Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Waterman vrouw liefdes advies

Hoewel vriendschappen gemakkelijk te cultiveren zijn, kan een langdurige relatie moeilijk te vinden zijn voor de Waterman vrouw. Watermannen schrikken terug voor conventies en verplichtingen. Ze worden beheerst door de planeten Saturnus en Uranus, zijn constant in beweging en kunnen als onbetrouwbaar of ongrijpbaar worden gezien. Intimiteit is een uitdaging voor de Waterman vrouw en emotionele bijdragen aan relaties hebben de neiging oppervlakkig te zijn. De vrijgevochten Waterman verlangt niet veel genegenheid en voelt zich snel verstikt in een relatie, wat betekent dat ze het beste past bij gelijksoortige onafhankelijke tekens.

Aquarianen zijn idealisten en humanitariërs, eigenschappen die hen goed van pas komen in hun professionele leven. Maar in liefdesrelaties werkt dit soms tegen hen. Hoewel de Watermanvrouw soms behoorlijk lastig is, kan ze een perfecte partner zijn als ze de nodige emotionele ruimte krijgt met een partner die haar vaak onpraktische en onvoorspelbare aard kan verdragen.

Airische Watermannen zouden liefdesrelaties met aardse Stieren, Maagden en Steenbokken moeten vermijden en voorzichtig moeten zijn met Kreeften en Tweelingen. Goede partnerschappen zijn onder meer Ram en Weegschaal. Een helderziende is een geweldige bron voor Watermannen die moeite hebben om echte liefdesconnecties te vinden.

Ram 21 maart - 19 april

Waterman kan blijvende liefde vinden met Ram als ze bereid zijn om te werken aan het cultiveren van romantiek. Beide tekens houden van een goede tijd en genieten van elkaars bijtende gevoel voor humor. Omdat beiden van nature onafhankelijk zijn, bloeit de relatie op als geen van beide partijen de touwtjes in handen probeert te nemen. Dit paar zal snel vrienden zijn en kan avontuurlijke minnaars zijn, maar de relatie kan snel platonisch worden. De Ram is geneigd tot emotionele uitbarstingen en schreeuwen om aandacht en genegenheid, die een voor de Waterman vrouw. Samen nieuwe dingen ondernemen of wat tijd apart doorbrengen kan helpen om de vonk weer aan te wakkeren.

Stier 20 april - 20 mei

Als een teken van de aarde is de koppige Stier geen goede match voor de Waterman-vrouw. De onconventionele en vrijgevochten Waterman heeft weinig gemeen met de traditionele Stier, die hunkert naar verbintenis en zekerheid. Deze tegenstelling-attract scenario maakt dingen interessant op het eerste, maar de opwinding snel vervaagt wanneer de relatie wordt te veel werk. Stier en Waterman zijn ook onverenigbaar op sociaal gebied, de eerste is zeer selectief in hun vriendschappen en de laatste is Miss Populariteit. Een liefdesrelatie tussen dit onwaarschijnlijke duo is niet onmogelijk, maar vereist wel veel compromissen.

Tweelingen 21 mei - 21 juni

Dit is een andere goede match voor de Waterman-vrouw. De Waterman-vrouw moet echter wel haar best doen om de romantiek met dit collega-luchtteken levend te houden. De waterman vindt een intellectuele en komische gelijke in de vrijgevochten Tweelingen en de eerste stadia van de relatie zijn gevuld met passie. Maar omdat jullie beiden intimiteit schuwen, kan het moeilijk zijn om een diepere band te smeden als de lust eenmaal is weggeëbd. Als je dit kunt omzeilen, kan een Tweelingen een geweldige partner en perfecte speelkameraad zijn.

kreeft 22 juni - 22 juli

Dit is een zeldzaam en onverenigbaar paar dat verstikkend kan zijn voor de Waterman vrouw en giftig voor de onzekere kreeft man. De Krab is het tegenovergestelde van jouw onconventionele aard en hunkert naar genegenheid, waardoor de Waterman vrouw zich opgesloten voelt. De Waterman vrouw neemt vaak de loyale en sentimentele Kreeft als vanzelfsprekend in haar pogingen om wat ademruimte te krijgen. Het is niet onmogelijk om deze match te laten werken, maar het vereist een aanzienlijk compromis van de kant van de Waterman. Als je niet in bent voor een uitdaging, kan de Waterman vrouw beter op zoek gaan naar liefde met een meer waarschijnlijke match.

