Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Schorpioen vrouw liefdes advies

Schorpioenen in de liefde

Een van de meest ambitieuze dierenriemtekens, Schorpioenen zijn gedreven om te slagen en raken verveeld met het dagelijks leven. Ze hebben opwinding nodig. Dit betekent zowel "groots leven" als genieten van een intens seksleven. De Schorpioen vrouw zal nooit tevreden zijn zonder een ongelooflijke partner in bed. Liefde vinden is een noodzaak, want haar lichamelijke lust zal net zo sterk zijn als haar emotionele. Zoals met elk ander aspect van het leven, houden Schorpioenvrouwen zich niet in in relaties. Hun sterke gevoelens kunnen gemakkelijk een punt van obsessie bereiken, waardoor ze jaloers en wraakzuchtig worden, maar zo loyaal als maar zijn kan.

Zodiac Sign Compatibility

Ram

March 21 - April 19

Schorpioen en de Ram zijn beide agressief en energiek. Dit kan ofwel leiden tot een geweldige relatie of een rampzalige. Hoewel passie in de relatie een garantie is, houdt geen van beide tekens ervan om gecontroleerd te worden. Ze kunnen zich in een onstabiele relatie bevinden, omdat beide partners altijd zullen proberen te domineren. Lust kan in het begin de vonken doen overspringen, maar als ze uitdoven, zal er weinig overblijven om voor te blijven.

Stier

april 20 - mei 20

Met een seksueel libido dat niet onderdoet voor dat van de Schorpioen, Stier is een geweldige minnaar. Erotiek zal deze twee samen trekken. Loyaliteit en bezitterigheid zullen hen ervan weerhouden uit elkaar te gaan. Beide tekens zijn jaloers en koppig, dus ze kunnen meer ruzie maken dan het gemiddelde stel. De Stier is echter emotioneel stabieler. Dit helpt de zaken in evenwicht te brengen wanneer de Schorpioen boos wordt en heeft de neiging om gewelddadig te worden.

Tweelingen

mei 21 - juni 21

Schorpioen en Tweelingen vormen zelden een goed stel. Tweelingen leiden graag het drukke leven van een socialite, terwijl Schorpioen liever geniet van een rustig avondje thuis. Schorpioen is vastberaden en vastberaden in het leven. Tweelingen zijn besluiteloos, oppervlakkig en overdreven optimistisch. Schorpioen vindt het moeilijk om dit soort persoonlijkheid te respecteren. Tweelingen zijn gewoon te ontspannen en te vluchtig voor de serieuze Schorpioen.

kreeft

Juni 22 - 22 juli

Schorpioen en kreeft vormen een van de beste dierenriemparen. De behoefte van de Schorpioen om te controleren zorgt ervoor dat de Kreeft zich veilig en beschermd voelt. De bezitsdrang van de Kreeft zorgt ervoor dat de Schorpioen zich zekerder voelt in de relatie. De loyale en ondersteunende Kreeft zal de jaloerse kant van de Schorpioen niet naar boven halen. Hoewel de Schorpioen gepassioneerder is in de slaapkamer, is de Krab er altijd op uit om te behagen, waardoor de Schorpioen tevreden blijft over de relatie.

Leeuw

Juli 23 - 22 Augustus

Hoewel de Schorpioen en een Leeuw-man in staat zijn tot een duurzame samenwerking, zal het zijn deel aan problemen hebben. De aanvankelijke aantrekkingskracht zal intens en sensueel zijn. Echter, na verloop van tijd zal de Leeuw zijn flirterige kant laten zien en Schorpioen erg jaloers maken. De Leeuw zal vinden dat de Schorpioen te aanmatigend is, terwijl de Schorpioen zal vinden dat de Leeuw te veel aandacht van anderen nodig heeft. Geen van beide sterk-geestige tekens zal persoonlijke fouten toegeven.

Maagd

Augustus 23 - September 22

Moeilijk te behagen en seksueel Onervaren, de Maagd-man is helemaal verkeerd voor de Schorpioen. Schorpioen's passie en openbaar vertoon van genegenheid zijn te veel voor de ingetogen Maagd. Ze kunnen op gespannen voet komen te staan wanneer de Schorpioen te eerlijk wordt, vaak de gevoelens van de Maagd kwetsend. Een relatie met Maagd zal Schorpioen snel vervelen. Een vriendschap tussen deze twee tekens kan echter gemakkelijk eeuwig duren.

