Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Online dating & astrologie

Je bent moe van het uitgaan in bars en te oud voor de clubs, dus besluit je om wat dating websites te bekijken. Op dit moment denk je dat je niets te verliezen hebt omdat je al moe en uitgeput bent van je zoektocht naar een relatie.

Positieve aspecten van het bekijken van de profielen op online datingsites:

 • Je kunt naar mannen of vrouwen zoeken zonder je huis te verlaten.
 • Je kunt de voorkeuren en antipathieën van een potentiële date leren kennen zonder dat je ernaar hoeft te vragen.
 • Je kunt persoonlijke informatie achterhalen zonder de persoon eerst te interviewen.

Het is je gemakkelijk gemaakt om een nieuw iemand te vinden zonder dat je er veel werk voor hoeft te verrichten. Je komt vaak meer te weten over een nieuw persoon door wat hij of zij op zijn of haar profiel heeft geschreven, ervan uitgaande dat wat er staat waarheidsgetrouw en eerlijk is. Naast het leren over de voorkeuren en antipathieën van de persoon, krijg je zelfs hele leuke foto's te zien van je potentiële date.

Dus je gaat verder, maakt een profiel aan en besluit te reageren op het profiel van iemand anders. Een van de dingen die je niet weet is waar je staat op iemands online datinglijst. Beschouwt de persoon die op uw profiel reageert u als zijn of haar nummer één keuze, of ben je eigenlijk nummer 5 op de lijst? Het andere voor de hand liggende nadeel van online daten is dat je voor iemand valt op basis van de informatie die je online hebt gekregen voordat je hem of haar daadwerkelijk hebt ontmoet.

Voorzorgsstappen voor online daten:

 • Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk informatie over de persoon hebt

  Je hoeft niet elk klein detail over een persoon te weten, maar je moet op zijn minst zijn of haar voor- en achternaam weten, telefoonnummers, beroep en misschien de plaats waar hij of zij werkt.

  Hoe waarheidsgetrouw is je potentiële online date? Vaak zie je foto's die 5 jaar geleden zijn genomen of zelfs foto's van iemand anders. Sommige mensen kunnen je vertellen dat ze in de buurt wonen, terwijl ze ver weg wonen. Ze kunnen liegen over hun leeftijd, inkomen, werkstatus, of zelfs over het al dan niet hebben van kinderen.

  Het kan een gevaarlijke wereld zijn als je iemand probeert te vinden via het internet. Of je nu iemand vindt via een online datingnetwerk, via een chatroom of een ander forum dat mensen met elkaar in contact brengt, het is altijd een onzekere plek om iemand te ontmoeten en verliefd op iemand te worden. Er zijn veel incidenten geweest van mensen die zijn opgelicht door zowel mannen als vrouwen die elkaar via het Internet.

 • Stel een openbare ontmoetingsplaats vast

  Ontmoet uw date in een koffiehuis of in een restaurant. Ga niet terug naar zijn of haar huis of naar uw huis tenzij u zich uiterst op uw gemak voelt, en pas nadat er meerdere afspraakjes zijn geweest.

 • Verhaal achtergrondinformatie, waaronder eerdere relaties

  Hint: Als uw date net een relatie achter de rug heeft, verwacht dan niet dat deze persoon snel bereid zal zijn om u iets serieus aan te bieden, zelfs niet als deze persoon aangeeft dat hij of zij graag een nieuwe relatie wil aangaan. Probeer erachter te komen waarom een relatie eindigde. Deze persoon is misschien niet helemaal eerlijk tegen je, maar dat is wel de reden waarom je het grootste deel van je tijd zult besteden aan communiceren. Hoe meer tijd u besteedt aan vragen stellen en luisteren, hoe meer uw date zich voor u zal openstellen.

 • Waarschuw de man of het meisje die de communicatie alleen online wil houden

  Als deze persoon de gesprekken niet via de telefoon wil voortzetten of u niet persoonlijk wil ontmoeten, dan hebt u een groot waarschuwingsteken dat deze persoon hoogstwaarschijnlijk niet beschikbaar is of een dikke vette leugenaar is.

Nu u de basisbeginselen hebt om verder te gaan met uw zoektocht naar online dating, kunt u nog wat extra aanwijzingen krijgen over de geschiktheid van potentiële dates door het raadplegen van de sterren. Astrologie kan je een aantal ideeën geven over welke tekens open staan voor online en lange-afstandsrelaties en welke tekens het snel zullen opgeven.

Ram / Venus / Maan of Ram rijzend

Mensen met Ram-trekken hebben weinig geduld om een lange-afstands- of internetrelatie aan te gaan, dus je kunt verwachten dat ze het snel opgeven tenzij je een paar kilometer verderop woont.

