Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe weet je wanneer iemand je zielsverwant is

Als vrouw die staat te popelen om je soulmate te ontmoeten, vraag je je misschien af of je hem zult herkennen op het moment dat jullie elkaar in de ogen kijken. Of nog belangrijker, zal hij dat doen? Zal hij zich bewust zijn van de goddelijke lichtvonk die jullie harten verbindt? De aantrekkingskracht voelen van jullie zielen op zoek naar volledigheid? Zal hij zien dat jullie perfect voor elkaar zijn, in elk aspect elkaar aanvullend, voor elkaar gemaakt? Natuurlijk, in een perfecte wereld zou hij dat doen.

Wat een andere wereld van afspraakjes zou het zijn als zielsverwanten zich bewust zouden zijn van de beloften die ze elkaar vóór deze incarnatie hebben gedaan. De lange formaliteiten van verkering en de frustratie van afspraakjes zouden niet nodig zijn. In plaats daarvan zouden paren op het toneel van hun relatie komen, elkaar onmiddellijk herkennen en hun romantische rollen vervullen. Maar zoals de zaken er nu voor staan, moeten zowel mannen als vrouwen hun conditionering van wat een perfecte aanvulling is, van zich afwerpen en de intuïtie de ontdekking laten leiden.

Wat is de volgende stap voor je liefdesleven? Kom erachter met een psychische liefdesreading.

In mijn onderzoek waarbij ik honderden soulmate-koppels interviewde, ontdekte ik dat mannen sneller de goddelijke verbinding met hun soulmate herkenden dan vrouwen. De meeste ondervraagde mannen die gelukkig en tevreden waren in hun soulmate-relatie, gaven een gemeenschappelijk antwoord op de vraag of ze wisten dat ze hun soulmate al op de eerste date hadden ontmoet: "Ik wist vanaf het begin dat zij de ware was." Veel van de mannen beschreven de aantrekkingskracht als onmiddellijk en vestigden zich snel in de relatie

Ik interviewde een jongeman die zei dat hij zijn soulmate meteen herkende, maar dat hij het vijf jaar lang voor zich had gehouden. Hij herinnerde zich dat hij terugging naar New Jersey om bij zijn moeder te logeren en zijn leven op orde te brengen nadat hij in de problemen was geraakt. Binnen een week na zijn aankomst werd hij herenigd met een meisje dat hij vijf jaar eerder had ontmoet toen zijn leven een beetje te ingewikkeld was geworden. Bij die eerste ontmoeting was hij verrast door haar schoonheid en voelde hij een sterke spirituele verbondenheid. Voor hem was het liefde op het eerste gezicht, maar omdat zij op het feest was met een andere jongeman voelde hij zich ongemakkelijk om haar toen en daar te achtervolgen. In plaats daarvan kreeg hij van een wederzijdse vriend haar adres en stuurde haar een brief waarin hij haar vertelde hoe mooi ze was en dat ze moest weten dat er iemand op de wereld was die van haar hield. Hij vroeg haar om altijd zijn liefde te onthouden. Hij tekende spontaan de omtrek van zijn hand op de achterkant van de brief en stuurde die haar anoniem.

De onbewuste drang om zijn hand op de achterkant van de brief te tekenen, duidde op zijn diepere begrip van hun spirituele verbinding. De hand, vooral de handpalm, is de kaart van de ziel en weerspiegelt de bestemming van het individu. Het was ook symbolisch voor zijn hand die naar haar uitreikte. Ze had geen idee wie de brief had gestuurd, maar hij was zo betekenisvol dat ze hem in een dagboek wegstopte en hem af en toe tevoorschijn haalde als ze zich down voelde en wilde weten dat ze geliefd was. hadden ze drie prachtige uren van intieme gesprekken. De vonken tussen hun harten vlogen over en deze keer erkenden ze allebei dat ze zielsverwanten waren. Tegen het einde van de avond vroeg ze hem of hij het was die vijf jaar eerder die hartverwarmende brief had gestuurd. Natuurlijk klopte de handafdruk als het muiltje van Assepoester.

De intuïtie van een man en de drang van zijn ziel kunnen net zo sterk zijn als die van een vrouw. Als hij de zielsverwant niet in je gezicht ziet, ziet hij het op een andere manier. Hij kan nacht na nacht over je dromen of het vreemd vinden dat al zijn vrienden lijken te denken dat je een perfecte aanvulling voor hem bent. Goddelijke boodschappen in de vorm van synchroniciteiten zullen overal opduiken om te bevestigen dat jij de enige persoon in de wereld bent met wie hij het meest verbonden is.

De smaak van een man in een vrouw kan ingesteld zijn op een specifiek archetype van schoonheid. Zijn gehersenspoelde geestesgesteldheid kan problemen opleveren als hij aan deze conditionering ten prooi valt en op zoek gaat naar het type vrouw dat jij niet bent. Het lot en het lot zullen hem niet te ver laten afdwalen en genoeg aankondiging creëren om zijn hoofd weer naar jou te doen omkeren. Mijn eigen goddelijke aanvulling en zielsverwant was een man die gevangen zat door conditionering. Hij had een lijst van het soort vrouw dat zijn zielsverwant zou zijn. Toen ik maar 90% van die kwaliteiten bezat, wees hij onze zielsverwantschap af en wachtte hij op iemand die 100% was van wat hij wilde. Hoe meer hij mij afwees, des te vaker kwamen de tekenen dat ik de ware was. Hij vertelde me bij een gelegenheid dat hij bij een reclamebord met de tekst: "Ariadne Condominiums Simply The Best." Hij moest toegeven dat we misschien goddelijker met elkaar verbonden waren dan hij had gedacht.

Als de goddelijke vonk, fysieke aantrekkingskracht en zielsverwantschap hem niet ontroeren, dan zal het feit dat jullie met zoveel dingen op één lijn zitten, duidelijk maken dat jullie voor elkaar gemaakt zijn. John had zich in zijn leven op Maui gesetteld en woonde in een benedenwoning toen Gita kort na hem boven kwam wonen. Toen ze elkaar ontmoetten waren er weinig vonken, maar het feit dat ze allebei creatieve types waren gaf hen veel om over te praten. John zag in Gita bijna onmiddellijk zijn wederhelft. Hij was een kunstenaar en beeldhouwer die verlangde naar iemand die zijn droom deelde om een interactief animatiestuk voor kinderen te maken. Gita was zijn perfecte aanvulling omdat ze een kinderboek had geschreven en veel ervaring had met kindertheater. John was klaar om met beide voeten in een relatie te springen, terwijl Gita nog andere mogelijkheden voor romantiek aan het onderzoeken was en de onafhankelijke creatieve levensstijl die ze gewend was, wilde voortzetten. Maar John wilde zijn streven niet opgeven, omdat hij wist dat zij één uit duizenden was en de beste kans die hij had op een spiritueel doelgericht partnerschap. Zoals het lot het wilde, zag Gita het al snel op John's manier.

Het goddelijke ontwerp dat zielsverwanten bij elkaar brengt is zo perfect dat maar weinig zielsverwanten elkaar voorbij lopen met de gedachte dat de connectie net als alle andere is. Er zal een berg bewijs zijn, pushes van gidsen en noodlottige ervaringen die moeilijk te ontkennen zullen zijn, zelfs voor een man die denkt dat hij meester is over zijn romantische universum.

Andere artikelen van Ariadne Green