Informatie nodig of uw partner of relatie?

Geef je relatie ziel

Jouw relatie voedt en voedt je met gezelschap en liefde. En als je zoals de meeste vrouwen bent, wil je dat de sappen blijven stromen, dat de intimiteit toeneemt, dat de communicatie stabiel is en dat de verbintenis een stevige basis heeft. Maar hoe zit het met de diepere zorgen - uw ziel en de ziel van de relatie? Jullie willen jullie relatie laten groeien zodat jullie steeds dichter bij elkaar komen, elkaars hart raken en jullie verbinding verdiepen op het niveau van jullie zielen. U verlangt naar een zielsvolle relatie.

Het verzorgen en voeden van uw zielen en de ziel van de relatie vergt misschien een beetje creatief denkwerk. Je zult de juiste ingrediënten willen introduceren om je relatie zielsvol en betekenisvol te maken. Hier zijn 8 creatieve manieren om de ziel van je partner te verlichten en van jullie relatie een zielsvolle relatie te maken.

  • Praat over wat voor hem het belangrijkst isTrek de ziel van je man naar boven door te vragen wat echt belangrijk voor hem is, wat hij voor zichzelf en voor jou wil. Uw partner is misschien vergeten welke dromen hij voor zijn leven had toen hij 20 was. Misschien droomde hij ervan om de wereld rond te zeilen, een boek te schrijven, of voor een schoollokaal vol kinderen te staan. Deze dromen voedden destijds zijn ziel en door hem ze nu te laten herinneren, zou je ze in zijn geest weer kunnen aanwakkeren om in de toekomst te verwezenlijken. Als hij ook maar één droom verwezenlijkt, heb je hem misschien wel geholpen om zijn zielsdoel te bereiken.
  • Trak hem op wat "Soul Food" Schrijf "Ik hou van je" met mosterd op een hotdog, met ketchup op een opengesneden hamburger of met chocoladesaus op een bord met een aardbei en je hebt hem een beetje stof tot nadenken gegeven over hoeveel je van hem houdt en hem adoreert. Je partner verwennen met "soul food love signatures" zal meer doen dan zijn gehemelte bevredigen. Hij zal zijn lippen aflikken voor meer van jou.
  • Dans op soulmuziekEr gaat niets boven langzaam dansen op soulmuziek om de soulvolle minnaar in je partner naar boven te halen. Begin met iets van Al Green, zet het volume hoger en dans van wang tot wang. Ga verder met Otis Redding en neurie mee in zijn oor. En als klap op de vuurpijl Marvin Gaye en je hebt de weg vrijgemaakt voor een avond vol soulful lovemaking. De liefdevolle feelgoodteksten van deze "oldies but goodies" zullen de soulvolle groove terugbrengen in je romantische relatie.
  • Breng hem in contact met je ziel door middel van gesprekkenHoe dieper je in gesprekken gaat, hoe meer hij door je ziel geraakt zal worden. Breng een uurtje door op de bank en vertel hem over je dierbaarste jeugdherinneringen, zoals de dingen die je opa zei en die je hoofd op hol brachten of hoe je moeder havermout voor je maakte met rozijnen om er een lachend gezichtje van te maken. Vertel hem geheimen die je nog nooit met hem hebt gedeeld, je diepste gevoelens en je filosofie over het leven. Neem hem mee op een reis door de verhaallijn van je leven en hij zal een reis maken door de diepten van je hart en je ziel en er uitkomen met een groter stuk van jou dan hij ooit voor mogelijk had gehouden.
  • Deel elke ochtend je dromen met elkaarDromen zijn de verhaallijnen van je ziel, verteld in de taal van de ziel, bestaande uit symbolen en elementen. In dromen worden je angsten, je verdriet en je vreugdes onthuld. Door je dromen met elkaar te delen, krijg je toegang tot het terrein van je emoties, de emoties die je voeden of de emoties die je belemmeren uit te drukken wat er in je hart leeft. Dromen kunnen ook veel onthullen over jullie tweeën en jullie relatiedynamiek. Het delen van je dromen helpt jullie om die belangrijke emotionele band te behouden en jullie geschiedenis en toekomst samen aan het licht te brengen.
  • Treat Him to a Psychic or Astrology ReadingJa, je man heeft waarschijnlijk veel onbeantwoorde vragen. Misschien vraagt hij zich af wat zijn volgende stap in zijn carrière is, hoe hij met zijn veeleisende baas moet omgaan of zelfs of hij een mysterie heeft over zijn band met jou, bijvoorbeeld of jullie in een vorig leven samen waren. De gave van een professionele psychische reading zal niet alleen de belangrijke vragen beantwoorden, maar ook zijn geest openen voor de spirituele dimensies van zijn ziel en de verborgen kant van het leven. Met een soul reading kan hij bijvoorbeeld inzicht krijgen in de vele facetten van zijn persoonlijkheid, de erfenis van zijn ziel en een schat aan talenten waarvan hij misschien niet wist dat hij ze had.

    Omdat je zoveel van hem houdt als je doet, zou je willen dat je hem de zon, de maan en de sterren kon geven. En dat kan ook. Een astrologische transit en progressie lezing zal hem helpen de energieën te begrijpen die van invloed zijn op de huidige situaties en hem helpen zijn koers voor de toekomst uit te zetten. De informatie die hij zal geven, zal voor jou net zo betekenisvol zijn als voor hem.

  • Zorg dat hij je voorleest uit zijn favoriete boekDe intieme en emotionele momenten die jullie nu creëren, zullen in de toekomst jullie dierbaarste herinneringen worden. Urenlang elkaar voorlezen voedt uw relatie, vooral als het boek voor u beiden van betekenis is. Of het nu poëzie, een roman over spanning of een liefdesverhaal is, de ervaring zal u tot rust brengen en u beiden weer concentreren op wat belangrijk is: samen teder en goed tijd doorbrengen.
  • Help hem zijn wortels op te sporenHet opsporen van de familiegeschiedenis van uw partner kan voor u beiden een researchproject van een jaar worden, waaraan u urenlang plezier zult beleven en dat u bij elke ontdekking weer zal intrigeren en verrassen. Misschien ontdek je dat de moeder van zijn overgrootmoeder een volbloed Cherokee was of dat zijn overgrootmoeder de eerste zwarte vrouw was die eigenaar was van een bioscoop in de VS. Je zult je steentje bijdragen om hem een gevoel van trots te geven en tegelijkertijd jullie relatie hechter te maken. De historische feiten over zijn familie kunnen heel goed een boek vullen, maar belangrijker is dat het proces veel zal bijdragen aan een bevredigende relatie.

Als je met je soulmate bent, zijn jullie zielen al diep met elkaar verbonden. Maar als je voortdurend de "ziel" in je relatie naar boven wilt halen, moet je misschien nog creatievere manieren bedenken om hem te bewegen en hem voortdurend naar je hart te leiden.

Andere artikelen over liefdesadvies door Ariadne Green