Opzoek naar spirituele verlichting?

Ontwaak tot de magie van het leven

Wanneer je spiritueel ontwaakt, is dat een gloednieuwe wereld. Je ogen lichten op bij het zien van de schoonheid van alles en je hart gaat wijd open om alles te omarmen wat zich voor je bevindt. Het licht is opgedraaid en alles is helder, ook je houding. Je bent getranscendeerd! Nee, je bent niet meer in Kansas. Je bent in een land dat je ziel heeft ontworpen en het is een magische plek die de belofte inhoudt je dromen te vervullen en zin en spiritueel doel aan je leven te geven.

Ja, er is magie op komst en in het begin stap je onhandig op en probeer je de verschuiving in je bewustzijn te begrijpen waarbij veel van je gedachten en verlangens zich vreemd genoeg voor je manifesteren. Toen ik in de jaren tachtig spiritueel ontwaakte, werd ik me er onmiddellijk van bewust dat wat ik overwoog of verlangde op magische wijze verscheen in de een of andere vorm, soms zo snel als ik met mijn ogen knipperde. Ik was van plan om naar Noord-New Mexico te verhuizen en dacht dat het leuk zou zijn om in plaats van mijn Mazda sedan een vierwielaangedreven auto te hebben om de onverharde wegen in Taos te berijden. Diezelfde dag, elke keer als ik een parkeerplaats opreed, stond er een blauwe Toyota vierwielaangedreven vrachtwagen op de volgende parkeerplaats. Of als ik naar een stoplicht reed, stopte hetzelfde model en dezelfde kleur vrachtwagen op de volgende rijstrook. Het gebeurde met zo'n grote regelmaat dat ik me nauwelijks een voorstelling kon maken van al die synchroniciteit. Ik vroeg me af wat er in hemelsnaam aan de hand was. In de weken daarna ging de synchroniciteit door, maar nog steeds werd de betekenis van de blauwe Toyota truck versluierd, tot op een noodlottige dag. Ik reed op de snelweg naar San Francisco toen ik een billboard zag met de tekst: "Test Drive Your Creative Power - Drive Toyota." Het was een "ah ha moment". Ik realiseerde me dat ik werd gecoacht om mijn creatieve kracht te beheersen en het creatieve veld van tekens en synchroniciteit om me heen te interpreteren.

Verwacht serendipiteit en magische ontmoetingen

Verwachting geeft aanleiding tot creatie. Als je op de meeste mensen van deze tijd lijkt, leef je in een mobiele telefoonbubbel. U bent waarschijnlijk een groot deel van de dag aan het bellen, om zakelijke gesprekken aan te nemen of gewoon te chatten met familie en vrienden. Nee, u wilt dat telefoontje niet missen, want het lijkt wel of uw leven ervan afhangt. Dus daar sta je dan in de supermarkt in de rij tussen mensen die je nauwelijks opmerkt en die je leven hadden kunnen veranderen of die je op z'n minst hadden kunnen inspireren als je met ze had gesproken. Vanmorgen bijvoorbeeld stond ik in de rij bij een supermarkt en de man voor mij zei tegen de winkelbediende: "Ik vaar op het geloof." Ik zei hem dat dat een prachtige uitspraak was en hij haalde een klein boekje uit zijn borstzakje met de titel: Positive Thoughts. Hij vertelde me dat hij de positieve affirmaties de hele dag door leest om hem eraan te herinneren dat wat hij denkt ertoe doet. Ik wist gewoon dat de man in het creatieve veld van deze dag was verschenen om een beetje inspiratie te bieden voor juist dit artikel. Het was een magische en betekenisvolle ontmoeting. Negeer wat je ouders je verteld hebben. Praat elke dag met vreemden. Ze werden met een spiritueel doel naar je toe gemagnetiseerd.

