Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Seksuele verenigbaarheid per horoscoop

Het is bijna onmogelijk om alleen al door naar hem of haar te kijken, te zeggen hoe iemand tussen de lakens zal zijn. Soms kan een persoon met een geweldig lichaam een sukkel in bed zijn. Evenzo kunnen mensen die je over het hoofd hebt gezien, heel bedreven zijn in het bedrijven van de liefde als ze de kans krijgen. Net zoals astrologie kan helpen om geliefden te matchen op basis van emotionele compatibiliteit, zijn er ook goede seksuele matches die in de hemel gemaakt kunnen worden.

Niet iedereen is in staat tot hetzelfde niveau van intimiteit. Maatschappelijke verwachtingen kunnen van invloed zijn op hoe de verschillende seksen seksuele relaties benaderen. Mannen worden er vaak voor geprezen dat hun minnaar een aura van mysterie moet behouden, terwijl vrouwen worden aangemoedigd te verlangen naar een diepe emotionele band. Zowel homo's en lesbiennes als hetero's moeten analyseren of hun partner in staat is en verlangt naar fysieke en emotionele nabijheid, en of beide vormen van intimiteit al dan niet samen kunnen bestaan.

Begin met het kennen van jezelf en je eigen persoonlijke behoeften aan seks en intimiteit. Onderzoek samen met je astroloog de planeten die invloed hebben op je vijfde huis, dat je creativiteit in bed weergeeft. Je achtste huis zal je behoefte en vermogen tot loyaliteit laten zien. Als jouw idee van intimiteit een niveau van vriendschap vereist om je comfortabel en geaccepteerd te voelen, kijk dan eens naar je elfde huis. Hier kunt u zien wat voor soort gezelschap u zoekt en wat voor soort mensen zich aangetrokken voelen om tijd met u door te brengen.

Bent u verwikkeld in een relatie waarvan u hoopt dat deze seksueel zal worden, maar is het nog niet zo ver gekomen? intimiteit? Vraagt u zich af of het uitstel natuurlijk is of een teken van desinteresse in uw liefdesinteresse? Als je het geluk hebt over de informatie te beschikken, kun je de geboortedatum, -plaats en -tijd van je geliefde gebruiken om zijn of haar geboortehoroscoop samen met de jouwe te onderzoeken.

Het zonneteken van je partner kan gemakkelijk worden bepaald aan de hand van zijn of haar verjaardag en kan worden gebruikt als een ruwe gids om te zien of dingen waarschijnlijk snel of langzaam zullen gaan met zo'n persoonlijkheidstype. Hier zijn aanwijzingen over enkele van de tekens:

 • Ram hebben de neiging seksueel impulsief te zijn en een romantisch moment kan er een zijn dat gemakkelijk tot een ander leidt.
 • Een Taurus is meer methodisch, vaak langzaam om op te warmen, maar dan een zeer intense minnaar.
 • Je Tweelingen-minnaar kan zich gaan vervelen als de dingen te lang hetzelfde blijven, dus verrassing en spontaniteit kunnen een grote bijdrage leveren aan een diepere seksuele connectie.
 • Kanjers kunnen aanhankelijk worden na een seksuele ontmoeting, dus wees je daarvan bewust en wees bereid om die vorm van intimiteit te omarmen.
 • Leeuwen zijn zeer vrijgevige minnaars, maar hun trots kan gemakkelijk worden gekwetst, dus seksuele ontmoetingen moeten voorzichtig worden benaderd.
 • Je geliefde van de Weegschaal hecht waarde aan gelijkheid in een seksuele relatie, dus zorg ervoor dat je evenveel teruggeeft als je krijgt.
 • Een Schorpioen kan een zeer gepassioneerde minnaar zijn, maar die passie kan gemakkelijk omslaan in obsessie als je er een klein beetje van weg hebt.
 • Een Boogschutter kan in zijn voor interessante seksuele ontmoetingen, en zal eerder bereid zijn om openlijk te praten over zijn of haar Soms zijn Steenbokken wat conservatiever en moeten ze eerst worden verwend en gedineerd voordat ze tot een seksuele ontmoeting kunnen overgaan.
 • Vissen zijn fantasierijke en aanpasbare minnaars die zich kunnen overgeven aan wilde fantasieën.

Gewapend met je geboortehoroscoop en informatie over je geliefde of potentiële liefje, kun je de horoscopen volgen voor tekens die je vertellen wanneer je het voortouw moet nemen, en wanneer je het moeilijk moet spelen.

 • Kijk uit wanneer Mars in uw sterrenbeeld of dat van uw geliefde komt te staan, want in deze tijd is een stap in de goede richting.
 • De activiteiten van Venus kunnen een bereidheid tonen om open te staan voor intieme ontmoetingen.
 • De zon wijst op krachtige mannelijke energie en de maan vertegenwoordigt vrouwelijke gevoeligheid. Aangezien ze van dag tot dag bewegen, is het belangrijk om hun cycli in de gaten te houden en te zien hoe ze je liefdesleven beïnvloeden.

Als je te snel gaat, kun je een relatie die vol intimiteit had kunnen zijn, verpesten. Maar als je te langzaam gaat, kun je de kans van je leven missen om geweldige seks te hebben. Zorg dat je je horoscoop in handen hebt voordat je met je minnaar naar bed gaat om je kansen op sterren in bed zo groot mogelijk te maken!

Natuurlijk moet je je niet laten ontmoedigen als jouw sterrenbeeld niet de beste match lijkt te zijn - en zelfs als dat wel zo is, kan het een merkwaardige uitdaging zijn om de interesse van de Maagd-man vast te houden. Het bellen van een professionele astroloog kan helpen. Een goed startpunt is een gedetailleerde astrologische horoscoop, met details over eigenschappen en compatibiliteit op basis van de specifieke geboortedata voor jullie en uw liefdesbelang. Natuurlijk, de talenten en gereedschappen in het arsenaal van een professionele helderziende houden daar niet op, maar kunnen ook tarot kaarten en runen omvatten. Neem vandaag nog contact op met een paragnost om meer te weten te komen over je mogelijke toekomst met de Maagd-man die je begeert.

Gerelateerde artikelen