Informatie nodig of uw partner of relatie?

Tips voor een succesvolle relatie

Romancezoekers geven vaak tegenstrijdige boodschappen over relaties:

  • Ik wil een relatie maar ik wil niet gekwetst worden.
  • Ik wil met iemand samen zijn maar relaties zijn zo'n hoofdpijn en te veel drama.
  • Ik wil een partner maar mijn dates zijn geen geschikt relatiemateriaal.

Als je je kunt vinden in deze uitspraken, vraag je je misschien nog steeds af waarom je nog steeds single bent. Uitspraken over dat je niet gekwetst wilt worden, dat relaties moeilijk zijn en dat goede partners moeilijk te vinden zijn, blokkeren onze weg naar een serieus partnerschap.

Wanneer je verklaart dat je niet gekwetst wilt worden, zal het universum en je onderbewustzijn naar je luisteren en je beschermen tegen gekwetst worden door je single te houden. Vrijgezel zijn is veilig! Wanneer een persoon zegt dat hij niet gekwetst wil worden, zegt hij dat hij een geweldige relatie wil met een garantie. Echter, zelfs de beste relaties zullen bestaan uit pijn en teleurstelling. Je partner zal menselijkerwijs niet in staat zijn om altijd het "juiste" te zeggen en te doen. Er zullen ook momenten zijn waarop u een bron van ergernis voor uw partner bent. De Het doel is om door de pijn heen te werken, teleurstellingen te overwinnen en verder te gaan.

"Kopzorgen" en "drama" betekenen vaak het werk dat iemand in een relatie moet steken om deze te laten voortduren. De boodschap die u uitdraagt is dat u het makkelijke wilt. Als iemand echt deel wil uitmaken van een romantisch partnerschap, zijn er inspanningen nodig om het elkaar naar de zin te maken en om met elkaar overweg te kunnen. Een relatie is iets wat je samen opbouwt. Als je verliefd wilt worden, moet je bereid zijn je kwetsbaar op te stellen en risico's te nemen. Door te blijven daten met personen die niet acceptabel zijn voor een betekenisvolle relatie, vermijd je het risico van eventuele pijn of gedoe dat zou kunnen ontstaan bij een echt liefdesvooruitzicht. Je moet risico's nemen om te krijgen wat je wilt in het leven. Succesvolle stellen zijn gelukkig omdat ze risico's hebben genomen, hebben losgelaten en zich hebben overgegeven aan het proces van het creëren van een relatie.

Hoe te slagen in relaties

  • Accepteer dat je gekwetst of teleurgesteld zult worden. Dit betekent niet dat je partner niet van je houdt. Het betekent dat je partner een mens is. Mensen zijn onvolmaakt.

  • Vergeef en laat voorbije relaties los. U zult dan in staat zijn om een partner aan te trekken die ook verder is gegaan uit zijn of haar eigen vroegere relaties. U zult beiden vrij zijn om een liefdevolle band op te bouwen.

  • Zie af van jaloezie. Beschuldig uw partner niet van vreemdgaan, tenzij u weet dat het waar is. Als u uw partner beschuldigt van vreemdgaan, zegt u dat u geen vertrouwen in hem of haar hebt. Vertrouwen is een must voor een relatie om te kunnen werken. Zorg ervoor dat u verraad uit het verleden in het verleden laat, anders wordt het uw toekomst.

  • Ga langzaam en leer uw partner kennen. Door snel te gaan, creëer je een vals gevoel van veiligheid. De ontluikende relatie kan snel worden vernietigd als er één negatief probleempje opduikt. Sprookjesromances houden geen stand.

  • Bepaal goed hoe je over relaties denkt. Geef het universum geen gemengde boodschappen. Dat zal verwarring veroorzaken en het universum zal je tegemoet komen door je single te houden. Het is ook waarschijnlijk dat je nog steeds single bent omdat een kwestie in je onderbewustzijn niet is opgelost. De Wet van Aantrekking zal alleen onbeschikbare mannen brengen totdat je onderbewustzijn je beschikbaar maakt.

Onze geest zal altijd mensen binnenhalen die energetisch bij een deel van ons passen. Zorg ervoor dat je de energie uitzendt die je naar je terug wilt laten keren.

Gerelateerde artikelen