Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Steenbok vrouw liefdesadvies

Op het dierenriemwiel regeert Steenbok (ook bekend als de Geit) over het huis van de mannelijkheid. Dit betekent dat de Steenbok vrouw de traditionele mannelijke rol speelt in een romantische relatie. Haar stoïcijnse aard, carrière ambitie en vraatzuchtige seksuele eetlust kan te intimiderend zijn voor veel mannen. Familiewaarden zijn belangrijk voor de Steenbokvrouw, en als mama en papa het niet goedkeuren, heeft haar minnaar geen schijn van kans. Dit aardse teken is een huismus die de voorkeur geeft aan een dutje op de bank boven een avondje uit in de stad. Een helderziende is een goede bron voor de Steenbokvrouw die haar gelijke wil vinden.

De Steenbokvrouw heeft een partner nodig die haar in de slaapkamer kan bijhouden en die niet afgeschrikt wordt door haar professionele succes en emotioneel koude buitenkant. Een complementair teken haalt de Steenbokvrouw uit haar schulp en herinnert haar eraan het leven niet zo serieus te nemen.

De Steenbokvrouw is compatibel met veel verschillende tekens, als ze maar bereid zijn eraan te werken. Gelukkig voor haar gedijt de Steenbokvrouw bij een goede uitdaging en voelt ze zich aangetrokken tot tekens die van nature moeilijk zijn, zoals Schorpioen, Ram en Tweelingen. Stier en Maagd passen ook goed bij de Steenbok vrouw, maar een duurzame relatie vereist compromissen van beide partijen. Het raadplegen van een helderziende is een goed idee voor de Steenbok vrouw die zichzelf ongelukkig heeft gevonden in de liefde. Eén telefoontje kan al voldoende zijn om de Steenbok op weg te helpen naar het vinden van de ware en duurzame liefde.

Hier volgen de basisprincipes wanneer een Steenbokvrouw paart met een ander teken:

Ram 21 maart - april 19

Hoewel het niet onmogelijk is, is deze liefdesrelatie toch moeilijk. De Ram en de Geit kruisen de horens in deze relatie en voortdurend gekibbel maakt het moeilijk om harmonie te vinden. Als heerser van het huis van het patriarchaat is Steenbok de dominante partner, maar de onafhankelijke Ram heeft moeite zich neer te leggen bij een onderdanige rol. Deze combinatie kan werken, dankzij wederzijds respect en een sterke fysieke aantrekkingskracht, maar het vereist compromissen van beide partners. Focus op de slaapkamer, waar de relatie gedijt.

Stier 20 april - 20 mei

In veel opzichten is Stier de stier de perfecte match voor de Steenbok vrouw. Beide aardetekens, ze delen dezelfde traditionele waarden en werk ethiek, terwijl het lukt om het te raken tussen de lakens. Steenbok en Stier vormen een goed paar, zowel romantisch als professioneel. Geld is zelden een probleem voor dit koppel, dankzij een gedeelde neiging tot verantwoordelijke financiële planning. Maar de gedisciplineerde Steenbokvrouw zal de toegeeflijke Stier van tijd tot tijd moeten beteugelen.

Tweelingen 21 mei - 21 juni

Terwijl de Steenbokvrouw de vrijgevochten Tweelingen in het begin wel amusant vindt, is dit geen goede match voor de lange termijn. Steenbok vrouwen zijn standvastig plichtsgetrouw en verantwoordelijk, terwijl Tweelingen rusteloos en vluchtig is. Deze onwaarschijnlijke match is meestal niet de moeite waard, maar de Steenbok kan profiteren van wat plezier-lievende Tweelingen te bieden heeft. Seksuele aantrekkingskracht met Tweelingen is intens, en beide tekens delen een neiging tot het experimentele. Als de relatie echter verder wil evolueren dan een flirterige flirt, moeten beide tekens bereid zijn compromissen te sluiten.

kreeft 22 juni - 22 juli

Deze combinatie bewijst dat tegenpolen elkaar echt aantrekken. Hoewel deze tekens niet meer van elkaar kunnen verschillen, biedt elk van hen wat de ander niet heeft, waardoor een succesvolle levenslange match ontstaat. Als heerser van het huis van de vrouwelijkheid, Cancer is de ware wederhelft van de omkering van de geslachtsrol van de Steenbok. Er kunnen conflicten ontstaan wanneer de Kreeft aandacht en genegenheid eist, die Steenbokvrouwen niet snel uitdelen. Beide tekens delen echter dezelfde sterke familiewaarden en hun complementaire rollen zorgen voor een goed ouderschap. Het gezinsleven is zalig voor dit paar als ze in staat zijn om aan elkaars tegenstrijdige behoeften te voldoen.

