Wilt u met een medium of paragnost praten?

3 soorten helderziende dromen

Dromen tonen aan dat er weinig beperkingen zijn aan wat we kunnen waarnemen via de paranormale krachten van het onderbewustzijn. Door dromen, kunnen we de toekomst voorspellen, communiceren met iemand op een ander continent, en gebeurtenissen die onze wereld kunnen beïnvloeden ervaren. Elke nacht ontsnapt ons dromend lichaam (astraal lichaam) aan de beperkingen van de bewuste wereld en betreedt een dimensie waar het bestaan tijdloos is. We beseffen dat we verbonden zijn van ziel tot ziel en met alles wat bestaat. In deze dimensie zijn we allemaal helderziend.

Er zijn drie soorten helderziende dromen, en ze komen vrij vaak voor: precognitieve, telepathische en helderziende dromen. Als we eenmaal wakker zijn, verbijsteren deze dromen ons omdat we onszelf als gescheiden van anderen beschouwen en gebeurtenissen zien door middel van constructies van ruimte en tijd. Helderziende dromen kunnen deuren openen waarvan je het bestaan niet kende.

1. Precognitieve dromen

Een droom die een toekomstige gebeurtenis lijkt te hebben voorspeld, wordt aangeduid als een precognitieve droom. Bijvoorbeeld, dromen over een vriend die je al jaren niet meer hebt gezien en hem de volgende dag in de supermarkt tegen het lijf lopen, worden beschouwd als precognitieve droomervaringen.

Het goede, het slechte en het lelijke: Deze dromen kunnen zowel goed als slecht nieuws voorspellen - zelfs de dood. Ze kunnen heel nauwkeurig zijn in het onthullen van zelfs de kleinste details van een gebeurtenis die ergens in de toekomst zal plaatsvinden. Dromen over de dood zijn een van de meest voorkomende voorspellende dromen ervaringen. Veel mensen melden een geheimzinnige macht om de dood van een geliefde te voorspellen dagen of maanden voor diens overlijden. Degenen die vaak dromen over de dood zien dit echter meer als een vloek dan als een zegen.

De interpretatie: Wanneer het aankomt op , is het essentieel om een precognitieve droom te onderscheiden van dromen die meer persoonlijk zijn en betrekking hebben op de constructies van de psyche van de dromer. Het is vaak moeilijk voor de beginneling om een paranormale droom te verifiëren, omdat de gebeurtenis die het voorspelt kan komen ver na de droom visie. De droomervaring kan zich pas jaren later in het leven van de dromer manifesteren. Het is bijvoorbeeld niet ongewoon dat een vrouw haar "droomman" en toekomstige echtgenoot in een droom ziet opduiken wel tien jaar voor zijn werkelijke komst. Dit is slechts een van de vele voorbeelden van het hebben van paranormale gaven via dromen.

2. Telepathische dromen

Een droom waarin we het bewustzijn van een andere persoon hebben aangeraakt en diens gedachten, handelingen of levenssituatie nauwkeurig hebben onthuld, wordt een telepathische droom genoemd. Bijvoorbeeld, dromen dat een familielid ziek is en ontdekken dat hij of zij in het ziekenhuis ligt demonstreert ons vermogen om met elkaar te communiceren in de droomtoestand via telepathische kanalen. De dromende geest kan informatie ontvangen over een geliefde die zo ver weg is als een ander continent of zo dichtbij als de volgende kamer. Er is geen afstand of barrière tussen twee

Geheimen: Zelfs mensen met wie we dagelijks in contact staan, hebben geheimen die ze voor ons verborgen houden. Het is niet ongewoon dat een vrouw droomt over de escapades en ontrouw van haar man of dat een moeder droomt dat haar zoon verdrinkt in emotioneel verdriet. De droom zal de psyche aanwijzingen geven in een metaforische verhaallijn die de geheime gedachten van het onderwerp onthult.

Buiten de menselijke wereld: Telepathie is niet beperkt tot de menselijke soort. Ik heb een vriendin die vaak droomt dat ze met een groep walvissen zwemt, alsof ze zelf deel uitmaakt van de groep. De dromen komen elk jaar voor tijdens het walvisseizoen op Maui, enkele dagen voordat de walvissen aankomen in de haven van Lahaina. Uit haar dromen blijkt dat er communicatie tussen soorten mogelijk is en dat telepathie mogelijk is.

