Opzoek naar spirituele verlichting?

Droom stemmingen: natuurramp droom betekenis

Scherp weer, aardverschuivingen en kosmische gebeurtenissen in dromen zijn niet noodzakelijkerwijs een voorbode van komende natuurrampen. Wat betekenen deze droomstemmingen dan wel? Je hoeft je niet te verstoppen of te roepen: "De hemel valt naar beneden", zoals Chicken Little. In feite zijn de meeste van deze dromen slechts reacties op gebeurtenissen in het persoonlijke leven van de dromer. Donkere wolken in de lucht kunnen een opmerking maken over de stemming van de dromer, een metafoor voor emotionele onrust of een zwaar hart. Een regenbui kan het loslaten van droefheid vertegenwoordigen in tegenstelling tot een heldere zonnige dag die een positieve houding weerspiegelt. Weer, zoals regen, wolken en wind in dromen, zeggen dus allemaal iets over de stemming van de dromer rond de gebeurtenissen waarover de droom verslag doet. In het geval van zwaarder weer, zoals tornado's en orkanen, geeft de droom meestal aan hoe ontwrichtend de gebeurtenis was voor het leven en het emotionele welzijn van de dromer.

In zeldzame gevallen kan een droom over een natuurramp, zoals een aardbeving, tsunami, tornado of orkaan, echter voorkennis vertegenwoordigen. De dromer lijkt een open venster in de toekomst te hebben en een glimp op te vangen van wat er in de dagen, weken of zelfs maanden daarna gaat gebeuren. Dromers hebben gebeurtenissen als de Indonesische tsunami van 2004, die bijna 300.000 mensen het leven kostte, de aardbeving in Haïti van 2009 en de daaropvolgende bevingen die het land hebben getroffen, nauwkeurig voorspeld. andere delen van de wereld op hun grondvesten deden schudden. Sommigen beschouwen deze dromen als waarschuwingen. In de meeste gevallen geeft de droom echter niet de plaats of de tijd en de dag aan waarop de gebeurtenis zal plaatsvinden. Daarom is het moeilijk om acht te slaan op een waarschuwing zonder specifieke details. Helderziende dromen worden meestal pas achteraf herkend als voorkennis.

Hier volgt een lijst van de meest voorkomende dromen over natuurrampen en hoe u ze kunt interpreteren.

Horricane

Met windstoten van 75 mph of meer en stortregens kan een orkaan die in een droom opsteekt, opmerken dat gebeurtenissen in uw leven uw hoofd op hol brengen en uw stemming temperen. Het is waarschijnlijk een emotionele tijd met veel onrust. De omstandigheden die een droom over een orkaan bespoedigen kunnen van alles zijn, van een vervelende ruzie met je partner die de stabiliteit van je huwelijk bedreigt tot een calamiteit op je werk. Wat het ook was, het was een rommelige situatie die veel puin met zich meebracht om op te ruimen. Voor hen die in streken wonen waar orkanen vaak voorkomen, geeft een droom over een orkaan meestal de angst van de dromer weer voor nog een grote orkaan die dicht bij huis toeslaat. En natuurlijk kan dromen over een verwoestende orkaan in sommige gevallen een orkaan aan de horizon voorspellen.

Tornado

Een droom waarin een reusachtige tornado alles op zijn pad verwoest is een vreselijke nachtmerrie. Elke soort wind in een droom staat voor verandering. De droom is waarschijnlijk een reactie of een voorbode van een grote verandering, die je gevoel van veiligheid, plannen, doelen, en de hoop die je had voor de nabije toekomst, vernietigt. Gebeurtenissen zoals het verliezen van je huis door executie, verlies van je baan of een gedwongen verhuizing zijn allemaal catastrofale veranderingen die een tornadodroom kunnen uitlokken. Maar zoals bij Dorothy in , het huis geveegd door de tornado bracht haar in een gloednieuwe en verhelderende ervaring. Daarom kan een tornadodroom de noodzakelijke ontleding van de persoonlijkheid en het afwerpen van iemands vorige identiteit markeren om een transcendent wereldbeeld te accepteren.

