Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Is de waterman compatibel?

Eenquarius is zeer intellectueel, creatief en analytisch. Wie onder dit teken geboren is, houdt van een mentale uitdaging en het ontdekken van de innerlijke werking van mensen en dingen. De Waterdrager heeft een vriendelijke aard, dus hij maakt gemakkelijk kennis. Hij is ook zeer meelevend en heeft empathie voor anderen. Voeg daar nog zijn gevoel voor humor aan toe en het is gemakkelijk te begrijpen waarom hij zo sympathiek is.

De Waterdrager houdt er niet van om regels van anderen te volgen, dus hij maakt liever zijn eigen regels. Hij is een individu dat beslist op de maat van een andere drum marcheert. Onbezorgd, spontaan en gedurfd, de Waterdrager zal zowat alles een keer proberen. Voor de Waterman is het leven één groot avontuur. Alles wat nieuw is, windt hem op, maar zijn interesses zijn vaak van korte duur, want hij raakt snel verveeld en is snel weer toe aan een andere uitdaging. Helaas heeft dit meestal een diepgaande invloed op zijn persoonlijke relaties. Hij kan een grote kennissenkring hebben, maar hij heeft zelden goede vrienden. Dit geldt vaak ook voor zijn liefdespartners.

De Waterdrager heeft meestal een echt probleem met verplichtingen. Hij wil niet om zich aan één vrouw te binden als er zoveel anderen zijn om te ontmoeten en te ervaren. Verliefd zijn op een Waterman man kan een achtbaanrit zijn van ups en downs. In het begin kun je er zeker van zijn dat jij het middelpunt van zijn universum bent. Maar dan kan hij plotseling zijn interesse verliezen zonder duidelijke reden. Hij is ook humeurig - de ene dag is hij helemaal gelukkig met de relatie en de volgende dag is hij depressief en somber. Als de Waterman eenmaal de beslissing heeft genomen om zich te binden, is hij standvastig. Als je ooit volledig zijn hart verovert, zul je merken dat hij loyaal, ondersteunend en volledig trouw is.

De Waterman vinden en houden

Omwille van de aangeboren creativiteit van de waterdrager, kun je ze aantreffen in kunstgalerieën, musea of ambachtelijke shows. Door hun grote medeleven met anderen zijn ze vaak betrokken bij liefdadigheidsinstellingen, dus je zult waarschijnlijk Watermannen aantreffen die dit soort evenementen leiden of eraan deelnemen. Deze mannen hebben een intense interesse in alles wat mysterieus is, wat nog een aanwijzing is waar je een Waterman man kunt vinden.

Het aantrekken van een mannelijke Waterdrager is meestal niet moeilijk. Ze houden ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en zullen jou waarschijnlijk zien als een nieuw avontuur. Het probleem zal zijn aandacht vasthouden. Hij kan proberen om je volledig te analyseren door je onder zijn microscoop te leggen, maar laat dit niet te snel gebeuren. Houd zijn interesse vast door hem altijd te laten gissen, maar wees eerlijk tegen hem.

Als je eenmaal een relatie hebt met een Waterman man, laat hem zich dan nooit vervelen. Je zult hem af en toe moeten verrassen en af en toe voor avonturen en ontdekkingen moeten zorgen. Gun hem ook zijn ruimte en zijn vrijheid als hij die nodig heeft. Doe je dat niet, dan kan hij zich gevangen voelen en zal hij naar zijn volgende potentiële liefdesavontuur gaan.

Compatibiliteit met andere dierenriemtekens

 • Ram 21 maart - 19 april

  Zowel de Ram vrouw als de Waterman man zullen elkaars behoefte aan vrijheid begrijpen en elkaars intelligentie respecteren. Het leven van dit paar zal nooit saai zijn, maar ze zullen misschien een beetje moeten werken aan hun eigen identiteit.

 • Stier 20 april - 20 mei

  De Stier vrouw hunkert naar veiligheid en traditie, en ze zal dit waarschijnlijk niet vinden bij een Waterman man. Beide tekens zijn zeer eigenzinnig, dus Ruzies kunnen talrijk zijn. Aan de andere kant kan de Waterdrager wat opwinding toevoegen aan het leven van de Stier en kan de Stier wat orde brengen in dat van de Waterdrager.

 • Tweelingen 21 mei - 21 juni

  De Tweelingen vrouw en de Waterman-man lijken qua persoonlijkheid erg op elkaar. Ze delen veel van dezelfde opvattingen. Ze zouden elkaars behoefte aan avontuur volledig moeten begrijpen en elkaars cognitieve vermogens respecteren. Omdat ze ook allebei zo vrijgevochten zijn, kan een verbintenis voor beiden een probleem zijn.

