Informatie nodig of uw partner of relatie?

Valt hij op je?

Door de subtiliteiten van het flirten kunnen we heel wat romantische activiteit in onze verbeelding opsluiten. Eén gesprek met een jongen gaat goed en we lopen ineens op de zaken vooruit. Je verbeelding kan je laten geloven dat een leuk gesprek met een goede vent ergens toe leidt. Maar misschien herinnert hij zich niet eens dat hij met je gepraat heeft! Misschien was hij niet eens echt aan het flirten. De signalen kunnen soms zo vaag zijn, dat jij al aan het bedenken bent waar een goede date zou moeten zijn en hij aan het bedenken is wat zijn favoriete team aan het doen is om dit seizoen een kanshebber te worden.

Hoe succesvol het flirterige gesprekje ook was, hij denkt niet aan jou zoals jij aan hem denkt. Of wel? Hoe weet je dat?

Mannen krijgen keer op keer te horen dat ze niet te openhartig moeten zijn: ga niet te ver, anders komt het over als een brutale versierder, maar flirt ook niet te openlijk, want dan lijkt het alsof je alleen maar uit bent op seks. In hun streven om beleefdheid onder de knie te krijgen, hebben veel mannen een stijl van doelloos babbelen met vrouwen die goed ontworpen en plezierig flirten lijkt te zijn. Buiten hun schuld om draaien mannen zich tegenwoordig zonder enige intentie om naar vrouwen. Hij denkt gewoon niet aan jou zoals jij aan hem denkt.

Zelfs als een gesprek tot een date leidt, moet je niet verbaasd zijn als Mister Smooth alleen maar beleefdheid uitstraalt. Een manier om te zien of een eerste afspraakje meer dan vrijblijvend is, is om te proberen zijn hand vast te houden terwijl jullie samen wandelen. Als hij niet probeert te zoenen Als hij je later na dit openlijke en toch zo onschuldige gebaar weer ziet staan, denkt hij gewoon niet aan jou zoals jij aan hem denkt.

Als jullie in dezelfde vriendenkring verkeren en hij je altijd in de ogen kijkt en tegen je babbelt over zijn vrijgezellenbestaan, ga er dan nog niet vanuit dat hij hints laat vallen over jullie huwelijk. Zoek eerst uit of hij echt beschikbaar is en echt op vrouwen valt. Kijk dan waar de gesprekken heen gaan. Het is misschien niet meer zoals op de middelbare school om hem aandacht voor je te laten hebben, maar het zal tegenwoordig vaak net zo moeilijk zijn om hem zover te krijgen dat hij de eerste stap zet. Ook hier heeft het beleefdheidsvirus de drang van menig mannelijke man getemperd om als een holbewoner te grommen en die eerste zoen te planten voordat hij te veel vragen stelt.

Enkele flirt-don'ts:

Kleed je niet te sletterig

Als hij zo over je denkt, heeft hij zijn fantasie al gebruikt en wil hij zelf ontdekken wat er allemaal te zien is. Geef de plot van het verhaal van je lichaam niet prijs.

Zanik niet over mannen

Als hij aarzelt om zijn mannelijke stappen te zetten, is zeuren over mannen in welke context dan ook - zelfs klagen over het feit dat ze geen stappen zetten - net zoiets als insectenspray om alle mannen weg te houden. Als klagende partners de nummer één reden is waarom mannen hun relatie verlaten, dan staat klagen over potentiële minnaars hoog op de lijst waarom mannen niet op het juiste moment de stap zetten.

Bespreek niet over je helderziende

Veel mannen zijn gesocialiseerd om hun natuurlijke paranormale krachten en doen zesde zintuig sensaties af als bijgeloof en illusie. Uw relatie met uw helderziende hoeft niet in een gesprek over u en hem. Hij zou kunnen denken dat je een beetje uit zijn league bent en jij zou kunnen denken dat hij te bekrompen is, dus bewaar het praten over het bovennatuurlijke tot nadat hij jullie beiden heeft voorzien van een aantal superfysieke activiteiten.

Vermijd het onderwerp niet

Een populaire motivator deze dagen is voor vrouwen om te bespreken hoe hun vriendinnen zeggen dat hun mannen de eerste zet hebben gedaan. Als dit onderwerp in zijn hoofd zit, zul je of snel daarna de move gemaakt hebben of weten dat hij gewoon niet aan jou denkt zoals jij aan hem denkt.

Enkele flirt Dos:

Doe begripvol

Kijk, hij is een leuke jongen die jou geweldig vindt, maar niet op die manier. Neem het compliment boven het gevoel van afwijzing. Blijven als een toevallige kennismaking heeft zijn voordelen. Misschien kent hij andere beschikbare mannen. Misschien weet hij waar de goede mannen van de stad uithangen.

Doe verder

Wanneer een man niets verkeerds heeft gedaan en je blijft achter met wat teleurgestelde verwachtingen, is het tijd om de ervaring van je af te schudden als een miscommunicatie en verder te gaan. Deze ervaringen dienen ook als repetitie voor het echte werk, dus op de lange termijn zijn ze van waarde - ze houden je scherp!

Naast de Do en Don't checklists zijn er drie eenvoudige dingen die je een man kunt vragen om te zien of hij een flirt is met bedoelingen of een leuke vent die met je kletst in plaats van

Vraag 1: "Hoe lang ben je al single?"

Dit gaat van flirten direct naar het beoordelen van zijn date-geschiktheid. Het maakt hem duidelijk dat hij maar beter een goed verleden kan hebben. Dit is de achtergrondcheck die hem misschien doet zweten, maar hem dwingt om te laten zien dat hij klaar is om met je uit te gaan of om zich terug te trekken.

Vraag 2: "Hoe zag ze eruit?"

Dit geeft je de kans om te observeren of hij haar weemoedig mist. Het onthult zijn kritische aard, zijn eerlijkheid, laat je zien hoe terughoudend hij kan zijn en kan zelfs laten zien of er een latente vrouwenhaat schuilgaat onder die aangename persoonlijkheid.

Vraag 3: "Kun je nog een drankje voor me halen?"

Je brengt hem in de positie om iets voor je te halen en terug te komen voor meer. Als hij niet aan jou denkt zoals jij aan hem, dan haalt hij dat drankje en overhandigt het aan jou terwijl hij zegt: "Leuk je ontmoet te hebben." Als hij blijft, denkt hij zoals jij.

Gerelateerde artikelen