Leeuw 23 juli - 22 augustus

Hoewel de fysieke component zeker stomend zal zijn, mist een relatie tussen een Waterman en een Leeuw man vaak een diepere connectie en intellectuele stimulatie. Hoewel ze in veel opzichten elkaars tegenpolen zijn, houden beide tekens van de schijnwerpers en kunnen ze vaak wedijveren om aandacht. Nogmaals, de Waterman vrouw kan zich verstikt voelen door leeuw's jaloerse neigingen en constante behoefte aan aandacht. Hoewel het een beetje een gok is, kan deze combinatie werken als de Waterman bereid is om de schijnwerpers te delen en wat meer genegenheid en emotie te tonen.

Maagd 23 augustus - 22 september

Hoewel ze elkaar in sommige opzichten aanvullen, is een liefdesmatch tussen een Maagd-man en de Waterman nogal een vreemde combinatie. Als een aarde teken, is Maagd introvert en veroordelend, terwijl de Waterman vrouw een sociale vlinder is. Toch delen jullie een liefde voor intellectuele en humanitaire bezigheden. Dit kan helpen een band te vormen en jullie verschillen in persoonlijkheid in evenwicht te brengen. Hoewel de mysterieuze Maagd je interesse een tijdje kan vasthouden, zal de relatie uiteindelijk waarschijnlijk op zijn einde lopen.

Krijg vandaag nog liefdesadvies voor jouw sterrenbeeld! Klik hier om te chatten met een astroloog.

Weegschaal 23 september - 22 oktober

De meest succesvolle liefdesrelatie is waarschijnlijk die tussen de Waterman en de Weegschaal-man die zowel intellectueel als fysiek bij elkaar passen. Beide Vrijgevochten luchttekens genieten van reizen en entertainment. Sociaal en conversationeel zijn jullie twee van een soort. Maar jullie delen ook de neiging om intimiteit en verbintenis uit de weg te gaan. Omgaan met geld zal zeker een probleem zijn en Weegschaal deelt niet uw humanitaire visie. De meeste paragnosten zullen het ermee eens zijn dat dit een ideale match is en de moeite waard om eventuele meningsverschillen te overbruggen.

Schorpioen 23 oktober - 21 november

De intense en ambitieuze Schorpioen man is geen goede partner voor de vrijgevochten Aquariaan. Een Schorpioen zal jou koud vinden, terwijl jij hem jaloers en controlerend vindt. Jullie waarderen echter allebei een partner die moeilijk te doorgronden is en jullie verschillen houden de dingen interessant. Om dit vreemde paar te laten werken, moet de Watermanvrouw misschien haar sociale agenda inkorten en moeite doen om meer interesses met haar partner te delen.

Zagschutter 22 november - 21 december

Als je op zoek bent naar een gepassioneerde affaire, dan is een Zagschutterman je perfecte match. Dit compatibele paar zorgt voor een geweldige no-strings-attached stoeipartij in het hooi. Omdat jullie zo op elkaar lijken, zal er waarschijnlijk een loyale vriendschap ontstaan, maar jullie zullen allebei de andere kant op rennen als een verbintenis een probleem wordt. De hartstocht zal snel afnemen als er sprake is van een echte affaire. Het is leuk en flirterig zolang het duurt, maar jullie zullen waarschijnlijk uiteindelijk ieder jullie eigen weg gaan.

Kapril 22 december - 19 januari

Terwijl jullie iets van elkaar kunnen leren, is de ambitieuze geen goede match voor de humanitaire Waterman-vrouw. Jullie zijn onverenigbaar op bijna elk gebied. Dit omvat kern waarden, levensdoelen, sociale stijl en bedmanieren. Dit onwaarschijnlijke duo kan echter een geweldig professioneel paar vormen, dankzij een gedeelde competitieve aard en ongeëvenaarde werkethiek.

Waterman 20 januari - 18 februari

Als een Waterman-vrouw samenkomt met een Waterman-man is de relatie bijna altijd gedoemd om in de vriendschapszone te vallen. Elke romantische relatie loopt snel stuk omdat emotionele verbindingen niet jullie sterkste kant zijn en jullie seksuele interesse op zijn best passief is. Jullie zijn beter af als vrienden of om samen te werken aan humanitaire doelen.

Vissen 19 februari - 20 maart

Hoewel de Waterman en een Vissen man elkaar aanvullen, is deze relatie er niet een die gemakkelijk tot stand komt. De Vissen man is gedoemd om gekwetst te worden. Jullie delen een bindingsangst en een toewijding aan humanisme, maar hebben een heel verschillend emotioneel klimaat. Maar omdat jullie zo verschillend zijn, zal de fysieke aantrekkingskracht sterk blijven. Dit betekent dat de relatie stand kan houden als jullie bereid zijn eraan te werken.

Liefdesadvies voor Chinese dierenriemtekens