Informatie nodig of uw partner of relatie?

Pre-dating & eerste afspraakje tips

Terwijl we verder gaan met onze reis naar het opbouwen van eigenwaarde en zelfvertrouwen, ondernemen we actie om een sterke basis te bouwen in ons eigen leven. Door dit te doen, zullen we in staat zijn om ons leven te delen met iemand speciaal. We zullen een gezonde partner aantrekken die van ons kan houden en ons kan steunen.

 • Wet wat je in een partner wiltVoordat je de dating scene ingaat, schrijf een lijst van de eigenschappen die je in je partner wilt. Wees duidelijk, specifiek en eerlijk. Je lijst kan er als volgt uitzien:
  • Emotioneel beschikbaar
  • Eerlijk
  • Communicatief
  • Gezellig
  • Gezettelijk
  • Financieel stabiel
  • Open
  • Affectief
  • Spiritueel
  • Funny
  • Lid back

  Je kunt ook fysieke kenmerken aan de lijst toevoegen, zoals, atletisch, licht haar, donkere ogen, enzovoort.

 • Straal zelfvertrouwen uitAls je al een relatie hebt en je partner niet zo attent is als je zou willen of zijn interesse lijkt te hebben verloren, kun je dit omdraaien door zelfvertrouwen uit te stralen. Of je nu single bent of een relatie hebt, je kunt zelf bepalen of je aantrekkelijk voor anderen bent of niet.
 • Wees de achtervolgde, niet de achtervolgdeHet aantrekken van anderen versus het afstoten van anderen kun je vergelijken met een hond. Neem het geval van een prachtige Siberische husky genaamd Shasta. Zoals alle Huskies, houdt Shasta ervan om vrij rond te lopen. Als je haar opjaagt, zal ze weglopen. Als je haar negeert en wegloopt, zal ze je volgen. De makkelijkste manier om haar te vangen is in de auto en begint weg te rijden. Ze zal de auto snel achtervolgen en er meteen inspringen als ze denkt dat ze achtergelaten gaat worden.Wanneer je een interessant iemand tegenkomt, maak oogcontact, glimlach en ga verder met je bezigheden. Besteed geen aandacht aan die persoon terwijl je doorgaat met waar je mee bezig was. Als deze potentiële date bij je in de buurt komt, geef dan een korte en beleefde groet, maar ga verder met je bezigheden. Deze persoon volgen zal alleen maar ongemak oproepen en zijn interesse in jou temperen.Als je iemand online ontmoet, gebruik dan dezelfde theorie. Stel, je ziet een aantrekkelijk persoon op een datingsite en je wilt contact leggen. Stuur een korte introductie e-mail met: "Hallo, je ziet er interessant uit." Laat het dan rusten en e-mail niet meer. Als de persoon reageert, houd het dan kort en geef niet te veel informatie weg.
 • Leer de andere persoon kennenWanneer je voor het eerst met iemand uitgaat, houd het gesprek dan gericht op je date. Je wilt zien of deze persoon in balans is. Stel vragen om na te gaan of je nieuwe interesse stabiel en gegrond is.
  • Vraag je date naar interesses, achtergrond en hobby's
  • Vraag hoe deze persoon zijn vrije tijd doorbrengt
  • Ontdek hoeveel tijd hij besteedt aan werk, familie, gezondheid en vrienden
  • Gaat je date vaak uit naar de plaatselijke bar?
  • Zijn de vrienden van je potentiële partner regelmatige kroegbezoekers?
  • Is deze persoon politiek geëngageerd?
  • Praktiseert je date een bepaalde religie?

  Je kunt alles te weten komen tijdens een eerste afspraakje. Wanneer u dezelfde vragen worden gesteld, geef dan kort antwoord zonder veel informatie of details te geven. Het is de bedoeling dat u een beetje mysterieus blijft. Het is het beste om een kort antwoord te geven en onmiddellijk te antwoorden met een andere vraag. Dit creëert een beetje spanning gebaseerd op nieuwsgierigheid.

De mannen met wie u uitgaat kunnen in vier categorieën worden ingedeeld: Vriend, Booty Call, Lange Termijn Guy of Loser - Run Away Fast. Hier zijn tips om je te helpen bepalen tot welke groep ze behoren:

 • VriendHet is een aardige vent, zeer interessant, goede communicatie, gemeenschappelijke interesses, geen chemie of aantrekkingskracht, past niet in mijn gezin of leven op een geïntegreerde manier.
 • Booty CallHij is aantrekkelijk, leuk, niet veel gemeenschappelijk, emotioneel niet beschikbaar, onvolwassen, kan niet volledig in mijn leven worden geïntegreerd.
 • Lange-termijn ventVoldoet aan mijn lijst van kenmerken, eigenschappen en behoeften, is in staat om me te binden en intiem te zijn, en het belangrijkste is dat hij dezelfde waarden deelt, dezelfde communicatiestijl heeft en gezond is. Hij kan zich gemakkelijk volledig in mijn leven integreren met familie, vrienden, werk en spirituele overtuigingen.
 • Loser - Snel weglopenHij is een player, kan zich niet binden, kan niet communiceren, is sarcastisch en afgestompt, behoeftig, afhankelijk, oppervlakkig, oneerlijk, onevenwichtig, boos en heeft grote problemen uit het verleden die nog niet zijn opgelost, en/of woont nog thuis bij zijn ouders.

Als een afspraakje is afgelopen en je hebt besloten dat je nog steeds geïnteresseerd bent in de persoon in kwestie, dan mag je best flirterig zijn, maar wees wel voorzichtig bij het afscheid. Bied geen kus aan, maar geef een knuffel en laat je date weten je had een leuke tijd, zeg bedankt en tot ziens. Vraag niet of ze nog zullen bellen. Als ze aanbieden om het binnenkort nog eens te doen, zeg dan iets als: "Dat klinkt prima" en maak dat je wegkomt.

Houd het einde van de date onder controle en houd het binnen redelijke termijnen in plaats van te blijven treuzelen. De andere persoon zal vrij snel contact met u willen opnemen. Als u te veel zegt en te bereidwillig bent om complimenten te geven, verandert de energie en zendt u een afstotende energie uit. Dezelfde techniek moet worden gebruikt aan de telefoon, e-mail of chat. Hoe meer je een onafhankelijk en zelfverzekerd leven uitstraalt, hoe meer iemand tijd zal willen besteden om je te leren kennen. Veel mensen maken de fout om hun leven te minimaliseren en hun beschikbaarheid te willen communiceren. Dit creëert alleen maar druk in plaats van interesse en opwinding.

We kennen allemaal wel mensen die veel aanbiedingen hebben om te daten, naar feestjes te gaan en evenementen bij te wonen. Ze zijn altijd in de weer met plannen. Het is aantrekkelijker om de persoon voor je te winnen die zelfvoorzienend en gelukkig is, dan je te settelen met de persoon die behoeftig is en altijd bereid is om te geven.

Veel mensen hebben hun leven gebouwd op het behagen van anderen. Ze hebben uit het oog verloren wat ze zelf willen en zijn bezig om voor anderen te doen. Daarbij waarderen degenen die zij dienen hun onvermoeibare inspanningen nauwelijks. Uiteindelijk eindigen deze mensen moe, alleen en verward. Geven is prima, maar als het niet in evenwicht is met ontvangen, kan men zich alleen maar eenzaam en haatdragend voelen.

Volg deze tips en omarm echt de boodschap aan werk aan je eigen zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde. Je zult snel romantiek en de Lange Termijn Kerels in je leven aantrekken.

Gerelateerde Artikelen