Cruisin' on Faith

Geloof in een bovennatuurlijke kracht, noem het God, het Universum of de Bron is wat we geloof noemen. Naast het vertrouwen op de stroom van bewustzijn van je eigen gedachten, is het zo dat hoe meer geloof je hebt in een bovennatuurlijke kracht, hoe meer magisch bewijs er is dat je niet alleen bent. Je bent magie aan het co-creëren met deze bron en met de gidsen die je hart en evolutie dienen op je reis naar spiritueel meesterschap. Telkens als ik in mijn auto zit, speel ik graag "wegorakel" en lees ik de nummerplaten van de voertuigen die voor me rijden, van de voertuigen die achter me rijden en van de voertuigen die voorbij zoemen. Toen ik enkele ogenblikken geleden uit het raam keek, was er een camper die voor mijn huis stopte. De man stapte uit de bestuurdersstoel liep naar de achterkant van de camper en maakte een soort aanpassing op de nummerplaat. Ik moest naar buiten rennen om de plaat te lezen, die de initialen van mijn gids had samen met nummers die persoonlijk betekenisvol waren. Bovendien kon het symbool van de camper worden geïnterpreteerd als: "Waar je ook reist, je bent thuis."

Hef de Magische Bar omhoog met Liefde

Liefde zorgt voor synergie tussen magie en nog veel meer. Hoe meer liefde je in je hart houdt, verspreidt onder vreemden, geeft aan hen die van je houden of aan hen die je helpende hand nodig hebben, verhoogt je bewustzijn nog meer. Op een Paasweekend kwam ik aan bij de bank net toen die ging sluiten. Ik was geld aan het pinnen toen een oudere vrouw van in de 80 naar de deur kwam stormen en eiste dat ze voor haar open zouden doen. Ze was in paniek omdat ze thuis geen geld of eten had voor het lange weekend en smeekte de manager om haar alsjeblieft te helpen. Maar hij weigerde haar de toegang. Ik vroeg haar of ze een pinpas had, maar ze legde uit dat ze die niet gebruikte. Ik zag dat ze alleen een register van een spaarrekening in haar hand had. Ik haalde er een biljet van twintig dollar uit en gaf het haar met een glimlach. Ze was meer dan dankbaar. Een andere vrouw die ook de smeekbeden van de vrouw had gehoord, liep vlak achter me aan en overhandigde haar nog een twintigje. Ze zei: "Vrolijk Pasen." De oude vrouw viel bijna op haar knieën van blijdschap en lofprijzing voor Jezus. Ik vond het grappig dat ze Jezus de eer gaf, maar begreep hoe zij het wonder interpreteerde dat haar een redding had gebracht in haar tijd van nood. Drie zielszusters hadden die dag in een veld van liefde samengewerkt om elkaars leven zin en betekenis te geven. De ene daad van vriendelijkheid leidt op magische wijze tot de andere.

Je kracht beheren als tovenaarsleerling

Het leren beheersen van magie kan een weerbarstige, chaotische en overweldigende ervaring zijn, wanneer je spirituele kracht een hoogtepunt heeft bereikt en de regels en beperkingen van de 3e dimensie het raam zijn uitgegaan. Het kan zijn dat je je macro-management vaardigheden moet aanspreken om alles wat je creëert te beheren. Het leven zal verschijnen als een droomlandschap met veel tekens en symbolische informatie om te ontcijferen en u zult een geheel nieuwe taal moeten leren om uw leiding te begrijpen. Sommige dingen die naar je toe worden gemagnetiseerd zullen je dichter bij je bestemming brengen, terwijl andere dingen zich manifesteren om je te temperen en je naar een spirituele nederlaag te storten. Alles is in het belang van je spirituele verbetering. Net als Mickey Mouse als tovenaarsleerling in , moet je niet te groot of boven je kunnen dromen. In het verhaaltje denkt Mickey dat hij de kunst van het toveren onder de knie heeft. Hij leent de magische hoed van zijn mentor en geeft een dweil de opdracht zijn schoonmaakwerk te doen. Het resultaat is een overstroming van water die hem bijna een weg voert. Mickey moest beseffen dat er geen sluiproutes zijn naar grootsheid.

De magische speeltuin van het leven zal je vele kansen bieden om te dienen en te genieten van alles wat kan creëren voor het grotere goed van allen. Je hoeft je alleen maar te realiseren dat je gedachten actie verdienen en dat je dromen alleen met enige inspanning zullen uitkomen.

Andere artikelen over spiritualiteit door Ariadne Green