Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Vissen vrouw liefde advies

Het vinden van liefde is soms een ontmoedigende taak. Het is vaak bijzonder moeilijk voor de Vissen vrouw. Waarom? Omdat zij de ultieme romanticus is. De typische Vissen zal vaak alles opofferen voor de liefde, soms ten nadele van haar. Als ze verstrikt raakt in de verkeerde partner, kan de emotionele Vissen niets anders overhouden dan een gebroken hart en een gekneusd ego.

De Vissen hebben een partner nodig die haar diepe emoties begrijpt en waardeert en die haar intense gevoelens op haar beurt beantwoordt. Ze heeft een gevoel van stabiliteit nodig om haar fantasieën te verankeren. Met welke sterrenbeelden kan ze het beste opschieten? Welke tekens moet ze vermijden?

Vissen Maart 21 - 19 april

Deze match zal waarschijnlijk gunstig zijn voor Ariezen maar niet zozeer voor Vissen. Terwijl de Vissen teder, vriendelijk en attent zijn, is de Ram agressief en soms opvliegend. De Ram is ook een beetje een eenling en zal moeite hebben om zich emotioneel open te stellen voor de Vissen. De Vissen zullen de Ram vaak zien als ongevoelig, brutaal en egoïstisch.

Stier April 20 - Mei 20

Deze match heeft grote mogelijkheden. Stier kan de praktische zin en stabiliteit bieden die Vissen missen. De meeste Stieren zijn geduldig, trouw en zullen voorzichtig zijn om de gevoelens van de Vissen niet te kwetsen. Deze twee tekens brengen vaak het beste in elkaar naar boven. Wanneer de Vissen zich terugtrekt in haar fantasiewereld, kan de Stier haar terugbrengen naar de werkelijkheid. Aan de andere kant, als de Stier te zeer in zijn saaie werkelijkheid is geworteld, kan de Vissen hem een fantasierijke ontsnapping bieden.

Tweelingen mei 21 - juni 21

Dit is meestal geen goede match voor Vissen. Tweelingen heeft de neiging om veel te plagen, en af en toe zal Vissen het mikpunt zijn van deze grappen en zal zich uiteindelijk gekwetst voelen. Tweelingen zullen niet in staat zijn om de stabiliteit te bieden die Vissen nodig heeft. Hij zal zich waarschijnlijk snel gaan vervelen bij Vissen en zal haar aan de kant schuiven. Hij is gewoon niet in het vormen van de diepe emotionele banden die Vissen nodig heeft.

kreeft juni 22 - juli 22

De Krab en de Vis kunnen een prachtige combinatie zijn, en niet alleen in een restaurant. Net als Vissen, kreeft is emotioneel, gevoelig en zal de krachtige gevoelens van de Vissen begrijpen en beantwoorden. De Krab is ook standvastig en biedt de zekerheid die de Vis nodig heeft. De Kreeft zal de tederheid van zijn Vissen maatje waarderen en de Vissen zullen de aanhankelijke aard van de Krab aanbidden.

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

Vis meisjes zullen er goed aan doen om uit de buurt te blijven van de Leeuw man. De Leeuw is de ultieme extrovert, terwijl Vissen meestal erg privé is. Leeuw kan ongevoelig zijn, wat kan leiden tot een gekwetste Vis. Het seksleven in deze relatie kan gevuld zijn met vurige passie, maar andere belangrijke gebieden kunnen over het hoofd worden gezien. Zijn brutale en schurende aard zal moeilijk te hanteren zijn voor haar, terwijl haar onvermogen om beslissingen te nemen leeuw gek zal maken.

Maagd August 23 - September 22

Een koppel dat zelden werkt, deze relatie zal beladen zijn met problemen en zal een uitdaging zijn bij elke draai. De Maagd-man is veel te praktisch voor de dromerige Vissen. Hij zal nooit haar behoefte en verlangen begrijpen om te ontsnappen in haar fantasiewereld. Ook heeft Vissen een hekel aan ruzie maken, en Maagd gedijt daar vaak bij. Hij is erg kritisch over zowat alles en verwacht orde, terwijl de Vissen zich meer op hun gemak voelen met chaos.

