Informatie nodig of uw partner of relatie?

Feit of fictie: er is maar één persoon in de wereld die voor jou bestemd is

Met meer dan 6 miljard mensen op de wereld, hoe komt het dat zovelen geloven dat er maar één persoon op de wereld is die voor hen bestemd is? Is het ideaal van het vinden van een zielsverwant een romantisch idee? Een mythe? Of is er iets heel echts aan de hand met deze sprookjesachtige belofte?

heeft eind 2003 een online-enquête uitgevoerd die het idee dat zielsverwanten moeten bestaan overweldigend ondersteunt. Deelnemers werd gevraagd of zij geloven in de theorie van zielsverwanten, één persoon in de wereld die voor hen op maat gemaakt is. Vijfenzeventig procent van de 158 respondenten antwoordde "ja". Van de 128 vrouwen en 30 mannen die uitlegden waarom zij in het concept van zielsverwanten geloven, zeiden de meesten dat zij geloven in een goddelijke lotsbestemming met iemand die hen perfect aanvult en van wie het de bedoeling is dat zij in dit leven van hen leren en samen met hen groeien. De meesten geloven dat God een hand heeft in de liefdesvergelijking. Van degenen die de perfecte match nog niet hadden gevonden, wachtten de meesten op hun zielsverwant. Zelfs de meerderheid van degenen die "nee" antwoordden op de enquêtevraag, zei dat ze in het concept zielsverwant geloven, maar dat ze denken dat er waarschijnlijk meer dan één persoon is voor wie ze geschikt zijn in dit leven, het begrip meervoudige zielsverwant.

De term "zielsverwant" is per definitie iemand met wie je een natuurlijke en diepe affiniteit hebt, die een band van gemeenschappelijkheid heeft en in de meeste opzichten compatibel is. Deze definitie laat ruimte voor de mogelijkheid dat er een willekeurig aantal goede partners kan zijn. Voor de meesten echter houdt de term "soulmate" nog steeds de sprookjesachtige belofte in - één persoon in de wereld met wie je altijd al bestemd was samen te zijn. Het draagt het geloof in een goddelijke bestemming in zich en het idee dat Het lot baant de weg voor de twee om samen te zijn.

Tweelingvlammen, tweelingzielen en goddelijke complementen zijn metafysische termen die meer de goddelijke aard van de relatie weerspiegelen. Van de drie drukt het goddelijk complement beter de spirituele verbinding en het complementaire karakter van de relatie uit, twee tegenpolen die als paar een evenwichtige eenheid weerspiegelen.

feit: één persoon in de wereld

Jouw goddelijk complement is je tweelingziel en tweelingvlam die sinds het begin van de schepping met jou verbonden is door een mysterie - een hart-geest verbinding. Hij of zij vertegenwoordigt die ene persoon met wie je het meest verbonden bent van ziel tot ziel en van geest tot geest, en met wie je de gelegenheid kunt hebben om elkaar te ontmoeten en een band aan te gaan in de menselijke dimensie. Uw goddelijke aanvulling heeft aangeboren potenties die overeenkomen met die van u en deze aanvullen en draagt de sleutel tot uw spirituele evolutie in zich. Zij zijn je ultieme complementaire match.

Fictie: Happily-Ever-After

Het romantische idee dat zielsverwanten garant staan voor een leven van romantische gelukzaligheid met buitengewone hoogten van seksuele en spirituele extase, en zoveel gemeen hebben dat ze nooit ruzie zullen maken, is een mythe die velen ertoe aanzet eindeloos te zoeken naar de perfecte persoon. In werkelijkheid slaat de passie in het begin niet altijd over en zijn de twee zo tegengesteld dat het een uitdaging kan zijn om met elkaar overweg te kunnen. Het lot zal uitdagingen voorleggen die allesbehalve gelukkige ervaringen kunnen zijn om de toewijding aan de liefde te testen.

feit: het lot en de lotsbestemming bepalen de weg

De meerderheid van tweelingzielen, goddelijke complementen, hebben een lotsbestemming om elkaar op zijn minst in dit leven te ontmoeten en de meesten zijn voorbestemd om hun relatie uit te bouwen tot een blijvende verbintenis. Hun verbintenis is door de geest gedreven. Goddelijke complementen komen samen door "goddelijk ontwerp" en op het perfecte moment, vaak door serendipiteit, om hun reis te beginnen. Een gezamenlijk ontwerp, een noodlotplan, werd in gang gezet vlak voor de incarnatie, waarin werd uiteengezet wat het paar beloofde te bereiken. Alleen omdat de relatie "voorbestemd" is, is er nog geen garantie dat de relatie zal werken.

Fictie: Soulmates Think Alike and Like the Same Things

"Echte soulmates" zijn eerder tegenpolen die elkaar mooi aanvullen. Je tweelingbroer bezit een unieke intelligentie met kwaliteiten die je meer verborgen potentieel oproepen, je wijzen op een weerspiegeling van heelheid, het evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke eigenschappen. Deze complementaire kwaliteiten kunnen ook samengevoegd worden om een evenwichtig en succesvol partnerschap te vormen. Het is vaak zo dat zielsverwanten het niet over alles eens zullen zijn, omdat ze zijn opgegroeid met verschillende sets van waarden.

feit: zielsverwanten delen een sterk ontwikkeld zesde zintuig

Het is vaak waar dat zielsverwanten elkaars psychische signalen oppikken, elkaars zinnen afmaken en telepathisch met elkaar communiceren. Ze zitten vaak op één lijn. Het is niet ongewoon voor een zielsverwant om het aan te voelen wanneer hun zielsverwant in nood is, negatieve emotionele stromingen op te pikken, zelfs op afstand, of om meer gedetailleerde informatie over hun emotionele welzijn te dromen. De spirituele synergie die soulmates delen creëert een verenigd veld van creativiteit dat tekens en synchroniciteiten produceert die elkaars bewustzijn overspoelen. Dit is de reden waarom zijn er meestal magische en betekenisvolle tekenen die de soulmate-verbinding authentiek maken wanneer soulmates elkaar ontmoeten.

Fictie: Het zal nooit meer hetzelfde zijn met iemand anders

Minder dan 30% van de soulmates komt samen en verbindt zich aan een langdurige relatie. Daarom is het heel goed mogelijk dat je een zielsverwante en aanvullende relatie met iemand anders kunt hebben, verliefd kunt worden, vriendschap kunt sluiten en gelukkig kunt zijn. Sterker nog, je zou gelukkiger kunnen zijn met iemand anders, een liefdesmatch die jou aanvult op een aantal van dezelfde manieren als je soulmate dat doet.

Gerelateerde artikelen