt gezocht, is het laatste stukje van de puzzel die jij bent. Samen zullen jullie je doel op deze weg van Karma vinden (en hopelijk voltooien). Samen zul je voldaan zijn en in staat om verder te gaan naar je hogere doel.

Niet iedereen vindt zijn of haar zielsverwant. Te veel mensen nemen genoegen met Mr. Right Now, in plaats van op zoek te gaan naar Mr. Right. Je soulmate vinden betekent dat je ergens in het verleden een pact met elkaar hebt gesloten om elkaar in de toekomst te vinden. Zoals zwanen die paren voor het leven, zielsverwanten zijn eeuwigdurend. We kunnen onze tijd verdoen met anderen, maar ons hart en onze ziel zullen schreeuwen om de persoon die ons compleet maakt.

Soms betekent het vinden van deze persoon niet alleen vertrouwen op geloof en openheid, maar ook hulp van anderen. Als je nog steeds op zoek bent naar de zielsverwant die jou compleet maakt, begin dan met het vinden van een rustige ruimte waar je alleen kunt zijn en mediteer. Sluit je ogen en concentreer je op de liefde. Vraag de liefde om zijn weg in je hart te vinden en roep je soulmate aan over de ethers. Vraag hem om je te vinden en zeg hem dat je naar hem op zoek bent en openstaat voor zijn verschijning. Geef niet op als je hem niet onmiddellijk vindt. Het is mogelijk om hulp van anderen te vragen bij deze zoektocht.

Een Tarotlezing kan nuttig zijn bij het zoeken naar je soulmate. De Tarot is een oud systeem van waarzeggerij waarvan de krachten niet door ons stervelingen kunnen worden verklaard. De Geest gebruikt de kaarten op een manier die wijst op bepaalde punten in het leven van de persoon die de lezing krijgt. Soms kan de lezing vaag lijken, maar u kunt er zeker van zijn dat wanneer de lezer u vertelt dat u uw ware liefde zult ontmoeten op een plek bij de rivier, dit ook zal gebeuren. Als je kiest voor een reading, ga er dan altijd met een positieve gemoedstoestand naar toe. Houd uw zoektocht vast in gedachten wanneer u uw vraag stelt, zodat de Tarot lezer uw antwoord kan vinden. Luister dan naar de lezen. Het antwoord zal er zijn en je zult een stap dichter bij het vinden van je zielsverwant zijn. Het is geen gemakkelijke zoektocht en je moet beslissen of je het echt wilt of niet voordat je eraan begint.

Past life regression stelt ons soms in staat om onze zielsverwanten te vinden en ze terug te vragen in ons huidige leven. Door middel van geleide beelden kan een ervaren persoon je door vorige levens meenemen naar een eerdere tijd waarin jij en je zielsverwant samen waren. Eenmaal daar, kun je elkaar bepaalde kenmerken inprenten, zodat je in staat zult zijn je soulmate in het heden te herkennen. Misschien kun je elkaar herkennen aan een aanraking of een speciaal woord of blik. Deze dingen kunnen met jullie meereizen door de tijd en fungeren als een trigger om jullie aan elkaar te identificeren. Dit is een coup de foudre.

Hoewel je je zielsverwant niet in elk leven hoeft te vinden, zul je merken dat de hereniging alles wat je in je leven doet sterker zal maken, omdat je door het Karma heen werkt dat je in elk vorig leven hebt opgebouwd. Als je je hart openstelt voor het vinden van de vervullende liefde die door de tijd heen bestaat, gebruik dan alle middelen om jezelf in staat te stellen het toppunt van je vervulling te bereiken. Wanneer je Karma in één leven kunt verwijderen of oplossen, laat je jezelf vrijer voor het volgende. Het is absoluut waar dat "what goes around comes around." Je moet leren dat elke actie een gevolg heeft voor jou en anderen om je heen. Het is inderdaad een wiel van wedergeboorte en Karma dat tot in de eeuwigheid doordraait.

Gerelateerde artikelen