Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Het zonneteken verenigbaarheid overzicht

In de astrologie kan het zonneteken eigenlijk veel meer betekenen voor je dagelijkse relaties dan je aanvankelijk misschien dacht. Hoewel elk van de 12 tekens van de dierenriem zijn eigen unieke kenmerken heeft, zijn er ook heersende elementen die een grote rol spelen in de kenmerken van elk teken. De ruwe kenmerken van elk dierenriemteken, zijn heersende element en wat hen compatibel maakt, staan hieronder opgesomd. Zoek je sterrenbeeld en lees met plezier over je relaties met anderen en hoe je door hen wordt gezien.

Ram - Vuur 21 maart - 19 april

In de liefde en op het werk is de Ram het meest compatibel met de Luchttekens, waaronder Tweelingen, Weegschalen en Waterman. Als je op zoek bent naar iemand die je kan aanvullen, vooral in een ondersteunende, vriendelijke rol, kijk dan naar andere Rammen, maar ook naar Leeuw en Boogschutter. Ram kan verwachten om vriendschappelijke banden buiten de norm te vinden met Steenbok en Schorpioen. Stier en Vissen zullen waarschijnlijk bekenden van u zijn. Maagd en Kreeft zullen degenen zijn die u waarschijnlijk niet in uw kring van vrienden of collega's zult plaatsen. Lees meer Liefdesadvies voor de Ram vrouw.

Stier - Aarde 20 april - 20 mei

Stier zal je beste compatibiliteiten vinden in de Water tekens: Kreeft, Schorpioen en Vissen. Binnen deze groep zul je de meest waarschijnlijke romances vinden en ook mensen aan wie je je leven zou toevertrouwen. Je overeenkomsten zullen liggen binnen de Aarde tekens, zoals met collega Taureanen en ook Steenbok en Maagd. Traditionele stieren zullen nooit hun rug toekeren aan een vriendschap, en om die reden zul je vriendschappen vinden met een veelheid aan mensen. Ram, Leeuw, en Waterman zullen meer dan waarschijnlijk in je vriendenkring voorkomen. De overige tekens - Boogschutter, Weegschaal, en Tweelingen - zullen meer dan waarschijnlijk mensen zijn die je een kans op vriendschap geeft, maar ze zullen uit zichzelf verder gaan. Lees meer Liefdesadvies voor de Stier vrouw.

Tweelingen - Lucht 21 mei - 21 juni

Tweelingen wordt vaak gezien als veelzijdig en sluw. Tweelingen zijn het meest compatibel met andere Tweelingen, Weegschalen en Watermannen. Tweelingen kunnen ook goed overweg met hun complementaire tekens: Ram, Leeuw, en Boogschutter. Tweelingen zullen vriendschappelijke banden vinden met Vissen en Schorpioenen. Degenen met wie Tweelingen het moeilijkst een relatie kan opbouwen zijn Steenbok, Maagd, Stier en Kreeft. Lees meer Liefdesadvies voor de Gemini-vrouw.

kreeft - Water 22 juni - 22 juli

Kanjers passen het best bij Stier, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Steenbok, en Vissen. Het lijkt misschien dat dit een grote lijst van compatibiliteit is, maar vanwege de aangeboren eigenschappen van de Kreeft van loyaliteit, vertrouwen, en mededogen, zal de Kreeft geliefd en gewaardeerd worden door al deze tekens. Kreeft zal de meest uitdagende relaties vinden met Ram, Tweelingen, Boogschutter, en Waterman. Lees meer Liefdesadvies voor de Kreeft vrouw.

Leeuw - Vuur 23 juli - 22 augustus

Leeuw zal geweldige vriendschappen en liefde vinden bij Ram, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok en Waterman. Veel eigenschappen die worden gedeeld door andere vuurtekens zullen worden ondersteund door Leeuw, en daarom zullen zich natuurlijke banden vormen. Stier, Maagd en Vissen kunnen merken dat ze gewoon niet in dezelfde menigte staan als Leeuw. Lees meer Liefdesadvies voor de leeuw-vrouw.

Maagd - Aarde 23 augustus - 22 september

Om hun Virgo energie zo goed mogelijk aan te vullen, voelt Virgo zich het meest op zijn gemak bij mede-Aarde tekens: Maagd, Stier en Steenbok. Ook zeer compatibel in zowel liefde als vriendschap zijn Kreeft, Schorpioen, en Vissen. Maagd geniet van mensen voor wie ze zijn en kan dieper graven om de onderliggende persoon te vinden. Waterman en Tweelingen kunnen zeer bewonderenswaardige deelnemers blijken te zijn in de running voor vriendschappen met Maagd. Beide tekens worden gezien als charismatisch, en dit kan een beroep doen op Maagd's behoefte om te ontluiken en te evolueren. Ram, Leeuw, Boogschutter, en Weegschaal zijn de weinigen die Maagd zal vinden moeilijk om rond te zijn. Lees meer Liefdesadvies voor de Maagd-vrouw.