3. Helderziende dromen

Dromen, waarbij we psychisch in contact zijn gekomen met een object of situatie in de wereld, worden helderziende dromen genoemd. Deze opmerkelijke dromen omvatten dromen over natuurrampen en opmerkelijke sociale gebeurtenissen. Het hebben van een droom over een aardbeving en wakker worden met een speciaal nieuwsbericht op TV waarin een aardbeving halverwege de wereld wordt gemeld, kan ons kippenvel bezorgen.

Intense: De helderziendheid van de dromer wordt in dergelijke gevallen vergroot. Hij of zij heeft informatie ontvangen die zeer gedetailleerd kan zijn, en die zelden wordt uitgelokt. Personen die regelmatig dergelijke informatie ontvangen, kunnen een veel angst als gevolg. Sommigen kunnen hun intuïtieve krachten uitschakelen of zelfs stoppen met het herinneren van hun dromen.

Natuurlijke verbinding: Clairvoyant dromen bieden het bewijs dat we niet gescheiden zijn van het aardse lichaam en dat de dromende geest gemakkelijk veranderingen of verstoringen op de planeet kan waarnemen. Dergelijke paranormale gaven zijn natuurlijk voor hen die ontwaakt zijn voor een verborgen potentieel van de geest dat tijdens de normale waaktoestand is afgesloten of verborgen.

Meervoudige gaven: De nacht voor de explosie van het Deep Horizon-olieplatform in de Golf van Mexico droomde ik dat ik in het midden van een groep otters zwom. Ze waren in nood en bedekt met olie, en ik probeerde ze te redden. De droom was zowel voorkennis als helderziend. Sommige unieke individuen melden dat zij met grote regelmaat voorspellende, helderziende en telepathische droomervaringen hebben. Een individu met een dergelijk vermogen is helderziende gevoelig. In een sjamanistische cultuur kan iemand met dergelijke vermogens de rol van sjamaan/genezer op zich nemen en zijn of haar vermogens gebruiken om andere leden van de gemeenschap te dienen.

Psychisch spioneren

Sommige individuen hebben het onnatuurlijke vermogen om het psychische veld van vrienden, kennissen of buren binnen te treden en over de intieme details van hun leven te dromen. Een veel voorkomend thema is het bezoeken van het huis van iemand anders en het verkennen van de kamers om geheime informatie te ontdekken die alleen de persoon in kwestie zou kunnen weten of het rondrijden met de persoon in hun voertuig. Bijvoorbeeld, een jaar geleden droomde ik dat mijn buurman zijn pick-up had ingeruild voor een vierdeurs sedan. Hij is een alleenstaande man van eind dertig en gaat zelden uit. De droom onthulde zijn geheime wens om een partner te vinden en een gezin te stichten.

De grens overschrijden: Meestal heeft de dromer geen bewuste controle over zijn nachtelijke omzwervingen, en is het spioneren volkomen onschuldig. Maar sommige mensen hebben zichzelf opgeleid tot helderziende droomspionnen en gebruiken hun macht om de privacy van anderen te schenden, iets wat nooit wordt aanbevolen.

Moeilijk vast te stellen: Psychische dromen kunnen moeilijk te identificeren zijn, en de meeste dromers kunnen ze niet onderscheiden van hun dromen. Een analytische benadering van droominterpretatie blijkt meestal nutteloos om te bepalen of een droom een paranormale droom is. Het is alleen de intuïtieve geest die het verschil kan waarnemen. Door het aannemen van een intuïtieve benadering van droomwerk, kan men gemakkelijker de waarheid over een droom herkennen. Het opvolgen van ingevingen uit een droom waarvan men denkt dat het een telepathische boodschap van een vriend is, is een manier om uw intuïtieve krachten te valideren.

Hulp nodig bij een droominterpretatie? Een helderziende reading kan helpen! Boek een sessie met een van onze adviseurs de volgende keer dat je een psychische droom hebt die je overweldigt, verwart of bang maakt je.