 • kreeft 22 juni - 22 juli

  De kreeft vrouw kan de Waterman oppervlakkig en emotioneel afstandelijk vinden, terwijl de Waterdrager waarschijnlijk een hekel zal hebben aan het aanhankelijke karakter van de Krab. Deze twee zullen beiden uit hun comfortzone moeten treden om een echte liefdesverbinding te maken.

 • Leeuw 23 juli - 22 augustus

  Zowel de Leeuw-vrouw als de Waterman man houden van het leven en samen zullen ze een drukke sociale agenda hebben. Helaas is de Leeuw veel gepassioneerder over bijna alles en zal vaak overwegen Waterman veel te lauw. Dit zal een probleem worden als ze niet leren waarderen wat elkaar drijft.

 • Maagd 23 augustus - 22 september

  De Maagd-vrouw is veel te praktisch voor de Waterman-man. Maagd zal de Waterdrager vaak zien als onbezonnen, onvoorspelbaar en onlogisch. En aangezien geen van beide tekens bijzonder aanhankelijk of emotioneel is, zullen beide partijen er hard aan moeten werken om de vonk levend te houden.

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  Zowel de Weegschaal vrouw als de Waterman man zijn creatief en intellectueel, met sterke sociale vaardigheden. Een Weegschaal vrouw krijgt misschien niet alle individuele aandacht die ze verlangt van haar Waterman minnaar. Maar met wat tijd en haar immense charme zal ze hem waarschijnlijk volledig voor zich winnen.

 • Schorpioen 23 oktober - 21 november

  Waterman zal de Schorpioenvrouw misschien nooit de geborgenheid bieden waar ze zo van houdt, en ze kan hem als emotioneel koud beschouwen. Maar een Schorpioen en een Waterdrager zullen vaak van elkaars gezelschap genieten als vrienden. Om hun relatie naar een hoger niveau te tillen, moet ze haar verwachtingen misschien een beetje bijstellen.

 • Zagschutter 22 november - 21 december

  Zowel de Zagschuttervrouw als de waterman zijn avontuurlijk, gedurfd en houden van plezier. Omdat elk sterrenbeeld ook erg onafhankelijk is, zullen ze die behoefte in een partner begrijpen en elkaar veel ruimte geven - zolang ze maar oppassen dat ze niet te veel ruimte geven.

 • Kapril 22 december - 19 januari

  De Kaprilvrouw is vaak veel te praktisch voor de vrijgevochten Waterman, en de flirterige manier van doen van de Waterdrager zal niet goed vallen bij de naar zekerheid zoekende Steenbok. Er is ook een goede kans dat de Waterman de Steenbok alledaags en saai vindt.

 • Waterman 20 januari - 18 februari

  Het Waterman vrouw en de Waterman man? Twee Waterdragers kunnen samen genieten van een spannende relatie, vol plezier, avontuur en geweldige gesprekken. Geen van beide partners zal te jaloers of te beperkend zijn, dus ieder zal de vrijheid krijgen die hij of zij nodig heeft. Natuurlijk delen ze ook dezelfde zwakheden en zullen ze niet op elkaar kunnen vertrouwen om hun tekortkomingen te compenseren.

 • Vissen 19 februari - 20 maart

  De Vissen vrouw en Waterman man kunnen te verschillend lijken om bij elkaar te passen. Waterman wordt geregeerd door intellect, terwijl Vissen wordt geregeerd door emotie. Ook kan de aangeboren behoefte aan vrijheid van de Waterdrager ervoor zorgen dat de emotioneel afhankelijke Vissen zich onzeker voelen. Als ze hun meningsverschillen kunnen overwinnen, kunnen ze het interessantste koppel in hun sociale omgeving worden.

Waar kan ik hulp vinden

Van alle dierenriemtekens heeft de Waterman misschien wel de grootste bindingsangst. Jullie kunnen het misschien prima met elkaar vinden, maar toch wil hij de relatie niet naar een hoger plan tillen, wat meer dan een beetje frustrerend kan zijn. Een professionele helderziende of astroloog kan advies geven over hoe je een plaats voor jezelf in zijn hart kunt veroveren. Een professionele astroloog heeft vele talenten en hulpmiddelen tot haar beschikking, waaronder numerologie, tarot kaarten en gedetailleerde astrologische geboortehoroscopen - gebaseerd op specifieke informatie over waar en wanneer jij en je Waterman man geboren zijn.

Jouw paranormaal begaafde astroloog zal nauw met je samenwerken om aanwijzingen over jullie compatibiliteit te decoderen en hoe je het beste verder kunt gaan. Samen kunnen jullie een plan bedenken om de innerlijke behoeften en verlangens van een Waterman-man aan te spreken. En als jij en je Waterdrager niet compatibel zijn, zal je begaafde helderziende objectief genoeg zijn om je dat te vertellen, en zul je niet nog meer van je kostbare tijd verspillen.

Liefdesadvies voor vrouwen per sterrenbeeld

Verdere artikelen