Stier / Venus / Maan of Stier-rijzend

Je Stier-afspraakje zal openstaan voor langeafstands- of internetrelaties, maar op een gegeven moment zal hij of zij willen dat je verhuist. Stieren houden er niet van om over lange afstanden te verhuizen - ze verhuizen niet graag 20 mijl verderop, dus verwacht niet dat ze voor jou verhuizen.

Tweelingen / Venus / Maan of Tweelingenstijging

Diegenen met Tweelingenkenmerken zijn flexibel, hebben het geduld om een langeafstands- of internetrelatie te hebben en zullen bereid zijn om te verhuizen. Het probleem met sommige Tweelingen-individuen is dat ze zich snel bij je kunnen vervelen, dus een langeafstandsrelatie kan gemakkelijk vervagen.

kreeft / Venus / Maan of Kreeftstijging

Deze mensen willen hun huis en familie niet verlaten, dus verwacht niet dat ze gaan verhuizen. Ze zullen echter openstaan voor online daten en een lange-afstandsrelatie.

Leeuw / Venus / Maan of Leeuw stijgend

De Leeuw wil graag verliefd zijn en zal openstaan voor internetdating en lange-afstandsrelaties. Je enige probleem is dat je beter aan een verbintenis en een huwelijk kunt denken als een Leeuw bij je gaat wonen.

Maagd / Venus / Maan en Maagd rijzend

Maagd's zullen je tegenwerken als je gaat verhuizen, maar staan open voor een langeafstandsrelatie. Ze willen een partnerschap en zullen het internet proberen om de liefde van hun leven te vinden.

Weegschaal / Venus / Maan of Weegschaal rijzend

Weegschaal's houden van een liefdesrelatie en ze zullen openstaan voor het vinden van een minnaar, of hun zoektocht nu door het land of lokaal is. Ze zijn bereid te verhuizen, maar alleen als ze een verbintenis en een huwelijk beloofd krijgen.

Schorpioen / Venus / Maan of Schorpioen-rijzend

Schorpioenen willen de liefde van hun leven en zullen tot het uiterste gaan om die liefde te vinden. Als ze moeten verhuizen, zullen ze dat doen, maar ze geven er de voorkeur aan de liefde plaatselijk te vinden. Wees voorzichtig, want de Schorpioen-persoon kan je volgende stalker worden.

Zagschutter / Venus / Maan of Boogschutterstijging

Deze mensen willen ruimte en vrijheid, dus ze zal open staan voor lange afstand en online dating - maar zal ook met anderen willen daten. Het kan zijn dat je deze potentiële partner tijd moet geven om verliefd op je te worden. Boogschutters houden van reizen, dus ze zullen open staan voor reizen om tijd met jou door te brengen, maar misschien niet open staan voor verhuizen. Veel hangt af van hun carrière.

Kapril / Venus / Maan of Steenbok stijgend

Dit zijn de mensen die serieus zijn over het willen van een relatie, maar niet het geduld hebben om te wachten op iemand die verhuist. Als je iemand ontmoet met Steenbok-eigenschappen en je woont op enige afstand van deze persoon, verwacht dan dat je een tijdlijn krijgt wanneer je moet verhuizen om jullie relatie voort te zetten. Trouwens, JIJ zult degene zijn die moet verhuizen. Met zijn of haar baan op vaste grond, zal je potentiële Steenbok partner nergens heen gaan.

Waterman / Venus / Maan of Waterman rijzend

Deze mensen houden van internet dating en zelfs lange afstand relaties. Ze zullen geduld hebben en je de tijd geven die nodig is totdat een van jullie verhuist om bij elkaar te zijn.

Vissen / Venus / Maan of Vissen rijzend

Vissen individuen willen fantaseren over liefde en bij iemand zijn, dus ze staan altijd open om een relatie te hebben. Ze zullen zelfs bereid zijn voor je te verhuizen.

Ten slotte moet je je er altijd van bewust zijn dat als je online liefde probeert te vinden, sommige zonnetekens open zullen staan om met je uit te gaan, maar dat er ook individuen zijn die tegen je kunnen liegen. Sommige zonnetekens zullen een stapje verder gaan en voor je verhuizen, terwijl andere zonnetekens je ergste vijanden kunnen zijn. Wees voorzichtig bij het daten en zorg ervoor dat je alles te weten komt over je potentiële online date, ongeacht zijn of haar astrologische teken.

Gerelateerde artikelen

Liefdesadvies voor vrouwen per sterrenbeeld