Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Sterrenbeelden die je seksleven zullen verrijken

Astrologie is al lang een betrouwbare en nuttige gids bij het vinden van liefde. Zoals uitgelegd in Sex and the Zodiac, kunnen we ook naar de sterren kijken om te leren wat we tussen de lakens kunnen verwachten. Hoewel elk individu uniek is en zijn eigen voorkeuren heeft, kunnen we toch een aantal nuttige algemene aanwijzingen krijgen over de seksuele kant van een potentiële minnaar.

Hieronder staan richtlijnen die dieper ingaan op het soort minnaars dat je van elk sterrenbeeld kunt verwachten. Aangezien dit algemene beschrijvingen zijn, kun je overwegen een astrologisch medium te raadplegen om een lezing op maat te krijgen voor jou en je potentiële minnaar. Op die manier kan je paragnost je details geven die specifiek zijn voor jou en je mogelijk behoeden voor een teleurstellende ervaring.

Ram Maart 21 - 19 april

Wees voorzichtig met wat je wenst bij een Ram-minnaar, want je zou het zomaar kunnen krijgen. De Ram is een minnaar die de leiding neemt, zelfverzekerd is tot het uiterste en graag experimenteert. Wees gewaarschuwd, de Ram heeft een onlesbare dorst naar seks en als je dat niet kunt bijbenen, kan dat een pijnlijke plek in de relatie worden.

Stier April 20 - Mei 20

Herken je het liedje "I Want a Lover with a Slow Hand" nog? Dit beschrijft de Stier als een T! Taureanen hebben een sterke drang naar seks en zijn meestal erg gevoelig. Ze houden ervan aan te raken en aangeraakt te worden. De Stier is Hij is een zeer zelfverzekerde minnaar, hoewel hij door sommigen misschien als een beetje ouderwets wordt beschouwd. Verwacht dat de mannelijke Stier je zal bevredigen, maar verwacht niet iets te onconventioneels.

Tweelingen mei 21 - 21 juni

De Tweelingen zijn meesters in de verleiding. Als het oude gezegde dat de hersenen het meest sexy orgaan van het lichaam zijn waar is, dan is de Tweelingen misschien wel de beste minnaar van de hele dierenriem. Je Tweelingen-minnaar stimuleert je geest en je lichaam, en door de creativiteit van dit teken zal je Tweeling nooit saai zijn tussen de lakens. De Tweeling zal nooit in de sleur van steeds hetzelfde vervallen, dus je zult altijd verrast zijn!

kreeft juni 22 - juli 22

De Krab is lief, emotioneel en verzorgend - in en uit bed. Veel Kreeften zijn seksueel enigszins onderdanig en genieten ervan hun geliefde te behagen met tederheid en zachte, aanhoudende aanrakingen. Wees niet verbaasd als uw Kreeft minnaar biedt u een rugmassage of massage als onderdeel van het voorspel! Na een nacht vol passie zal de Krab je waarschijnlijk ook een heerlijk ontbijt serveren.

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

Leeuw's zijn krachtig in bed, en velen zijn dominant van aard. Ze hebben een geweldige seksuele energie en zelfvertrouwen en beschikken over het aangeboren vermogen om zelfs onwillige minnaars in het heetst van de strijd te leiden. De Leeuw is gul in bed, maar hij verwacht minstens evenveel te krijgen als hij geeft. Veel deskundigen beschouwen Leeuw als de beste minnaar in de dierenriem.

Maagd August 23 - September 22

Maagd is het "stille water dat diep stroomt". Met andere woorden, als je eenmaal onder de kalme oppervlakte van Maagd komt, dan zit er een heleboel vurige passie onder. In bed zorgen ze heel goed voor hun geliefden, ze geven ze alle aandacht. Een Maagd zal je het gevoel geven alsof je de enige vrouw in de wereld bent. Voordat de dingen verhit raken, zal je Maagd een volledig begrip willen van wat er precies verwacht wordt van de liefdesontmoeting. Hij wil niet dat een van jullie teleurgesteld wordt.

