Informatie nodig of uw partner of relatie?

Zes tips om de verbintenis in je relatie te houden

Tijd om te ontspannen - je hebt de relatie die je wilde. Hij is toegewijd. Hij heeft zijn onsterfelijke liefde voor jou verklaard en je kunt nu achterover leunen en genieten van de momenten. Ja? Nou, eigenlijk niet!

Nergens in de wereld van relaties staat dat zodra de verbintenis is aangegaan, het werk stopt. Dan begint het echte werk pas. Relaties zijn het moeilijkste dier ter wereld om te voeden, te verzorgen en in stand te houden.

Hier volgen enkele snelle tips over hoe u de verbintenis in uw relatie kunt behouden:

  • Kies je gevechtenNet als bij een tweejarige zijn er dingen die het vechten gewoon niet waard zijn. Ja, er zullen schermutselingen zijn omwille van onze ego's. Maar is het belangrijker voor u dat hij op tijd is, of is het belangrijker dat hij u respecteert? Als hij belt en zegt dat hij te laat zal zijn, respecteert hij je. Als hij steeds te laat komt en je laat wachten, dan is er een probleem.
  • Forceer de confrontatie nietWanneer hij wil praten, zal hij dat ook doen. Als je hem dwingt te praten, vraag je om een klapband. Natuurlijk heb je behoeften en is het belangrijk dat je praat. Maar geen enkele relatie wordt hersteld door te schreeuwen, te gillen en met de vinger naar elkaar te wijzen. "Kunnen we nu praten?" is eerlijk genoeg. Als het antwoord is: "Waarover?", dan weet je dat hij nog steeds niet bereid is om te praten.
  • Erken een verontschuldigingErken een verontschuldiging, ook al is die subtiel. We zijn mensen en we geven niet graag toe dat we ergens fout in zitten. Als hij aanbiedt om iets voor u te doen, of als hij de tuin wil opruimen, dan is dat zijn manier om toe te geven dat hij fout zat, en het is zijn verontschuldiging aan u. Bedank hem. Moet je echt horen: "Ik had het mis"? Zijn daden zullen dat aantonen.
  • Houd de romantiek levendDit is een cruciaal punt. Romantiek maakt deel uit van het beest van je relatie en daar heb je drie maaltijden per dag voor nodig, met tussendoortjes. Het is van het grootste belang dat u dit aspect van uw relatie voedt. Liefdesbriefjes zijn geweldig; Victoria's Secret is prima - wat je ook kiest, houd het romantisch.
  • LachLach is het beste medicijn voor de ziel. Is dit niet iets waar jullie samen om zouden moeten lachen?
  • Ben jezelfAls je bang bent om jezelf te zijn, heb je de relatie waarschijnlijk gemanipuleerd tot het stadium van verbintenis. Ga terug en herlees de boeken die u daar in de eerste plaats hebben gebracht. Je moet het hoofdstuk over "Wees Jezelf" gemist hebben. Als je plotseling op je tenen loopt omdat je bang bent dat hij je zal verlaten, is de kans groot dat hij denkt dat je iemand bent die je voordeed te zijn: geduldig, tolerant voor zijn slechte gedrag, niet controlerend, enz. Doe jezelf een plezier en gooi de "hoe pak je een man" boeken weg en begin opnieuw. Als je in het begin niet jezelf was of bijbedoelingen had, is je relatie al tot mislukken gedoemd.

Natuurlijk zijn er nog meer tips die aan deze lijst kunnen worden toegevoegd, maar deze zijn de moeite van het opmerken en proberen waard. En als het onderhouden van een verbintenis een glibberig pad wordt, kun je altijd een adviseur raadplegen om weer vaste grond onder de voeten te krijgen.

Gerelateerde artikelen