Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe vind je liefde?

Wanneer krijg ik de man die ik wil? Hoe vind ik de liefde die ik verlang? De meeste paragnosten horen deze vragen elke dag.

Ik luisterde naar een vriend van me die zei dat hij wilde gaan vissen. Het is prachtig weer, een perfecte tijd om naar het platteland te gaan, een beekje of meertje te zoeken en een lijntje uit te gooien in het vroege ochtendlicht. Dat waren bijna zijn exacte woorden. Terwijl hij met een paar anderen om ons heen stond te praten, begon ik af te dwalen. Hij had het over de verschillende soorten kunstaas die hij had, zijn nieuwe laarzen met heupwatten en zijn hengel. Hij had zelfs zijn oude gelukshoed bij zich om hem tegen de zon van Arizona te beschermen.

Ik begon na te denken over de liefde en over een van mijn klanten die vertelde dat hij die maar moeilijk kon vinden. Het drong tot me door dat liefde een magische sfeer om zich heen heeft. Ik denk dat we soms denken dat de goede fee het levert als een wens. Dat is waar, het is een geschenk van God. Maar sommigen van ons gaan op zoek naar liefde zonder de middelen om het te herkennen, te vangen, te ontwikkelen en te helpen groeien. Het is alsof je probeert te vissen zonder aas, een hengel, en misschien zonder de stroom.

Dus wat zijn de juiste hulpmiddelen om liefde te vangen?

  • ZelfrespectAls je niet in jezelf gelooft of je lichaam en leven niet met respect behandelt, dan zal niemand anders dat doen. Als ik een man lees die van een vrouw houdt, laat hij me zien dat ze fysiek aantrekkelijk is, maar ook hoe ze haar leven leidt - haar interesses, vaardigheden, doelen, enzovoort, zijn een belangrijk onderdeel van de aantrekkingskracht.

    Ik kan ook zien wanneer hij haar niet respecteert; wanneer er sprake is van herhalende patronen - hij blijft vreemdgaan, en zij blijft hem terug te nemen. Hij behandelt haar slecht en ze is meer bezig met de volgende keer dat hij haar belt, dan dat ze zich zorgen maakt over wat voor soort partner hij is. Dit is het moment waarop mannen zeggen: "Een grote afknapper!"

  • Uiterlijk & PersoonlijkheidEen vrouw hoeft niet dun of mooi te zijn als een filmster. Er zijn evenveel soorten schoonheid voor mannen als er soorten mannen en vrouwen zijn. Ik heb het over zelfzorg: schoon, netjes, gekleed voor de gelegenheid. We hebben allemaal goede punten; steek wat tijd in je uiterlijk. Wat de persoonlijkheid betreft, willen mannen en vrouwen dat mensen naar hen luisteren en naar hen glimlachen. Ze zien ook graag dat hun partner anderen om hen heen met waardigheid en vriendelijkheid behandelt â€" dit is een grote turn-on! Zowel vrouwen als mannen eren andere mensen door naar hen te luisteren en over hen te leren. Iemand die onophoudelijk over zichzelf praat is op zijn zachtst gezegd onaantrekkelijk. Het lijkt er soms op dat elementaire beleefdheid ondergeschikt is geworden aan direct zijn, zeggen wat we voelen en voor onszelf opkomen. Het lijkt wel of we niet weten hoe we moeten socializen zonder dat het allemaal om "mij" draait."
  • Eindig het datingspelEen beetje mysterie is geweldig. Het houdt de vonk aan de gang. Het moeilijk te krijgen spelen, altijd ontwijkend zijn in plaats van een goed "lucht-klaar-gesprek" te voeren, tja, dat wordt vervelend. Neem het niet van je afspraakjes aan en doe het je afspraakjes niet aan. Wees volwassen. Ik heb geleerd, "Hou je kant van de straat schoon." Wat betekent dat? Doe niets wat je niet wilt dat jou wordt aangedaan.
  • Zoek beschikbare partnersGeest oordeelt nooit over mensen; je hoeft echter niet naar elk evenement waar je voor wordt uitgenodigd. De grenzen zijn erg vaag over wat een verbintenis is. Als een vrouw samenwoont met een man maar niet getrouwd is, zijn ze dan toegewijd? Nou, alleen zij weten wat de bedoeling is. Maar als je op zoek bent naar een goede relatie met een langdurig potentieel, is een van de slechtste plaatsen om die te vinden een relatie met iemand die een relatie heeft met iemand anders. Het zal je pijn bezorgen op plaatsen waarvan je niet eens wist dat je ze had.

    Karmisch gezien zou je dingen kunnen oplossen, of je zou meer problemen kunnen krijgen met iemand die al een relatie heeft, of met de partner van deze persoon - problemen die volledig vermeden hadden kunnen worden. 9 van de 10 keer zal hij niet weggaan, er met je vandoor gaan en nog lang en gelukkig leven. Nogmaals, dit gaat niet over veroordeeld worden door je spirituele gidsen; zij zullen altijd van je houden. Het gaat erom dat je de best mogelijke kans krijgt om "de beste en grootste vis in de vijver te vangen."

  • Zorg ervoor dat zij jou ook kiezenTen slotte, naast het feit dat je je aangetrokken voelt tot een potentiële partner en er goed mee kunt opschieten, moet je niet vergeten om "de mensen te kiezen die jou kiezen". Het is opwindend om geliefd, gewild en gewaardeerd te worden. Dus als de persoon die je kiest dat niet voor je doet, laat hem dan gaan. Iemand die jou wil, zal moeite voor je doen, compromissen sluiten en samen met jou verdergaan.

Gerelateerde artikelen