Informatie nodig of uw partner of relatie?

De metafysische gids voor romantiek

Toen je die speciale persoon voor het eerst zag, verlichtte zijn of haar glimlach het gangpad in de kruidenierswinkel. Toen je over je schouder keek, keek hij nog eens goed naar je. Je sloeg je ogen naar voren, gekrenkt dat je je weer omdraaide om te kijken, maar je kon het niet helpen dat je nog even snel wilde kijken. Toen weerkaatste de lach in je ogen dezelfde lach als in die van hen, toen ook zij nog een keer keken. In de volgende ogenblikken, terwijl jullie elkaars vondsten in het winkelwagentje hoorden, wisten jullie dat deze toevallige ontmoeting wel eens het levensveranderende moment kon zijn waar jullie op hadden gehoopt. Enigszins schuchter wisselden jullie namen en telefoonnummers uit. Toen rinkelde de telefoon met de uitnodiging voor het diner. Vol spanning bereidde u zich voor op een avond vol nieuwe ervaringen. Terwijl je aan een tafel zat met kraakhelder wit linnen en het kaarslicht brandde, wisselde je een geestig en stimulerend gesprek. De zachte streling van je pols was magisch. De avond ontvouwt zich en je raakt in vervoering door dit nieuwe wezen. Je zegt tegen jezelf, "Dit moet in de sterren geschreven staan." Die gedachte ligt dichter bij de waarheid dan je denkt.

Jouw keuzes kunnen bij je geboorte al in de sterren geschreven staan. Het universum in al zijn uitgestrektheid volgt regels: de stand van de sterren, zon, maan en planeten. Iedereen wordt geboren op zijn of haar plaats in de metafysische wereld. De standen van de hemellichamen, sterren, zon, maan en planeten, op het tijdstip, de dag en de plaats van geboorte komen samen en beïnvloeden onze persoonlijkheidstypen en geven aanleiding tot onze sterke en zwakke punten, onze kwaliteiten en gaven. Ook de evolutie van persoonlijke keuzes en de uitkomsten van die keuzes houden zich weer aan gedragsregels.

We zijn niet allemaal zo gelukkig om de kruidenier scenario dat hierboven is beschreven. Er zijn momenten dat we begeleiding nodig hebben bij het zoeken naar een liefdevolle relatie. De beste manier om onze plaats in de metafysische wereld te begrijpen en hoe we ons vermogen om een lonende en compatibele partner te vinden kunnen vergroten, is door gebruik te maken van de wijsheid, ervaring en begeleiding van een helderziende. Een paragnost heeft sterk ontwikkelde intuïtie, het vermogen om informatie over het verleden, het heden of toekomstige gebeurtenissen te achterhalen buiten het gebruik van onze vijf zintuigen. Helderzienden hebben zichzelf getraind om deze intuïtie samen met diverse andere hulpmiddelen te gebruiken om de positie van elk individu in de metafysische wereld te begrijpen.

Zieners worden geboren met de gaven die hen in staat stellen meer over mensen aan te voelen dan mensen over zichzelf kunnen herkennen en waar zij zich in de metafysische wereld bevinden. Net als artsen schaven zij door jarenlange training en zelfdiscipline hun natuurlijke gaven bij tot ze tot in de puntjes zijn afgestemd. Helderzienden kanaliseren hun gaven op een manier die hen in staat stelt gidsen te worden. Degenen die hun ervaring zoeken, zullen worden geholpen om te begrijpen hoe ons leven zich ontvouwt en hoe het kan worden gevormd om zich op positievere manieren te ontvouwen.

Metafysica is een tak van de filosofie die al bestond lang voordat Aristoteles er een naam aan gaf: de eerste filosofie. De werken van Aristoteles werden later aangeduid als metafysica: letterlijk, vóór het fysieke. De studie van deze natuurfilosofie is zich te verdiepen in ongeziene krachten om ons bestaan in ruimte en tijd te begrijpen en causaliteit en mogelijkheid in verband te brengen met actie en gedrag. De wetenschap kijkt naar empirische gegevens die kunnen worden waargenomen of gemeten. Het metafysisch begrip van het ware psychische kan ook worden waargenomen en gemeten. Vele experimentele testen zijn ontwikkeld in de 20e eeuw. eeuw om de resultaten te verifiëren. Maar je hoeft alleen maar te kijken naar het leven van degenen die paranormaal begaafden hebben geraadpleegd en de resultaten daarvan om te weten dat het inzicht van een paranormaal begaafde in hoe het leven en de materiële krachten op de persoon inwerken (en de leiding die uit die kennis voortkomt) de manier kan veranderen waarop we keuzes maken, en ons in staat stelt doelgericht verder te gaan.

Net als zorgverleners, die bloedtesten, röntgenfoto's en schriftelijke geschiedenissen gebruiken om een diagnose te stellen, beschikken paranormaal begaafden ook over vele hulpmiddelen om hun inzicht te helpen bij het doen van aanbevelingen en het doen van voorspellingen voor een individu. Enkele van deze onschatbare hulpmiddelen zijn astrologische kaarten en tarot kaarten. Met deze hulpmiddelen en een getrainde intuïtie zal een paragnost de paden verkennen die kunnen worden gekozen voor een meer vervullend leven en de mogelijkheden van een vruchtbare, dynamische en blijvende liefde.

Astrologische kaarten of horoscopen zijn gebaseerd op de geboortedatum van de persoon: dag en uur en plaats. Door de positie van de hemelse elementen - zon, maan, planeten - te ontdekken, kan de helderziende het karakter en de persoonlijkheidstendensen van het individu analyseren. Door de verhoudingen van de hemellichamen tot elkaar vast te stellen en de aanvaarde regels van invloed toe te passen, kan de paragnost gebeurtenissen en huidige situaties evalueren en toekomstige uitkomsten voorspellen, en zo de effecten verklaren die door ons denken en ons gedrag worden veroorzaakt. Het vermogen van de paragnost om deze gebeurtenissen te begrijpen stelt haar in staat om het individu te begeleiden bij het ontdekken en nemen van beslissingen voor een positieve beweging in de richting van een meer bevredigend leven en verbeterde mogelijkheden om te zoeken naar de ideale compatibiliteit van een blijvende liefde.

zijn een hulpmiddel van paragnosten die worden gebruikt om het verleden, het heden en de toekomst van de querent of onderwerp te verkennen. Er zijn vele spreads (aantal kaarten en lay-out) beschikbaar van eenvoudig tot complex. Elke kaart vertegenwoordigt een type karakter, mogelijke gebeurtenissen of situaties in het verleden, heden of toekomst. De helderziende gebruikt haar natuurlijke intuïtie over de persoon en de waarde en positie van elke kaart in de spreiding. De paragnost begeleidt de persoon dan in het begrijpen van hoe het leven is ervaren en hoe het leven zich kan ontvouwen gezien de mogelijke resultaten van te maken keuzes. Op deze manier kan de helderziende de aanvrager sturen in het maken van keuzes voor een optimaal resultaat.

Moet je een helderziende om raad vragen? U zou een arts bezoeken en om zijn deskundigheid vragen om te begrijpen hoe uw lichaam functioneert. U zou een psycholoog raadplegen in de verwachting dat zijn opleiding u zou helpen de gezondheid van uw geest te begrijpen. Zo zou je ook, na het ervaren van een openbaring en een ontluikende romance of gewoon een richting te willen volgen in je zoektocht naar liefde, vragen om het inzicht van een helderziende om te helpen bij het ontdekken van toekomstige paden naar een prachtige zoektocht naar een meer vervullend leven en een blijvende, verenigbare liefde.

Gerelateerde artikelen