Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe liefde en romantiek aan te trekken

We willen allemaal liefde en romantiek aantrekken in ons leven. Maar een partner aantrekken en houden, dat lukt velen van ons niet. We nemen genoegen met minder dan wat we werkelijk willen en we stralen een wanhopige energie uit.

Mensen zijn op zoek naar iemand om lief te hebben en hun leven mee te delen, en die liefde zal wederkerig zijn. Ze zijn niet op zoek naar iemand die behoeftig is of wanhopig aan de haak wil slaan. Als een man de stapel "Modern Bride" tijdschriften onder je bed ziet liggen, zal hij wegrennen - en snel ook. Als je de angst uitstraalt om alleen te zijn, stoot je een potentiële partner af.

 • In plaats van dat je mannen in de rij hebt waaruit je kunt kiezen, richt je je op één man en concentreer je je er alleen op om hem voor je te winnen?
 • Heb je een geweldige man ontmoet, ben je uitgegaan en heb je een geweldige tijd gehad, maar verdween hij zonder enige verklaring?
 • Vul je in als "vriend" wanneer je liefdesinteresse tussen twee relaties in zit, in de hoop dat je wordt gezien als een geweldige vangst?
 • Heb je een relatie, maar merk je dat je man gewoon niet meer zo attent of geïnteresseerd is?
 • Misschien ben je lichamelijk nogal maar het lukt je maar niet om een man in je leven te houden.

Lees verder en leer hoe je een aantrekkingsmagneet kunt worden. Hier zijn een aantal principes en tips die je kunt gebruiken om resultaten te boeken.

 • Zelfvertrouwen en zelfvertrouwenJe moet weten wie je bent en wat je wilt. De meest charismatische mensen zijn diegenen die zelfverzekerdheid en eigenwaarde uitstralen. Je moet echt eerst van jezelf houden, zodat anderen van jou kunnen houden. Het maakt niet uit wat je familie, sociale of fysieke achtergrond is - je kunt en moet in jezelf geloven. Mensen worden aangetrokken tot kracht, niet tot behoeftigheid. Hoe meer zelfvoorzienend en onafhankelijk je wordt, hoe aantrekkelijker je wordt.

  Tips voor zelfvertrouwen:

  • Beschrijf al je talenten, vaardigheden, karakter- en persoonlijkheidskenmerken en sterke punten. Omarm ze!
  • Noteer en schrijf uw beperkende overtuigingen op - dingen die u als zwakheden ziet en probeer ze te veranderen.
  • Kies ervoor om geen aandacht te besteden aan wat anderen over u denken en zie af van het krijgen van iemands goedkeuring.

  Als u zich eenmaal geen zorgen meer maakt over hoe mensen u zien, kunt u authentiek en zelfverzekerd zijn. Je gevoel van eigenwaarde zal toenemen. Je zult in staat om mensen in de ogen te kijken. Je zult in staat zijn om plezier te hebben, of je nu alleen bent of in een grote mensenmassa. Concentreer je op gelukkig zijn, op spirituele groei en het bereiken van je doelen - dit vormt de basis voor zelfvertrouwen en eigenwaarde.

 • Get Smart About the Guys You Are DatingHeb je ooit gemerkt dat hoe meer je wilt dat een bepaalde jongen je opmerkt, hoe meer je hem afstoot? En op het moment dat je hem begint te negeren en je aandacht op anderen begint te richten, begint hij je te achtervolgen? En als je dan eenmaal zijn aandacht hebt, en je richt je weer alleen op hem, poef, dan is hij weg?

  Het bovenstaande is een voorbeeld van iemand die van jagen houdt, maar emotioneel niet beschikbaar is voor een relatie. Leer om je dates te checken en te classificeren. Dit zal je helpen wat controle te houden en jezelf niet te verliezen aan iemand die echt niet beschikbaar is voor een langdurige relatie en die een ravage zal aanrichten aan je gevoel van eigenwaarde. Enkele mogelijke classificaties zijn:

  • "Vriend"
  • "Booty Call"
  • "Loser - ren snel weg"
  • "Lange-termijn vent" (Je kunt jezelf en je gevoel van eigenwaarde sneller verliezen als je een vent in deze categorie probeert te passen die hier eigenlijk niet thuishoort.)

  Guy Tips:

  • Besluit om uit te gaan en plezier te maken, het leven te ervaren en nieuwe mensen te ontmoeten.
  • Tijdens je eerste paar dates geef je jezelf niet bloot - laat je date het woord voeren.
  • Beantwoord geen persoonlijke vragen over wat je zoekt in een date-ervaring - antwoord gewoon: "plezier, eerlijkheid en een interessant gesprek."
  • Gebruik deze informatie om te bepalen in welke categorie deze man past. Laat hem weten dat je hem beoordeelt - en niet andersom.
  • Wordt nooit de "booty call" van een man. Als hij de jouwe wil zijn, moet hij zich aan jouw regels houden.
  • Maak duidelijk dat je niet intiem bent met "vrienden."

  Als je deze tips volgt, leer je meer over de mannen die achter je aan zitten. Het geeft jou de leiding, zodat je niet in de valkuil trapt dat je iedereen accepteert die interesse in je toont. Met deze strategie kun je de persoon kiezen die je in je leven wilt toelaten en wat voor soort relatie je wilt.

Hoe meer je over jezelf weet, hoe zelfverzekerder en aantrekkelijker je zult zijn. Je zult weten wat je wilt, vastbesloten zijn om het te krijgen en geen genoegen nemen met wat je wordt aangeboden. Als u deze houding aanneemt, zal uw eigenwaarde zal stijgen en anderen zullen het merken. Mannen zullen in de rij staan en wachten op hun beurt om met je uit te gaan.

Gerelateerde artikelen