Informatie nodig of uw partner of relatie?

De "8 stappen voorbereiding" voor eerste afspraakjes

Hij heeft je mee uit gevraagd en nu staat de eerste date voor de deur. Jullie hebben het gepland en nu is het moment nabij. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen in de dagen en uren die voorafgaan aan een eerste afspraakje die de kans op een succes kunnen vergroten. Hier is de "8 stappen voorbereiding" voor de eerste date:

Stap 1: Definieer succes

Het definiëren van succes voor een eerste date is belangrijk. Hij zal u waarschijnlijk niet halverwege het diner ten huwelijk vragen, dus het is belangrijk om te weten wat waarschijnlijk is en wat niet. Door te analyseren wat het beste scenario is, kunt u deze scène opdelen in kleine overwinningen en prestaties, zodat als niet alles gebeurt wat u wilt dat er gebeurt, u toch een aantal positieve punten overhoudt aan de date. Een checklist van dingen kan zijn "Doet hij de deur voor me open?" en "Heeft hij een voorgerecht voor ons voorgesteld en heeft dit mij het gevoel gegeven dat hij geen gierigaard is maar graag deelt?" Als je een lijst met vijftien of twintig kleine overwinningen hebt, moet je niet verbaasd zijn als hij toevallig nog een paar aangename aardigheidjes aan je succeslijst toevoegt voordat de avond voorbij is.

Stap 2: Ken je look

Elke vrouw stelt een look vast en houdt zich daaraan. Dag in dag uit denk je er niet verder over na dan een occasionele opsmuk - en dat zou je dus ook niet moeten doen voor je date. Veel vrouwen proberen stressend een nieuwe look uit, overdrijven met make-up of gaan voor het eerst in jaren voor een natuurlijke look. Dit leidt alleen maar tot meer stress en nervositeit. Er op je best uitzien is vaak zo dicht mogelijk bij normaal uitzien. Het beste scenario van een date is dat er genoeg chemie tussen jullie twee zal zijn dat er een relatie zal ontstaan - dus op je eerste date moet je eruit zien zoals je er altijd uit zult zien.

Stap 3: Ontspan

De spanning voor een eerste date is een aanval van de "wat-als" en andere onnodige zorgen. Als je zenuwachtig wordt voor de date, ga dan op je bed zitten met de lichten laag en haal diep adem. Een paar eenvoudige ontspanningstechnieken zoals deze zullen de spanning wegnemen. Het laatste wat je wilt is in slaap vallen en je date missen!

Stap 4: Praat met een helderziende

Je moet veel repeteren en praten met een helderziende kan je vaak voorbereiden op wie je gaat daten. Een helderziende kan visualiseren hoe hij op de date zal zijn en waar je je op moet voorbereiden. Was die foto op het internet tien jaar oud? Is hij vijf voet tien centimeter lang als hij op zijn tenen staat? Een helderziende kan u geruststellen met visioenen van die dingen die buiten uw controle zijn. Weten wat er gaat komen kan de leegte vullen van zorgen maken en je afvragen. Je kunt niet worden beschouwd als goed voorbereid op de eerste date als je niet met iemand hebt gepraat en de meeste vriendinnen zijn gewoon te afgestompt of te jaloers om je echt te helpen bij het uitdenken van de eerste date. De helderheid van een vriendelijke helderziende kan je juist op je gemak stellen op een moment dat je dat het meest nodig hebt.

Stap 5: Vergeet het

Ga naar de film. Trakteer jezelf op een dagje in de spa. Ga een rondje hardlopen of plan een dubbele sessie met uw persoonlijke trainer. Oh, de dag is zo snel voorbij gegaan en nu is het bijna tijd voor, wat was het ook alweer dat je vanavond aan het doen was? Oh ja, die eerste date, oh geen probleem, wat een geluksvogel is hij voor jou om hem in te kunnen passen in het drukke schema van je geweldige leven.

Stap 6: Gespreksonderwerpen

Je gaat je willen richten op een paar dingen over hem om te zien of veel verder daten haalbaar is. De drie grote onderwerpen zijn:

  • Om te weten te komen wat zijn relatie met zijn familie is (en of dat overeenkomt met hoe jij je toekomst ziet)
  • Om te weten te komen of hij naar je luistert en je begrijpt als individu
  • Om te zien hoe hij op jouw levensstijl reageert (als jij van politiek activisme houdt en hij van monstertruckrally's, zoek dan naar een derde punt waarop jullie raakvlakken zouden kunnen hebben)

Stel een paar vragen op waarmee je probeert zijn overtuigingen en waarden te achterhalen zonder confronterend over te komen. Het is van cruciaal belang dat uw afspraakje een organische, evoluerende gebeurtenis is en dat u hem niet het idee geeft dat het om een sollicitatiegesprek gaat of meer om een spelshowuitdaging dan om een avondje uit tussen twee volwassenen die op zoek zijn naar liefde. Maar als je toch bezig bent, ga dan na of hij op zoek is naar liefde.

Stap 7: Topografie

Je moet een duidelijk idee hebben van waar jullie naartoe gaan, maar vraag jezelf af: wat als de date geweldig verloopt ... wat is er in de buurt nog meer te doen? Als jullie met z'n tweeën naar een leuk restaurant gaan, ga dan een paar avonden van tevoren even langs om te kijken wat er op loopafstand nog meer te doen is. Misschien gebeurt er wel iets onweerstaanbaar leuks in de straat op dezelfde avond als jullie date. Het kan allemaal

Stap 8: Spiegel Mantra

Gebruik je compacte spiegel, of ga even snel naar het toilet voordat hij er is, kijk dan naar jezelf en herhaal deze regels: "Ik verdien een goede man en een goede man verdient mij. Samen kunnen we een geweldig stel zijn en leuke tijden beleven." Staar jezelf aan en herhaal dit. Herhaal het vele malen zonder weg te kijken van je eigen spiegelbeeld. Herhaal het totdat je het gelooft en wanneer je het gelooft, zul je het gaan leven - misschien te beginnen op de date van vanavond!

Gerelateerde artikelen