Leeuw 23 juli - 22 augustus

Een ontmoeting tussen een geit en een Leeuw man zal waarschijnlijk heet en broeierig zijn, maar een blijvend partnerschap ligt niet in het verschiet. Hoewel de Leeuw de aanzienlijke seksuele eetlust van de Steenbok bevredigt, is dit paar onverenigbaar in kernwaarden en levensstijl. De Leeuw is de meer toegewijde partner in deze relatie en zal waarschijnlijk gekwetst worden wanneer deze gepassioneerde affaire uiteindelijk op zijn einde loopt.

Maagd 23 augustus - 22 september

Hoewel niet het meest gepassioneerde paar, Steenbok en de Maagd-man zijn een natuurlijke match die een echte staying power kan hebben. Voor dit paar dienen verschillen alleen om elkaar aan te vullen. Net als de Steenbok vrouw, is Maagd plichtsgetrouw en familie georiënteerd, en een relatie tussen deze compatibele tekens ontvouwt zich gemakkelijk met weinig argumenten of obstakels. Hoewel Maagd niet de intensiteit van de seksuele lust van de Steenbok deelt, betekent de comfortabele aard van de relatie dat beide partners open staan voor experimenten in de slaapkamer.

Weegschaal 23 september - 22 oktober

Deze combinatie brengt veel uitdagingen met zich mee. De Libra-man is een sociale vlinder, terwijl de Steenbok de voorkeur geeft aan het gezelschap van familie en een paar goede vrienden. De luie Weegschaal deelt het ambitieuze karakter van de aardse Geit niet en geeft kwistig geld uit zonder rekening te houden met morgen. Ruzies zullen waarschijnlijk vaak voorkomen en verhit raken. Om dit onwaarschijnlijke koppel te laten werken, moet de Weegschaal een minder extravagante levensstijl leren waarderen en moet de Steenbok andere manieren vinden om haar genegenheid te tonen.

Schorpioen 23 oktober - 21 november

Een koppel met een Schorpioen man kan goed werken als beide partijen leren open en eerlijk te communiceren. Dit betekent dat de stoïcijnse Steenbok vrouw in contact moet komen met haar vrouwelijke kant en bereid moet zijn om wat kwetsbaarheid te tonen. Als dit kan worden bereikt, moet de rest een makkie zijn. De Geit en de Schorpioen delen vergelijkbare waarden en levensstijlen, en zijn seksueel compatibel. Een solide Hier zou een langdurige relatie in het verschiet kunnen liggen.

Zagschutter 22 november - 21 december

Dit is nog zo'n voorbeeld van een koppel dat alleen floreert als elke partij bereid is eraan te werken. De Steenbok en de Boogschutter Zagschutter man hebben totaal verschillende waarden en levensstijlen die elkaar eerder tegenwerken dan aanvullen. De Boogschutter is een geboren optimist, terwijl de Steenbok een realist is die grenst aan pessimisme. De grappige capriolen van de Boogschutter kunnen de Steenbok vrouw opvrolijken, maar de uitwisseling werkt zelden in omgekeerde richting. In plaats daarvan kunnen Steenbokvrouwen hun Boogschutterpartners gemakkelijk meeslepen in de troebele wateren van hun wanhoop.

Kapril 22 december - 19 januari

Hoewel matches met hetzelfde sterrenbeeld zelden goed werken, kunnen Steenbokvrouwen liefde vinden bij een medegeit. Omdat een een workaholic neiging en een vraatzuchtige seksuele eetlust deelt, worden de behoeften van beide partijen vervuld met weinig ruimte voor conflicten. Een mede-Kapril deelt ook dezelfde financiële rijpheid en verlangen naar levensdoelen op lange termijn.

Waterman 20 januari - 18 februari

Hoewel de Steenbok en de Waterman man professioneel compatibel zijn, vliegen de vonken er niet vanaf in de slaapkamer. Waarden, sociale stijlen en levensstijl keuzes zijn te tegenstrijdig om een match met de Waterdrager alle moeite waard te maken. Stop met het proberen te cultiveren van romantiek en overweeg in plaats daarvan om samen een werkproject aan te pakken.

Vissen 19 februari - 20 maart

Terwijl de Steenbok en een Vissen man zeker een vreemd koppel lijken, kunnen deze tekens elkaar heel goed aanvullen. Echter, de vrije geest van Vissen zal worstelen met de meer gedisciplineerde aard van Steenbok. Als dit paar gaat werken, moet Steenbok de behoeftige Vissen aandacht en genegenheid tonen. De Vis is echter een van de weinige tekens die de Steenbokvrouw in de slaapkamer echt kan bijhouden, wat reden genoeg is om aan deze onwaarschijnlijke matchup te werken.

Houd in gedachten dat de Steenbokvrouw bij veel astrologische tekens past als ze bereid is om een beetje uit haar schulp te kruipen. Toch is het vinden van liefde in deze tijd geen gemakkelijke taak, maar het raadplegen van een helderziende voor waardevol liefdesadvies kan vaak de oplossing zijn. Bel vandaag nog een helderziende en je bent goed op weg om je perfecte match te vinden!

Kennismaken met mannen per sterrenbeeld

Liefdesadvies voor Chinese Dierenriemtekens