Weegschaal - Lucht 23 september - 22 oktober

Weegschaal's passen het beste bij Rammen, Tweelingen, Leeuw, Maagd, Waterman, Vissen, en mede-Bibra's. Met deze matches vindt Weegschaal stabiliteit en comfort. Stier, Kreeft, Schorpioen en Steenbok zijn gelijkwaardig aan de Weegschaal, maar het niveau van vriendschap of relatie zal op een puur platonisch niveau worden gehouden. Wat Boogschutter betreft, ziet de toekomst er somber uit; veel problemen zullen opduiken tussen deze twee tekens. Lees meer Liefdesadvies voor de weegschaal vrouw.

Schorpioen - Water 23 oktober - 21 november

Schorpioenen passen het best bij Stier, Kreeft, Leeuw, Maagd, Schorpioen, Steenbok en Vissen. Deze De matches zullen hoogstwaarschijnlijk diep gewortelde banden hebben die in de loop van de tijd kunnen blijven bestaan. Bij Ram, Tweelingen, Weegschaal en Boogschutter zal er een sterk gevoel van verschil zijn, maar vriendschappen zijn heel goed mogelijk. Met de Waterman kan de Schorpioen zien dat een relatie van het begin af aan schetsmatig is. Het is het beste om te onthouden dat de Schorpioen moet worden gewaardeerd om wie ze zijn en gerespecteerd om hoe ze zijn. Lees meer Liefdesadvies voor de schorpioenvrouw.

Zagschutter - Vuur 22 november - 21 december

Zagschutters passen het beste bij Ram, Tweelingen, Leeuw, Steenbok, Waterman en andere Sagittariƫrs. Deze matches zijn het meest geschikt voor de reizende aard van de Boogschutter. Hoewel het moeilijk is voor Boogschutters om liefde te vinden en er tevreden mee te zijn, zijn dit de beste tekens om te zoeken naar een standvastige relatie. Wanneer ze gepaard worden met Stier, Weegschaal, Schorpioen en Vissen, moet de relatie strikt vriendschappelijk worden gehouden. Kreeft en Maagd vormen de minst gunstige koppelingen met Boogschutter. Lees meer Liefdesadvies voor de boogschuttervrouw.

Kapril - Aarde 22 december - 19 januari

Kaprilhorens passen het beste bij Stier, Kreeft, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Vissen, en andere Steenbokken. Deze matches zullen zowel krachtig als succesvol zijn in vele opzichten. Als het gaat om Ram of Leeuw, kan er zeker een vriendelijke lucht, maar verwacht niet dat een van deze te duwen om de liefde. Tweelingen, Boogschutters, en Waterman zullen evenzeer frustreren als proberen om Steenbok's pad te veranderen. In deze drie matches is er weinig hoop op een blijvende vriendschap en meestal nooit veel mogelijkheid voor romantiek. Lees meer Liefdesadvies voor de steenbokvrouw.

Waterman - Lucht 20 januari - 18 februari

Als het op de Waterman aankomt, zul je iemand vinden die graag buiten de gebaande paden denkt. Ram, Stier, Tweelingen, Leeuw, Weegschaal en andere Watermannen zullen de beste kansen bieden op echte vriendschappen en romantiek. In combinatie met Schorpioen, Boogschutter en Steenbok is het het beste om gewoon vriendschap na te streven. Kreeft, Maagd en Vissen zullen de Waterman waarschijnlijk in een kwaad daglicht stellen en hun behoefte om zichzelf te zijn negatief beĆÆnvloeden. Het is het beste om liefde hier te vermijden, en vriendschap moet worden getest op een proef-basis. Lees meer Liefdesadvies voor de Waterman vrouw.

Vissen - Water 19 februari - 20 maart

Creatieve dromers, Vissen genieten ervan om afgezonderd te zijn van wat vrij letterlijk als de wrede wereld wordt beschouwd. Vissen passen het best bij Rammen, Stieren, Kreeften, Weegschalen, Schorpioenen, Steenbokken en andere Vissen. Deze matches zorgen voor geweldige vriendschappen en voedende romantiek. Gepaard met Leeuw, Maagd, en Waterman, zullen Vissen zich niet op hun plaats voelen. Met Maagd, zullen Vissen een midden-van-de-weg vriendschap vinden die een groot avontuur voor Vissen kan zijn. Boogschutter en Tweelingen zijn de meest onnatuurlijke paren voor Vissen. Lees meer Liefdesadvies voor de Vissen vrouw.

De reis door de sterren kan eindeloos lijken te zijn. Met alle mogelijkheden die er zijn, is het geen wonder dat we naar de hemel kijken voor antwoorden. Als je op zoek bent naar liefde of gewoon een helderziende kunt raadplegen om je begrip van jezelf en de mensen om je heen te vergroten. Wanneer je dieper in je wezen graaft en alle kosmische realiteiten begint te absorberen, zal dit de last verlichten die je draagt. Geniet van de kennis die je hier hebt gevonden, en vergeet nooit dat er veel paranormale vrienden zijn die er zijn om je te helpen je diepste vragen te beantwoorden.

Gerelateerde artikelen