Weegschaal

September 23 - October 22

Schorpioen is te beschermend voor een vrijgevochten en zorgeloze Weegschaal-man. Sterker nog, de jaloezie van de Schorpioen zal de Weegschaal er waarschijnlijk toe aanzetten om vreemd te gaan. Als dit gebeurt, zal het met iemand zijn die Weegschaal zich weer vrij laat voelen. De Schorpioen zal dit soort gedrag nooit vergeven. Wraakzuchtige daden kunnen volgen. Tenzij Weegschaal zich kan onderwerpen aan de controlerende manieren van Schorpioen, zal de relatie jammerlijk mislukken.

Schorpioen

Oktober 23 - November 21

Paren met een Schorpioen man zullen seksueel compatibel zijn, maar emotioneel nog steeds niet bij elkaar passen. Ze hebben dezelfde koppige, veeleisende eigenschappen. De Schorpioen heeft iemand nodig die anders genoeg is om evenwicht in de relatie te creëren. Omdat beide partners zo koppig zijn, kan een enkele ruzie alles beëindigen. Een relatie tussen twee Schorpioenen is een eindeloze strijd om de controle.

Zagschutter

November 22 - December 21

De relatie tussen de Schorpioen en een Zagschutterman zou niet langer moeten duren dan een one-night stand. Schorpioen is graag thuis in privacy. De avontuurlijke Boogschutter daarentegen geeft de voorkeur aan vrijheid. Hij reist vaak en het is niet gemakkelijk om hem onder controle te houden. De Boogschutter is laid back en zorgeloos, dus de intensiteit van de Schorpioen in de slaapkamer stoort hem. Boogschutter zal al snel de vlucht nemen.

Kapril

December 22 - 19 januari

Beiden huismus met dezelfde waarden, Schorpioen en een vormen een geweldig koppel. De geit is gerustgesteld door de jaloerse manieren van de schorpioen. De Schorpioen waardeert het geduld en de voorzichtigheid van de Steenbok, evenals zijn uithoudingsvermogen in de slaapkamer. Beiden willen de relatie domineren, maar de Schorpioen is meestal degene die dat doet. Deze dierenriemmatch staat gelijk aan een gepassioneerde en succesvolle relatie.

Waterman

januari 20 - februari 18

Terwijl een Schorpioen gereserveerd is met jaloerse neigingen, is de Waterman man een sociale vlinder die behoefte heeft aan vrijheid in relaties. Schorpioen vindt het onmogelijk om de onafhankelijke Waterman te controleren. Deze combinatie loopt meestal slecht af. Zowel Schorpioen als de Waterdrager zijn vernieuwend en onvoorspelbaar, waardoor hun seksleven ongelooflijk is. Toch zal een emotionele relatie niets dan problemen opleveren.

Vissen

Februari 19 - 20 maart

Schorpioen en de Vissen man voelen een krachtige aantrekkingskracht tot elkaar. De besluiteloze Vissen heeft iemand als de Schorpioen nodig om de leiding te nemen en belangrijke keuzes te maken. De Vissen zijn erg afhankelijk van elkaar, dus Schorpioen's controlerende en jaloerse aard is goed voor de relatie. Het zorgt ervoor dat Vissen zich verzorgd voelen. Beide tekens zijn sensueel en intuïtief, een combinatie die in de slaapkamer voor vuurwerk zorgt.

Een helderziende raadplegen

Zelfs als twee partners niet bij elkaar passen, kunnen bepaalde relaties toch goed uitpakken; het kost alleen extra moeite. Liefde vinden is een uitdaging. Schorpioenvrouwen moeten weten wat nodig is om vol te houden, vooral wanneer hun dierenriemteken niet compatibel is met dat van hun partners. Met een energie die onmogelijk te negeren is, zijn ze ook wilskrachtiger en erotischer dan andere dierenriemtekens. Het raadplegen van een helderziende kan Schorpioen-vrouwen helpen uit te vinden hoe ze hun relaties duurzaam kunnen maken, zodat ze de liefde kunnen vasthouden.

Liefdesadvies voor vrouwen per sterrenbeeld

Liefdesadvies voor Chinese sterrenbeelden