Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Ram man in liefde & relaties

Je aantrekkingskracht tot de Ram is begrijpelijk. Hij beweegt zich door de wereld op zijn eigen voorwaarden en maakt afspraken die worden nagekomen. Hij ziet er goed uit en is atletisch waardoor hij er fit uitziet, ook al is hij al een tijdje niet meer in de sportschool geweest.

Zijn natuurlijke onafhankelijkheid maakt hem ook een echte "catch", want het kan lijken alsof hij liever rondzwerft dan zich te settelen. De oprechtheid en eenvoud van de Ram kan echter niet worden overschat. U kunt er zeker van zijn dat u precies krijgt wat er geadverteerd wordt. Bekijk hem eens en u zult ontdekken dat wat u ziet, is wat u krijgt.

De Ram-man: Zorg en Onderhoud

Wanneer je een stoot non-stop energie wilt en een nieuwsgierige geest die nooit stopt, dan ben je op zoek naar een Ram. Als je geïnteresseerd bent in iemand die je ruimte en je individualiteit respecteert, is een Ram-man moeilijk te overtreffen. Als het acceptatie is waar je naar hunkert, samen met wat afstand om de intimiteit tussen jullie twee in evenwicht te brengen, is een Ram-man heel geschikt voor je behoeften.

Het vasthouden van zijn affecties lijkt in het begin misschien onmogelijk. Als je je verwachtingen kunt bijstellen, zul je beseffen dat hij al voldoet aan het merendeel van wat je in een partner zoekt. Rammen hebben een hekel aan plakkerige vrouwen, behoeftige

Elke Ram heeft een eigen plekje in de ruimte nodig. Als u hem met rust kunt laten wanneer de behoefte aan zijn gepieker zich voordoet, zult u zijn hart veroveren. Hij zoekt de geruststellende rust van een partnerschap, maar heeft een adempauze nodig om één te zijn met het universum.

Dit alles hoeft echter geen invloed te hebben op een liefdesrelatie. In feite begrijpt een sterke vrouw de behoefte aan ruimte. Een aanhankelijke en behoeftige vrouw is in de ogen van de Ram-man onaantrekkelijk.

Zie hoe je een Ram kunt vinden die je bijblijft. Of je nu een partner zoekt voor passie of praktische zaken (of allebei), jouw sterrenbeeld kan bepaalde eigenschappen hebben die hij onweerstaanbaar vindt. Lees hieronder hoe een meisje met jouw sterrenbeeld overweg kan met een Ram-man voordat je besluit de horens te kruisen.

Compatibiliteit met andere sterrenbeelden

 • Ram 21 maart - 19 april

  Hij kan net zo ongrijpbaar zijn als iedereen, zelfs voordat de jacht begint. Het is aan jou, Ram-vrouw, om datgene te zijn waar hij het meest naar verlangt. Om dat te doen, moet je zijn visie op bevrijding van de norm vieren.

 • Stier 20 april - 20 mei

  Maak duidelijk dat er alleen beloningen zijn voor de man die de grenzen respecteert die jij en hij zal bewijzen dat hij de ware is. De Stier vrouw kan veeleisend zijn voor alles behalve zijn tijd.

 • Tweelingen 21 mei - 21 juni

  De eindeloze gesprekken en sociale verwikkelingen zullen jullie twee binden. Hij zal het dubbele karakter van de tweelingen-vrouw misschien niet helemaal eerlijk vinden, en je zult moeten voorkomen dat je zijn concrete realiteit verwart met een gebrek aan intellect.

 • kreeft 22 juni - 22 juli

  De Kreeftenvrouw moet de valkuil vermijden om aan te nemen dat zijn eenzelvigheid iets is om te stereotyperen. Hem in hokjes indelen is op eigen risico. Sta open voor avontuur en begrijp dat hij niet elke avond thuis wil blijven.

 • Leeuw 23 juli - 22 augustus

  Leeuw-dames, je passie kan je verblinden voor de alledaagse realiteit. Dit opwindende partnerschap begint vaak geweldig, en compenseert dan een gebrek aan energie verderop met onnodig drama. Gun hem af en toe wat rust.

 • Maagd 23 augustus - 22 september

  De meest waarschijnlijke romance tussen jullie zal werkgerelateerd zijn, Vrouw van de Maagd. Als jullie worden samengebracht om aan een specifiek project te werken, zal jullie doel de lijm zijn die jullie bindt. Kun je van een leven vol geluk je volgende grote samenwerking maken?

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  De spanning die je voelt rond de Ram is de geur van iets taboe. Kijk dieper, Weegschaal vrouw, en je zult zien dat alle eigenschappen die jullie delen een zweem van het verbodene over zich hebben, vandaar de magnetische aantrekkingskracht tussen jullie twee ondanks alle waarschuwingen.

 • Schorpioen 23 oktober - 21 november

  De meeste relaties zijn veel gepraat en niet genoeg actie. De Schorpioenvrouw affaire met een Ram zal precies het tegenovergestelde zijn: Een en al actie en weinig conversatie. Leer elkaar kennen voordat het te diep gaat.

 • Zagschutter 22 november - 21 december

  De Ram zal zich fixeren op een bepaald punt aan de Zagschuttervrouw, wat iets kan zijn waar je van houdt aan jezelf, of juist niet. Als je zijn fixatie echter kunt bevredigen, zul je absoluut door hem worden aanbeden.

 • Kapril december 22 - 19 januari

  Steenbokvrouw, het is veel waarschijnlijker dat een Ram-man je rivaal zal zijn voor een positie op het werk dan dat je verliefd wordt. Maar deze natuurlijke spanning levert wel een intense en lichamelijk opwindende passie op.

 • Waterman 20 januari - 18 februari

  Waterman vrouw, je straalt aan de arm van een Ram. Maar als je het idee hebt dat je je eigen persoon wilt zijn, zorg er dan voor dat zijn opvattingen over het doorgroeien in de rangen in overeenstemming zijn met jouw wereldbeeld.

 • Vissen 19 februari - 20 maart

  Hij zal veel meer interesse in je krijgen als hij zich uitspreekt over jouw wereldbeeld, Vissen vrouw. Het feit dat jullie een gemeenschappelijke band hebben die zo diep gaat, moet jullie streven naar de Ram een stuk makkelijker maken.

Verdere artikelen