Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Turn-ons per sterrenbeeld

Heeft een speciaal iemand je interesse gewekt? Denk je dat hij geschikt is voor een relatie? Zijn sterrenbeeld geeft je een astrologische kijk op wat hem opwindt. Is hij een romantische Kreeft of een kinky Waterman? Is hij een flirtende Tweelingen of een spontane Ram? Als je het zonneteken van je geliefde kent, kun je die Weegschaal verleiden met een sensuele massage of die dromerige Schorpioen van zijn sokken blazen met een beetje leer en kant. Dit is een kijkje in de keuken van je geliefde, maar om het volledige plaatje te zien, kan een reading van een begaafde helderziende je de onschatbare hulpmiddelen geven om die connectie te maken en je te helpen op je zoektocht naar liefde.

Ram March 21 - April 19

Mooie lichamen, kracht en motivatie zijn opwindend voor de Ram. Een seksuele sirene die spontane passie en fysieke opwinding biedt, maakt Ram heet, heet, heet. Daag hem uit voor een race rond de baan... de winnaar krijgt alles, onder de tribunes. Fluister in het oor van de Ram, zeg hem dat je houdt van de manier waarop hij van je houdt, en hij zal helemaal van jou zijn.

Stier april 20 - mei 20

Deze aardse minnaar smelt bij langzame methodische aanrakingen en zachte, stomende kussen in de nek. Voeg daar een extravagant cadeau aan toe, en je hebt zijn aandacht. De Stier reageert met evenveel overgave op seks als op geschenken. Geef hem dit, en hij geeft je de wereld.

Tweelingen mei 21 - juni 21

De weg naar het passiecentrum van de tweeling loopt via zijn geest. Prikkel zijn flirterige kant - breng zijn fantasie op gang met een beschrijving van een gezellig etentje voor twee, elkaars handen vasthoudend aan tafel, terwijl zachte, sensuele muziek op de achtergrond speelt. Vertel hem dan wat je met hem wilt doen als je hem eindelijk alleen hebt.

Kanjer juni 22 - juli 22

Kanjers zijn gevoelig en seksueel; ze houden van alle vormen van genegenheid. Ze voelen zich aangetrokken tot sterke, onafhankelijke mensen; machtsfiguren winden hen op. De Krab houdt van romantiek, lange, diepe kussen en liefkozingen - vooral een enkele, langzaam bewegende vinger die zachtjes over de huid glijdt. Zet de romantiek aan, en je hebt hem aangezet, maar hij is niet vies van een beetje ondeugend plezier.

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

De koning van de jungle vindt het heerlijk om een koninklijke behandeling te krijgen. Hij vindt het heerlijk om je volledige aandacht en adoratie te hebben. Trakteer hem op een overvloedig diner, vertel hem hoe geweldig hij eruit ziet (want dat doet hij) en eindig de avond met een dessert in bed. Kus en knabbel zachtjes aan zijn lippen bij elke hap die je hem met een lepel geeft. Krab zachtjes en sensueel over zijn rug om hem te horen spinnen. Houd deze aandacht vast en de Leeuw zal snel klaar zijn om toe te slaan.

Maagd August 23 - September 22

De meester van de controle, de zoeker naar perfectie. Maagden houden van een vrouw die voor haar lichaam zorgt, en ze vinden het heerlijk als jij voor dat van hen zorgt. Maak een afspraak om hem te verwennen met een stoombad en een massage met hete olie - zorg dat het allemaal om hem draait en hij zal helemaal opgewonden raken. Laat hem je vertellen wat hij wil, en laat hem zijn gang gaan... precies. Maagd zal niet de enige zijn die opgewonden raakt.

Weegschaal 23 september - 22 oktober

Weegschaal's houden van de klassiekers - kaarslicht, verleiding, liefdesbriefjes. Ze hebben ook geen bezwaar tegen sensuele massage of een partner die de leiding neemt. Stop een kleine foto van jezelf in die liefdesbrief. Begroet je Weegschaal minnaar aan de deur met een martini en vertel hem dat je van plan bent stout te worden - met de lichten aan

Schorpioen Oktober 23 - November 21

Schorpioenen houden van alles wat heimelijk of gewaagd is. Ze houden ook van een goed mysterie verpakt in een uitdaging. Maak een afspraak met hem op een afgelegen plek en vermom je. Doe de hele nacht alsof - wees iemand anders. De Schorpioen heeft graag het gevoel dat hij iets doet waarvan hij weet dat hij het niet zou moeten doen.

Boogschutter November 22 - December 21

Een beetje flirterig plezier, een paar goede lachsalvo's, en het buitenleven zijn wat "het doet" voor de Boogschutter. Sagittarians vallen op atletische types, en met goede reden. Hij zal je op elk uur van de dag en de nacht aan de takken laten zwieren. Geen wonder dat hij het heerlijk vindt als je zijn benen masseert, want hij staat nooit stil.

Kapril December 22 - 19 januari

Anticipatie is het sleutelwoord voor de geit. Steenbokken leven in een traditionele wereld, maar ze houden ook van traditionele fantasie. Een schijnbaar onschuldige hand op de knie verandert in een scène uit Boss and Secretary, en iedereen krijgt een bonus!

Waterman januari 20 - februari 18

Als je een excentrieke, eigenzinnige persoonlijkheid kunt waarderen, dan kun je Waterman wel waarderen - als je een Waterman vertelt dat zijn eigenaardigheden je opwinden, dan heb je hem zojuist ook opgewonden gemaakt. Stuur de Waterdrager een ondeugende sms, of masseer zijn benen van knieën tot enkels en hij is nog meer opgewonden. Pas op!

Vissen februari 19 - maart 20

Vissen houden van goed verzorgde voeten; en goed geklede tootsies zijn een geweldige manier om de dans te beginnen. Neem die "andere handen" op in het lichaam van jullie vrijpartij, en je hebt de Vis te pakken. Laat hem zien dat je niet bang bent om diep in zijn poel van fantasieën te graven, en Vissen zullen etherisch Of je nu op zoek bent naar liefde of een bestaande relatie wilt verbeteren, het wekken van de interesse van je geliefde is een geweldige manier om jullie dichter bij elkaar te brengen. Een blik op het zonneteken van uw geliefde kan u een goede plek geven om te beginnen, en een lezing van een begaafde helderziende kan u helpen te begrijpen hoe u die kennis in uw voordeel kunt gebruiken. Raadpleeg vandaag nog een helderziende om het hele plaatje te zien.

Gerelateerde artikelen

Mannen leren kennen per sterrenbeeld