Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Maagd vrouw liefdes advies

Als Maagd-vrouw heb je waarschijnlijk elk detail in je leven onder controle. Maar hoe zit het met het vinden van liefde? Heb je je detailgerichte aard gebruikt om een lijst samen te stellen van alle kwaliteiten die je zoekt in je perfecte partner? Of heb je toegegeven aan je idealistische kant en besloten dat je precies weet wie je zielsverwant is op het moment dat je elkaar in de ogen kijkt?

Maagd's hebben het vaak moeilijk om de liefde te vinden vanwege deze twee tegenstrijdige aspecten van hun persoonlijkheid. Om deze reden raden de meeste astrologen je aan om een helderziende te raadplegen. Zij kunnen helpen om door alle verwarrende tekens te filteren die afkomstig zijn van je heersende planeet Mercurius.

Je hebt waarschijnlijk het gevoel dat het vinden van liefde een ontmoedigende taak is. Liefde vinden is voor niemand gemakkelijk. Maar je kunt je kansen drastisch vergroten door te leren over de essentie van wie je bent. Dit zal u helpen te ontdekken wat u wilt en nodig hebt in een levenslange partner. Daarom moet je begrijpen wat Maagd-zijn echt inhoudt, hoe je sterrenbeeld je keuzes en gedrag beïnvloedt, en hoe het bepaalt met wie je het best verenigbaar zult zijn.

Het schetsen van de kenmerken van een Maagd betekent niet dat elke vrouw die onder dit teken geboren is precies hetzelfde is. Evenmin betekent het dat elke eigenschap automatisch op jou van toepassing is. Maar een algemeen begrip van wat het betekent om een Maagd te zijn, kan je helpen om de liefde en romantiek te vinden die je zoekt. Je moet raadpleeg uiteindelijk een helderziende, zodat hij of zij zich direct kan richten op aspecten van uw persoonlijkheid die mogelijk afwijken van de norm. Hier zijn enkele basisprincipes van de Maagd persoonlijkheid:

Maagd's hebben de neiging zeer analytisch te zijn. Dit betekent dat ze vaak goed gedijen in de zakenwereld, maar niet zo goed in de wereld van de romantiek. Dit komt omdat ze de neiging hebben om elk detail van het gedrag van een potentiële partner te analyseren. Aan de buitenkant lijken ze kalm en volledig in orde, maar aan de binnenkant zoeven hun gedachten vaak met de snelheid van het licht door hun brein.

Dit kan door een potentiële partner worden aangezien voor desinteresse. Daarom is het eerste wat een Maagd-vrouw die op zoek is naar liefde moet onthouden is zich te concentreren. Als je date met je praat over zijn passie voor bergbeklimmen, en de hele tijd in je hoofd bezig is met vragen als "Zouden we echt bij elkaar passen?" en "Waarom eet hij zijn erwten één voor één?", dan is de kans groot dat deze date niet goed zal gaan. Kalmeer je geest. Kijk je date recht in de ogen en concentreer je.

Een andere veel voorkomende eigenschap van de Maagd-vrouw - een die inherent in strijd is met haar analytische kant - is dat ze een hopeloze romanticus is. Ze fantaseert over het moment dat ze haar zielsverwant aan de andere kant van een drukke kamer zal zien. Een zangerige ballade begint te spelen in haar gedachten terwijl ze naar elkaar toe zweven in onwetende gelukzaligheid. Dan slaat het lied natuurlijk over en beginnen die vervelende vragen door haar hoofd te razen

Dus wat moet een Maagd-vrouw doen om haar romantische en analytische kanten in evenwicht te brengen? De sleutel is om een balans te vinden tussen deze twee aspecten van je persoonlijkheid, iets dat het effectiefst op twee manieren kan worden bereikt:

  • Raadpleeg een helderziende om te ontdekken waar je innerlijke balans ligt.
  • Zoek naar een partner die statistisch gezien meer kans maakt om compatibel met je te zijn, volgens Maagd-normen.

Traditioneel gezien past een Maagd-vrouw het beste bij een Stier en het minst goed bij een Vissen man. Stier is een vast Aards teken. Dit betekent dat hij geaard en praktisch genoeg is om de analytische kant van de Maagd te begrijpen, maar hij is net grillig genoeg om aan haar romantische kant tegemoet te komen. Maagden zijn Aardetekens en zo ook mannen, die een goede tweede plaats innemen na de Stier als het gaat om romantisch compatibel zijn met Maagden.

Degenen die geboren zijn onder het waterteken Vissen zullen waarschijnlijk een nachtmerrie zijn met hun aantrekkingskracht voor onrust en hun ongeordende levens voor de gestructureerde, zorgvuldige Maagd. Watertekens (waaronder kreeft en Schorpioen) moeten worden vermeden, omdat ze allemaal de neiging hebben om te gedijen in chaos en wanorde. Watertekens hebben ook de neiging te emotioneel te zijn om goed overweg te kunnen met de praktische, no-nonsense Maagd-vrouw. Het laatste wat je wilt is je leven lang je huilende man troosten omdat je zijn gevoelens kwetste toen je hem vroeg zijn vuile sokken op te rapen.

Opnieuw, geen van deze factoren is in steen gebeiteld. Maagden hebben de neiging om bepaalde kenmerken te hebben, maar geen twee mensen zijn precies hetzelfde. Sterker nog, geen enkele poging om liefde te vinden is helemaal vergelijkbaar. Dus als je een Maagd-vrouw bent op zoek naar liefde, zorg er dan voor dat je een helderziende raadpleegt om een lezing te krijgen die specifiek en uniek op jou van toepassing is.

Bekijk het eens op deze manier: Veel mensen stellen een diagnose van hun eigen ziekte door informatie op te zoeken op het internet. Maar ze krijgen niet het volledige beeld totdat ze een arts bezoeken en een professionele diagnose krijgen. De situatie hier is hetzelfde. Nu je de basis hebt, raadpleeg een paranormaal deskundige om de informatie direct af te stemmen op je eigen speciale behoeften en unieke persoonlijkheid. Daarna wordt het vinden van liefde misschien nog natuurlijker voor je dan het ordenen van je kast!

Liefdesadvies voor Chinese Dierenriemtekens