Informatie nodig of uw partner of relatie?

De sleutels tot een succesvolle relatie

De meest succesvolle relaties zijn gebaseerd op wederzijds respect en genegenheid. Veel koppels die al 20 jaar samen zijn, zullen je vertellen dat hun partner hun beste vriend is. De band met een beste vriend is je meest intieme relatie. Je vertelt je beste vriend alles. Je drukt je openlijk uit zonder angst om veroordeeld te worden. Je vraagt om hulp en biedt hulp aan als je vriend in nood is. Je weet wat deze persoon denkt, voelt en waardeert. Je lacht samen, huilt samen en steunt elkaar in elk aspect van het leven. Je leert nieuwe dingen, verkent nieuwe gedachten, deelt je gevoelens en groeit samen.

Het is onmogelijk om een intieme relatie te hebben met iemand die altijd bezig is met zijn eigen ding of dingen doet waarbij jij niet betrokken bent. Het is net zo moeilijk om een relatie te hebben met iemand die alleen maar gericht is op werk, succes of individuele doelen. Communicatie is de sleutel om door deze struikelblokken heen te komen en het is de grootste prioriteit voor een relatie om te bloeien en te groeien. Om meer verbondenheid tussen jullie beiden te krijgen, moeten jullie bereid zijn om authentiek en eerlijk tegen elkaar te zijn. Vaak zijn we bereid om onze beste vrienden te vertellen hoe we ons voelen, maar we zullen ons niet openstellen voor onze partner uit angst te worden afgewezen.

Wat is de volgende stap voor je liefdesleven? Kom erachter met een psychische liefdesreading.

Vrouwen ervaren emotionele intimiteit door verbale communicatie, terwijl mannen hun emoties meer uiten door actie en fysieke aanraking. Bij de meeste scheidingen die door vrouwen worden geïnitieerd, heeft de vrouwelijke partner gerouwd om het verlies van de relatie voordat hij/zij de relatie verliet. Mannen denken echter dat alles in orde is, ook al is er een totaal gebrek aan communicatie en is de vrouw gestopt met het uiten van haar gevoelens en behoeften. De man in haar leven mist vaak dit teken dat aangeeft dat de vrouw het heeft opgegeven en klaar is om te vertrekken.

Ik heb met talloze mannen gesproken die de vrouw van wie ze hielden verloren en niet begrepen wat er gebeurde. De partner probeerde haar behoeften kenbaar te maken en de man begreep het gewoon niet. In plaats van te proberen duidelijk te maken wat er mis is, negeert de mannelijke partner het vaak gewoon en denkt dat het wel weg zal gaan. Hoewel het negeren van deze belangrijke communicatie ervoor zorgt dat het weggaat, is het gevolg dat de vrouwelijke partner ook weggaat.

Soms gebeurt het omgekeerde en is het de man die wil dat zijn vrouw praat en deelt wat ze denkt en voelt. In plaats daarvan gaat de vrouw intimiteit en verbinding uit de weg en stelt zich niet open voor hem. Dit soort vrouwen is vaak op zoek naar iets dat minder intiem is en meer materiële voldoening geeft.

Zie het geval van een man die zich het grootste deel van zijn volwassen leven uitsluitend op zijn rijkdom en carrière heeft gericht. Hij is nu midden veertig, vrijgezel, nooit getrouwd en geen kinderen. Nu hij zijn rijkdom heeft opgebouwd, wil hij iemand vinden met wie hij zijn leven kan delen. Het probleem is dat hij zijn emotionele kant niet heeft ontwikkeld. Hij is al zo lang alleen dat zijn mening de enige is die telt. Hij weet niet hoe hij moet geven en medeleven moet tonen. Deze kerel heeft geen tijd besteed aan het ontwikkelen van zijn spirituele of emotionele kant, dus is hij erg achtergebleven op die gebieden. Hij behandelt zijn relaties als een bedrijf.

Helaas zijn relaties geen bedrijf. Mensen groeien en veranderen. Emoties fluctueren en het is niet zo eenvoudig om problemen op te lossen die voortkomen uit emotionele behoeften. Ik heb hem geadviseerd tijd te besteden aan het ontwikkelen van zijn vermogen om een liefdevol, meelevend en zorgzaam persoon te zijn. Hij moet zijn prioriteiten veranderen en zet een intieme relatie bovenaan de lijst. Hij moet in contact komen met zijn eigen gevoelens, zodat hij ze kan uiten in relatie met iemand anders. Bovendien moet hij in contact komen met anderen en hun gevoelens en behoeften beginnen te begrijpen. Door te leren voelen, te luisteren, te reageren en te handelen op een liefdevolle en gevende manier, kan hij krijgen wat hij wil.

Veel mensen hebben in het verleden hun hart laten breken en willen niet weer openstaan voor die pijn. Val niet in deze categorie - geef niet op en sluit je niet af. Als je geen relatie hebt maar wel een levenspartner wilt vinden, wees dan een liefhebbend mens voor je kinderen, huisdieren, familie en zelfs vreemden. Als je dit doet, zal de liefde je vinden en zul je een gezonde partner vinden die in staat is je beste vriend en meest betrouwbare vertrouwelinge te worden.

Als je in een relatie zit, maar de verbinding is weggevallen en de communicatie is gestopt, wees dan moedig. U kunt beginnen uzelf eerlijk en openlijk uit te drukken. Het kan even duren voordat u weer contact met elkaar hebt, maar als beide partners bereid zijn, kan de band helen. Zoek dingen om samen te doen die communicatie mogelijk maken - en die leuk zijn. Herontdek wie jij bent voor je partner en wie je partner is voor jou. Doe om de beurt de dingen die u beiden leuk vindt. Kies iets nieuws om samen te doen. Als uw partner niet in staat of niet bereid is om te communiceren, moet u misschien de mogelijkheid overwegen om weg te gaan. Het is niet gezond om in een relatie te blijven waarin je niet authentiek kunt zijn.

Vaak loopt de communicatie stuk omdat een van de twee of beide mensen zich verliezen in hun doelen, werk en directe zorgen. Hoewel we allemaal moeten werken, zou de volatiliteit van de economie en de wereld een herinnering moeten zijn aan wat echt belangrijk is en wat echt iets brengt. geluk. Liefde is een geschenk dat we vrijelijk aan een ander geven en daarmee zijn we gezegend. Wees aanwezig wanneer je communiceert. Hoor wat de ander zegt en leef je in in deze persoon. Verbondenheid met iemand is een krachtige energie die ons gevoel van verbondenheid vermenigvuldigt.

Gerelateerde artikelen

Andere artikelen van Adviseur "Bernadettes Vision":