Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe een helderziende je kan helpen je dromen te begrijpen

"Ik heb steeds een droom waarin een man in een soort ridderkostuum op me afkomt. Hij zit op een paard, en hij stapt af en vraagt of ik het paard van hem wil afpakken. In de droom zeg ik altijd: 'Nee. Ik heb een reden, maar hij lijkt echt gefrustreerd, dan gaat hij weg, en de droom eindigt. Ik heb het de laatste maanden af en toe. Kunt u me helpen erachter te komen wat het betekent?" Sonia vroeg het me.

Sonia en ik werkten al een tijdje samen, en zodra ze me over de droom vertelde, wist ik dat het belangrijk was. Telkens als je een terugkerende droom hebt, betekent dit dat je onderbewustzijn/hoger zelf een boodschap voor je heeft. Als je die boodschap eenmaal begrijpt, is het waarschijnlijk dat de droom stopt of verandert.

Wanneer en waarom zijn dromen belangrijk?

Dromen vervullen vele functies. Vaak zijn ze een manier van de geest om stress te verlichten of om problemen in het astrale rijk in plaats van het fysieke rijk op te lossen. Dromen zijn creatief en bevatten vaak boodschappen van het onderbewustzijn. Soms is de boodschap duidelijk en komt in de vorm van een droomfiguur die je iets vertelt. Meestal komt de boodschap echter in een symbolische vorm, en dat is waar een helderziende je kan helpen.

De manier waarop ik onderscheid maak tussen een "junk" droom en een droom van belang is door de inhoud, de manier waarop hij aanvoelt, of hoe vaak hij voorkomt. De meesten van ons hebben wel eens dromen gehad die belangrijk aanvoelden zodra we wakker werden. Of misschien heb je een lucide droom gehad waarin je dat je droomde en het verloop van de droom van "binnenuit" kon sturen. Je zult je er waarschijnlijk van bewust zijn wanneer een deel van je geest met je probeert te communiceren. Ik moedig mijn cliƫnten aan om een droomdagboek bij te houden en alle dromen op te schrijven die belangrijk, vreemd, krachtig of verontrustend aanvoelen.

Dromen zijn niet anders dan visioenen die je zou kunnen hebben tijdens een meditatie of tijdens het doen van psychische reizen. Ze kunnen antwoorden bevatten op hardnekkige problemen, hints voor toekomstige gebeurtenissen, of ingevingen waar je in het dagelijks leven iets mee kunt doen als je ze eenmaal hebt ontcijferd.

Nachtmerries komen op volwassen leeftijd minder vaak voor, maar we kunnen nog steeds op elke leeftijd wakker worden, met een bonkend hart en krachtige emoties die ons systeem overspoelen. Als je terugkerende nachtmerries hebt die complex en veelzijdig zijn, kan dat een boodschap voor je zijn. Hoewel we niet willen stilstaan bij nare dromen, kan het belangrijk zijn om ze te begrijpen, zodat we ze kunnen laten stoppen en de levenssituatie kunnen aanpakken die ze eigenlijk veroorzaakt.

Hoe kan een helderziende helpen?

Bij Sonia zag ik meteen dat haar droombeelden archetypisch en krachtig waren. Tijdens haar lezing kreeg ik toegang tot haar spirituele gidsenteam en vroeg ik naar de boodschap. Haar gidsen legden uit dat ze meer in haar mannelijke kracht moest stappen en een nieuw niveau van kracht moest opeisen. De ridder in haar droom symboliseerde haar innerlijke mannelijke, en het paard was een duidelijk symbool van zowel kracht als gratie. In de droom, net als in het leven, weigerde ze in dit mannelijke te stappen. kracht.

Ik wist uit eerdere sessies dat Sonia aarzelde om een leidende rol op zich te nemen in haar werk, ook al was ze daar volledig voor gekwalificeerd. Ik wist ook dat ze passief was in haar relaties en dat dit een bron van frustratie voor haar was. De droom vertelde ons dat ze een meer mannelijke benadering moest kiezen om haar macht uit te drukken - zelfverzekerd, sterk, maar ook gedisciplineerd.

De gidsen stelden haar voor om haar innerlijke mannelijke te cultiveren door een van de ridders uit de Tarot te kiezen om zich op te richten als een avatar. Sonia was enthousiast om dit te doen, en we bekeken elke ridder om de beurt. Ze koos de ridder van manden. Ze begon met het doen van een snelle dagelijkse meditatie met de kaart en stelde zich voor dat ze deed alsof ze zijn kwaliteiten had. Na een paar weken voelde ze zich inderdaad moediger en zelfverzekerder op haar werk. Ze was ook expressiever in haar relaties en voelde zich op haar gemak om "ruimte" in te nemen in plaats van steeds op de achtergrond te treden.

Sonia had de droom niet meer na onze sessie. De boodschap was overgekomen en ze handelde er op een positieve manier naar.

Het is vaak moeilijk om de beelden en boodschappen in onze dromen te ontcijferen onszelf. Een objectieve geest is nuttig, en een paragnost kan contact opnemen met je gidsenteam of werken met engelen of andere gidsen om je te helpen de betekenis te zien in je nachtelijke visioenen. Voor sommige mensen zijn dromen een van de belangrijkste manieren waarop hun onder- en bovenbewustzijn met hen communiceren. Een helderziende kan u helpen om deze waardevolle bron optimaal te benutten.

Heeft u krachtige dromen waarvan u weet dat ze tot u proberen te spreken? Een adviseur van Keen kan u helpen met droombeelden te werken, boodschappen te ontrafelen en de wijsheid van uw eigen geest te benutten. Bel vandaag!