Tsunami

Tsunamidromen komen vrij vaak voor en veel dromers melden ze als een terugkerend droomthema. De dromer kan alleen of met anderen op het strand zijn wanneer plotseling een naderende golf hen dreigt te overspoelen. De dromer wordt meestal wakker voordat de tsunami raakt de kust of voordat uitgevoerd naar zee. Een tsunami droom vertegenwoordigt meestal een grote emotionele kwestie naar de voorgrond komen. Soms kunnen begraven herinneringen uit de kindertijd plotseling uit het onderbewustzijn naar boven komen en daarmee een grote hoeveelheid verdriet. In dit geval, de emotionele deining van de tsunami vertegenwoordigt onderdrukte gevoelens uit het verleden. Wat de emotionele kwestie ook is, deze moet worden aangepakt en opgehelderd voordat de tsunami dromen zullen ophouden.

Wat betekende uw droom? Klik hier om een spiritueel adviseur te vragen.

Aardbeving

Als een grote schok, een droom over een aardbeving geeft aan dat dingen uit elkaar vallen of op het punt staan uit elkaar te vallen. Vaak zijn dromen over aardbevingen van enige omvang reacties of voorspellingen van economische moeilijkheden. Het is een manier om te zeggen dat je niet langer op stabiele financiële grond staat. Een droom over een aardbeving kan ook een reactie of voorspelling zijn van slecht nieuws, zoals het vernemen van de dood van een familielid. Of de droom kan een voorspelling zijn van wereldnieuws. In augustus 2000 had ik bijvoorbeeld een droom waarin ik in een hoog gebouw zat en de aarde begon te schudden en het gebouw begon te slingeren. De droom was een helderziende voorspelling van een schokgolf die over de hele wereld gevoeld zou worden - de aanval op het World Trade Center.

Schijnwater

Stijgend water kan een reactie zijn op een emotionele overbelasting. Je droom vertelt je dat je emotionele welzijn om aandacht vraagt. De plaats van de overstroming kan van belang zijn bij het interpreteren van de droom. Een overstroming in de keuken geeft aan dat je hart is opgezwollen van verdriet en rouw. Een overstroming in de slaapkamer wijst op emotionele problemen rond je romantische relatie en de uiting van je seksualiteit. Als de overstroming plaatsvindt in de woonkamer, kan dit wijzen op emotionele spanningen die zich opbouwen met familieleden of vrienden. Overstroming in de badkamer wijst op moeilijkheden bij het loslaten van je verdriet. En, tenslotte, lopen door overstromingswater zou kunnen betekenen dat u zich door uw

Vulkaanuitbarsting

Een uitbarstende vulkaan kan een metafoor zijn voor iemand die het hoofd koel heeft gemaakt. Misschien ben jij het wel die op uitbarsten staat vanwege woede die je al te lang hebt ingehouden. Of het kan iemand in je naaste omgeving zijn die wat stoom heeft afgelaten. Vulkaanuitbarstingsdromen, vooral die waarin de dromer over hete lavavelden loopt, kunnen duiden op seksuele opwinding of op het in nauw contact komen met de seksuele gevoelens van een partner. In dit geval verkent u het terrein van iemands creatieve seksuele aard.

Meteor, Komeet en Asteroïde

Als een kosmologische gebeurtenis is een droom over een asteroïde, komeet of meteorenregen een teken van een nieuw tijdperk in het leven van de dromer. De dromer ontwikkelt zich in bewustzijn en de droom kondigt een tijd van diepe zielsverandering aan, die gepaard gaat met levensveranderende gebeurtenissen.

Einde van de wereld

Veel dingen kunnen worden opgevat als "het einde van de wereld": Het verlies van een vriendschap, de ontbinding van een huwelijk, of een andere hartverscheurende situatie die de dromer alle hoop doet verliezen. Het onderbewustzijn benadrukt de impact op de houding van de dromer. "Einde van de wereld" dromen bieden ons beelden van vernietiging en bevrijding op hetzelfde moment. Sommige dromers hebben dromen gerapporteerd waarin God of een engel boodschapper aankondigt dat de tijd gekomen is - "Het is het einde van de wereld." Zij relais soortgelijke scenario's zoals een lichtflits voorafgegaan door een moment van duisternis of de zon of de maan die uit de hemel wordt getrokken gevolgd door een cataclysme. Wat betekenen deze dromen? We zullen moeten afwachten en zien.

Andere artikelen over spiritualiteit door Ariadne Green