Informatie nodig of uw partner of relatie?

Verleden liefdes, vorige levens

Een blik, een glimlach, een teken van herkenning van beide kanten. Is het mogelijk dat jullie elkaar in een ander leven zijn tegengekomen? Zou je in de ogen van je zielsverwant kunnen kijken? En als je toevallig op zoek bent naar die ene speciale persoon, zou dit dan de liefde van je leven kunnen blijken te zijn? Niet alleen in dit leven, maar ook in een vorig leven? De onmiddellijke herkenning is onmiskenbaar, en toch heb je elkaar nog nooit ontmoet ... tenminste niet in dit leven.

Er zijn vele manieren om dieper in te gaan op je aantrekkingskracht voor deze al te bekende vreemdeling. Het bellen van een professionele helderziende kan je helpen bij je zoektocht naar wat je echt wilt weten: Is dit mijn zielsverwant?

Hij kan de reden zijn waarom je hier bent, of hij kan een steun zijn op je reis hiernaartoe en je helpen terwijl je andere uitdagingen probeert op te lossen. Hij komt naar je toe, beschermt je en geeft je een veilig gevoel op een manier die niemand anders kan. Omdat jullie zielsverwanten zijn, geven jullie elkaar precies wat de ander nodig heeft en begrijpen jullie elkaar op een dieper niveau dan je met iemand anders deelt.

Kan je meer dan één zielsverwant hebben?

Het is heel goed mogelijk dat we meer dan één zielsverwant hebben. De bekende helderziende Edgar Cayce was ervan overtuigd dat zielen zich ontwikkelen in wat wij op aarde alleen kunnen vergelijken met gemeenschappen; dat de mensen in ons leven, zoals onze broers, moeders, neven en zelfs vrienden, waarschijnlijk op de een of andere manier in andere levens bij ons zijn geweest - en misschien niet in dezelfde rollen of soorten relaties die we nu met hen delen. Binnen onze groepen bevinden zich mensen die wij in de loop van ons leven hier op Aarde zijn gaan herkennen. Het zijn de mensen met wie wij ons onmiddellijk verbinden of soms zelfs zonder enige reden niet mogen, omdat zij vele rollen hebben gespeeld in onze vele vorige levens. De ziel waarmee we geboren worden kan een soort herinnering aan vorige levens met zich meedragen en daarom is de manier waarop we op deze personen reageren waarschijnlijk het gevolg van onze interactie met hen in andere levens.

Binnen deze zielengroepen zijn er één, twee of een paar zielen die met ons meereizen, ongeacht waar of wanneer we reïncarneren; zij kennen en begrijpen ons zoals niemand anders dat kan en vice versa. Deze individuele zielen die altijd bij ons zijn, staan bekend als onze ware zielsverwanten en zijn degenen met wie we gewoonlijk onze hechtste relaties in het leven aangaan.

Soms manifesteren deze zielsverwanten zich slechts voor een korte tijd, net lang genoeg om ons hier op onze reis te helpen, maar in de meeste gevallen zijn ze ons hele leven bij ons. Het vinden van je zielsverwant hier op aarde, en het vinden van ware liefde in het algemeen, is niet altijd een gemakkelijke prestatie. Omstandigheden van timing, locatie en situaties spelen allemaal een rol in het grotere geheel en dicteren waar en wanneer we onze zielsverwanten ontmoeten ... opnieuw. Als je op zoek bent naar je soulmate en je hebt hem nog niet ontmoet, weet dan dat hij er is, en dat hij waarschijnlijk wacht om jou ook te vinden. Het is dat innerlijke weten dat hij er is dat onze zoektocht naar "de ware" voedt. Hoewel sommige zielen in je zielengemeenschap misschien niet bij je is op je huidige reis, je zielsverwant is hier, wachtend om je te vinden. Je kunt hem vinden als je jong bent, op middelbare leeftijd of zelfs op latere leeftijd, maar als het gepland of voorbestemd is, zul je elkaar vinden.

Déjà Vu en gedeelde interesses

Heb je een affiniteit met een bepaalde tijd of een bepaald tijdperk, zoals het oude Rome of New York City in de jaren dertig van de vorige eeuw? Het kan zijn dat uw belangstelling voor die tijd te maken heeft met het feit dat u in die tijd geleefd hebt. Is er een plaats waar je nog nooit bent geweest en wanneer je er aankomt, lijkt het allemaal zo vertrouwd, alsof je er al eerder bent geweest? Sommigen noemen dit déjà vu, en sommigen geloven dat déjà vu gewoon de manier is waarop we herinneringen uit vorige levens oproepen. Denk na over de omstandigheden die je naar deze plaats hebben gebracht en je begint je misschien te realiseren waarom je hier nu bent, in deze tijd, en met de mensen die we in ons leven hebben of ontmoeten.

Als je je belangstelling voor een bepaalde tijd of plaats aan een vriend of familielid vertelt, kun je ontdekken dat ook zij een voorliefde hebben voor diezelfde plaats in de tijd, en dat komt waarschijnlijk omdat jullie er samen zijn geweest. Er zijn bepaalde manieren om over dit idee te mediteren, en als je het verder wilt onderzoeken, kan een begaafde helderziende je begeleiden op je pad naar verlichting. Misschien wil je zelfs het idee van een vorig leven regressie onderzoeken. Hoe dan ook, terugkijken op je vorige levens kan je helpen te realiseren waarom je hier bent en wat het is waar je hier bent gekomen om aan te werken. Het bellen van een professionele helderziende kan u de antwoorden geven op de vragen waar u over nadenkt.

Wanneer u een vreemde voor het eerst aankijkt en u voelt die wederzijdse herkenning, dan is er geen ander gevoel ter wereld zoals dat. Je voelt je gedwongen om hem beter te leren kennen en uit te zoeken waarom hij je zo vertrouwd voorkomt. Als je relatie met je soulmate in het verleden liefdevol en bevredigend was, ben je misschien alleen maar hier met hem uit pure liefde en behoefte aan zijn kameraadschap. Misschien is hij gekomen om jou hier op jouw reis te helpen en jij hem.

Aternatief, als je deze herkenbare vreemdeling ontmoet en een band met hem vormt en jullie hebben in het verleden problemen gehad; jullie kunnen in dit leven samenkomen om voorbij de obstakels te werken die jullie in andere levens uit elkaar hebben gedreven.

Ieder van ons heeft minstens één echte soulmate met wie we op vele niveaus en in vele incarnaties contact hebben. Bel vandaag nog een helderziende en vind uw ware zielsverwant, ontdek waar hij is en wanneer u hem zult ontmoeten of ontdek of u hem al hebt ontmoet. Begin met het completer en meer vervuld maken van uw leven en vind uw ware geluk.

Gerelateerde artikelen