Weegschaal September 23 - October 22

In potentie een goede match voor beide partijen, de twee tekens hebben een diepe waardering voor schoonheid in vele vormen en zijn fantasierijk. De Weegschaal man is emotioneel, hoewel niet zo emotioneel als de Vissen vrouw. De Weegschaal en de Vissen houden van harmonie en vermijden onenigheid, dus de relatie zou een vreedzame relatie moeten zijn waarin elke partner de ander respecteert. Er zal ook een diepgaande seksuele intimiteit zijn bij dit koppel.

Schorpioen Oktober 23 - November 21

De Schorpioen man is vaak een geweldige match voor Vissen. Beide tekens zijn emotioneel, intuïtief en romantisch. De kans op een diepe verbintenis is waarschijnlijk. Om dit te laten werken, zal de Vissen haar natuurlijke flirterige neigingen moeten beteugelen, want Schorpioenen zijn intens jaloers en bezitterig. De Vissen zullen echter dol zijn op zijn beschermende aard. Schorpioen en Vissen zullen zich op een aantal niveaus met elkaar kunnen verbinden, waaronder een krachtige seksuele intimiteit.

Zagtman November 22 - December 21

De Vissen zouden om een aantal redenen moeten blijven zwemmen. Vissen heeft emotionele zekerheid nodig en die zal ze bij de Boogschutter niet vinden. De Vissen is een seksuele ontdekkingsreiziger en zal vaak op zoek zijn naar meerdere partners. Vissen heeft iemand nodig die zich volledig aan haar alleen wijdt en de Boogschutter heeft zijn ruimte nodig. Boogschutter is brutaal in zijn meningen en dat zal te hard zijn voor de tedere Vissen. Dit koppel zal waarschijnlijk meer tijd besteden aan ruzie maken dan aan op een positieve manier met elkaar omgaan.

Kapril December 22 - 19 januari

Hoewel ze in verschillende opzichten elkaars tegenpolen zijn, kan deze relatie met enige inspanning van beide partijen werken. De Kaprilman deelt niet graag zijn gevoelens, terwijl emotionele verbondenheid belangrijk is voor de Vissen. Zij zou in staat moeten zijn om zijn vertrouwen te winnen door haar toewijding, waardoor hij zijn waakzaamheid kan laten varen. In tegenstelling tot de Vissen is de Geit stabiel en ambitieus, wat een gelukkige middenweg in de relatie zal brengen.

Waterman januari 20 - februari 18

Hij mag dan wel water dragen, maar dat mag onze waterwonende heldin niet verleiden. Een is veel te afstandelijk voor Vissen. De twee delen een immense creativiteit, en ze zullen die kwaliteit in elkaar waarderen, maar een langdurige intieme relatie tussen de Waterdrager en de Vissen is twijfelachtig. Beide partners zullen vaak zo in hun eigen gedachten verzonken zijn dat het moeilijk zal zijn om met elkaar te communiceren. Dit zou een leuke flirt kunnen zijn voor de Vissen, maar een langdurige relatie is waarschijnlijk uitgesloten.

Vissen februari 19 - maart 20

Twee Vissen in dezelfde kom? Een relatie tussen een Vissen-vrouw en een Vissen-man is een mengeling van goed en slecht. Aan de ene kant zijn ze allebei extreem gevoelig en zullen ze rekening houden met elkaars gevoelens. Problemen kunnen ontstaan als beide partners op hetzelfde moment een diepe depressie ervaren. Aangezien beide partners zich het liefst terugtrekken in een fantasiewereld wanneer de realiteit te hard wordt, is er niemand die de teugels in handen neemt en belangrijke beslissingen neemt.

Het bovenstaande zijn slechts algemene richtlijnen. Misschien is er specifiek voor jou een goede match die een uitzondering vormt. Als je serieus op zoek bent naar liefde, kan het raadplegen van een paragnost je beste strategie zijn. Een paragnost kan onschatbare adviezen geven over je liefdesmatches, samen met kennis over jezelf. Een helderziende kan je helpen liefde te vinden op de diepste emotionele niveaus - precies het soort dat Vissen nodig heeft om volledig vervuld te zijn. Op basis van je rijzende sterrenbeelden, je maanposities en je Venusposities kunnen ze een horoscoop maken die speciaal voor jou is gemaakt. Het raadplegen van een goed geïnformeerde, zorgzame helderziende is slechts een telefoontje verwijderd. Het zou wel eens het belangrijkste telefoontje kunnen zijn dat je ooit zult plegen om liefde te vinden!

Liefdesadvies voor Chinese dierenriemtekens