Weegschaal September 23 - October 22

Dit sterrenbeeld is aanhankelijk en liefdevol. Door de creativiteit en het plezierige karakter van de Weegschaal zal de juiste partner veel seksueel genot beleven aan een Weegschaal-minnaar. Weegschalen zijn erg creatief en genieten ervan om hun seksuele fantasieën uit te spelen, inclusief rollenspellen. De Weegschaal minnaar is vaak een hopeloze romanticus, en wees niet verbaasd als de liefde scène is ingesteld door kaarsen en zachte muziek. Weegschalen zijn makkelijk in de omgang en zelden kritisch, dus als je geen vertrouwen hebt in je seksuele vaardigheden, is dit een goed teken voor jou.

Schorpioen oktober 23 - november 21

Bij de Schorpioen draait alles om seks. Schorpioenen stralen een krachtige dierlijke aantrekkingskracht uit en een speciaal sexappeal dat bijna onmogelijk te negeren is. Ze hebben een grenzeloos libido, en een Schorpioen-minnaar kan je tot hoogten van passie brengen die je nooit voor mogelijk had gehouden. De Schorpioen houdt over het algemeen van dingen die exotisch zijn of anderszins buiten het gewone, vooral in de slaapkamer. One-night-stands en andere toevallige seksuele ontmoetingen zijn prima voor hen.

Boogschutter November 22 - December 21

De Boogschutter is extreem speels. Boogschutters zijn fantasierijk in bed en willen er zeker van zijn dat hun geliefde het naar haar zin heeft. Het is vaak moeilijk om een Boogschutter te binden aan een langdurige relatie, maar voor seksuele bevrediging is dit teken moeilijk te verslaan. Vergeet echter niet dat de ontmoeting voor jou misschien wel veel meer betekent dan voor de boogschutter die van plezier houdt.

Kapril December 22 - 19 januari

De meeste Steenbokken zijn emotioneel gereserveerd en springen niet snel in bed met iemand die ze niet goed kennen. Voor de Geit gaan liefde en seks vaak hand in hand. Als een Steenbok om je geeft, zul je geen moeite hebben hem op te winden tot een hartstochtelijke vrijpartij. Als je van seksuele experimenten houdt, is dit waarschijnlijk niet het teken waar je naar op zoek bent. Zoek je echter een lieve, vaste minnaar, dan is de Steenbok je man.

Waterman januari 20 - februari 18

Dit teken wordt soms beschouwd als de beste minnaar van de 12 tekens. Bij Watermannen draait alles om fysieke passie, met of zonder een echte relatie. Ze houden van experimenteren in bed en worden vaak als "kinky" beschouwd. Als je openstaat voor het proberen van nieuwe dingen in de slaapkamer, zul je niet teleurgesteld zijn met de Waterdrager.

Vissen februari 19 - maart 20

Vissen zijn van nature een beetje lui in bed; maar dat maken ze meestal goed met hun sterke gevoel voor romantiek. Je Vissen-minnaar zorgt misschien niet direct voor vuurwerk, maar zijn langzame, gestage warmte kan uiteindelijk een blauwgloeiend vuur bereiken. Vissen zijn erg meegaand en ontvankelijk voor de avances van hun minnaar, dus als jij de agressor wilt zijn, zou Vissen wel eens precies de vis kunnen zijn waar je naar hengelt!

In je zoektocht naar liefde kan je helderziende je beste bondgenoot zijn. Bel ze gewoon op en geef ze de exacte geboortetijden van jou en je potentiële geliefde. Zij zal dan in staat zijn om jullie horoscoop nauwkeurig te lezen en je te vertellen of jullie twee al dan niet compatibel zijn op seksueel vlak. Door een helderziende te raadplegen, kunt u zelfs ontdekken wat u onbewust zoekt in een seksuele partner en erachter komen welke tekens meer kans hebben om uw diepste emotionele en fysieke behoeften het beste te bevredigen.

Gerelateerde artikelen