Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Welke dierenriemtekens zijn trouw?

Tijdens je zoektocht naar liefde zul je ongetwijfeld geconfronteerd worden met een groot aantal potentiële minnaars die elk teken van de dierenriem vertegenwoordigen. Het spreekt voor zich dat je iemand wilt die trouw is en bereid is emotioneel te investeren in een monogame relatie. En hoewel alle tekens in staat zijn tot monogamie, is het voor sommige tekens gemakkelijker dan voor andere.

Hieronder staan enkele algemene richtlijnen voor elk van de 12 tekens van de dierenriem, maar onthoud: Deze zijn niet specifiek. Als je een helderziende met kennis van astrologie raadpleegt, kun je veel nauwkeuriger advies krijgen over je liefdesinteresse en jullie compatibiliteit door hem of haar de exacte geboortetijden van zowel jou als je potentiële partner te geven.

Getrouwe dierenriemtekens

De volgende tekens hebben over het algemeen behoefte aan en verlangen naar een lange, stabiele relatie. Dat wil niet zeggen dat elk individu altijd trouw zal zijn aan een bepaalde partner. Aan hun emotionele behoeften moet worden voldaan, en een getrainde helderziende kan je helpen te bepalen hoe je het beste aan de behoeften van je partner en aan je eigen behoeften kunt voldoen.

Stier april 20 - mei 20

De Stier houdt van zijn "comfort" en is erg sensueel. Hij gedijt op stabiliteit en is gewoonlijk uiterst betrouwbaar, betrouwbaar en loyaal. Taureanen zijn goede planners en kijken altijd vooruit, klaar om alle problemen aan te pakken die in hun leven kunnen opduiken, inclusief mogelijke obstakels in hun huwelijk of relatie.

kreeft juni 22 - juli 22

Van alle 12 tekens is de Kreeft het meest begaan met een veilige, liefdevolle relatie. De Kreeft houdt van thuis en familie en is niet gelukkig tenzij hij diepe emotionele banden heeft. De Kreeft is meestal erg verzorgend en heeft de neiging om goed te zorgen voor iedereen om wie hij geeft.

Maagd August 23 - September 22

Maagd's zijn gevoelig, creatief en hebben de neiging om intuïtief te zijn als het gaat om de gevoelens en behoeften van anderen. Ze steunen vrienden en geliefden en staan altijd klaar om een "schouder om op uit te huilen" te bieden. De vriendelijke Maagd is vaak een geweldige levenspartner.

Weegschaal September 23 - October 22

Dit teken streeft naar vrede en harmonie (vooral in relaties) vanwege een aangeboren verlangen naar rechtvaardigheid en eerlijkheid. Weegschalen zijn creatief en veelzijdig, en als er problemen ontstaan in een relatie, zal de Weegschaal vaak in zijn eigen wereldje vluchten om de zaken op een rijtje te zetten. De Weegschaal is meestal een opwindende minnaar, maar is ook betrouwbaar en loyaal.

Kapril December 22 - 19 januari

De geit houdt van stabiliteit, vooral in een relatie. De meeste Steenbokken beseffen dat succes in welke vorm dan ook hard werken en vastberadenheid vereist, en de Geit is niet bang voor geen van beide. Als er obstakels in een relatie opduiken, en dat gebeurt altijd, heeft de Steenbok het geduld dat nodig is om de dingen op te lossen.

Tekens die vaak "moeilijk vast te houden" zijn

Sommige dierenriemtekens hebben een persoonlijkheid die gewoon niet goed samengaat met de eisen van trouw. Als je een van deze mensen bent tegengekomen in je zoektocht naar liefde, wees dan voorzichtig. Ze zijn in staat tot diepe emotionele banden, maar het gaat soms tegen hun natuur in. Een professionele helderziende kan je echter helpen om deze "beesten" te temmen door advies te geven over wat deze tekens werkelijk drijft.

Ram Maart 21 - April 19

De Ram is onafhankelijk en impulsief en handelt vaak voordat hij de gevolgen van zijn daden heeft overwogen. Ze hebben ook een vraatzuchtige honger naar avontuur, wat heel goed zou kunnen leiden tot meerdere minnaars en talloze affaires.

Tweelingen mei 21 - juni 21

De Tweelingen zijn gedurfd en nieuwsgierig. Ze houden van opwinding en soms van gevaar. Ze zijn ook ongelooflijk ondeugend en spelen graag spelletjes, zelfs met de harten en geesten van anderen. Ze raken snel uitgekeken op een geliefde als het "nieuwe" er eenmaal af is.

Leeuw Juli 23 - 22 augustus

De Leeuw is een perfectionist en is altijd op zoek naar de "perfecte" partner. Helaas zijn maar weinig relaties perfect, en als Als een Leeuw ontdekt dat zijn geliefde hem op seksueel en intellectueel gebied niet kan of wil bijhouden, gaat hij op zoek naar vruchtbaarder grond. De koning van de jungle heeft vaak een lange geschiedenis van talloze minnaars en relaties.

Schorpioen oktober 23 - november 21

Schorpioenen zijn vaak de machtigste wezens onder de dierenriemtekens, en ze houden van en zijn op zoek naar macht. Ze zijn moeilijk te leren kennen, omdat ze vaak hun ware gevoelens verbergen. Een van de redenen waarom een relatie met een Schorpioen moeilijk kan zijn, is dat de Schorpioen de neiging heeft altijd te denken dat hij gelijk heeft en dat hij niet erg vergevingsgezind is. Als ze eenmaal het gevoel hebben dat hen onrecht is aangedaan, is het moeilijk voor ze om te "vergeven en vergeten."

Boogschutter November 22 - December 21

De Boogschutter is over het algemeen een vrije geest die een hekel heeft aan regels, inclusief de beperkingen die inherent zijn aan een monogame relatie. Dit teken houdt van avontuurlijke ontdekkingen, ook op het gebied van seks en relaties.

Waterman januari 20 - februari 18

Dit teken is vaak vluchtig en onvoorspelbaar. De Waterdrager is erg onafhankelijk en onconventioneel. Velen die onder dit teken vallen, mijden misschien de banden van het huwelijk of serieuze relaties, omdat ze die als saai beschouwen.

Vissen februari 19 - maart 20

Het meest gevoelige teken in de dierenriem, Vissen strijden vaak met tegenstrijdige innerlijke emoties. De Vissen leven in hun eigen fantasielandje en hebben soms moeite om met de eisen van de echte wereld om te gaan, inclusief relaties. Ze raken gemakkelijk gedesillusioneerd wanneer een minnaar of een relatie niet voldoet aan de hoge verwachtingen van hun fantasieën.

Astrologische richtlijnen

Bedenk dat dit artikel slechts dient als een basisgids om te illustreren wat de trouwneigingen zijn voor elk dierenriemteken. Het betekent niet dat als het teken van je geliefde monogaam is, je op je lauweren kunt rusten en erop kunt vertrouwen dat hij of zij je nooit zal bedriegen. Op dezelfde manier moet je niet alle hoop en interesse laten varen in iemand met een sterrenbeeld dat zich niet leent voor trouw. Alle goede, sterke relaties vereisen werk en begrip van beide deelnemers. Maar waarom zou je de onstuimige wateren van het vinden van liefde in je eentje bevaren? Neem de eerste stap door vandaag nog een helderziende te raadplegen om meer te weten te komen over de specifieke ins en outs van je liefdesinteresse en je compatibiliteit met hen.

Gerelateerde artikelen