Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Weegschaal vrouw liefdesadvies

De Weegschaalvrouw is toegewijd aan het vinden van liefde. Het teken Weegschaal wordt vertegenwoordigd door de weegschaal, wat passend is omdat de Weegschaalvrouw een partner nodig heeft om haar leven in balans te brengen. Tegelijkertijd moet ze als gelijke worden behandeld en kan er niet tegen als ze wordt neergezet of slecht wordt behandeld. Het raadplegen van een helderziende zal een Weegschaalvrouw helpen haar eigen behoeften te begrijpen. Er zijn dingen die ze moet weten over de compatibiliteit van Weegschalen met andere zonnetekens die het vinden van liefde een stuk gemakkelijker zullen maken.

Ram Maart 21 - 19 april

Deze twee tekens staan tegenover elkaar in de dierenriem en zijn ook in het leven complete tegenpolen. Ram kan de opwindendste partner zijn die je ooit zult hebben, of degene die op alle verkeerde knoppen drukt. De neiging van de Ram om conflict en disharmonie te brengen zal je Weegschaal uit balans brengen. Als het werkt, des te beter. Maar als jullie botsen, zal het vuurwerk mijlenver te zien zijn.

Stier April 20 - Mei 20

Het luxeminnende sterrenbeeld Stier zal je voorzien van alle materiële gemakken die je je maar kunt wensen. Maar hij kan te traag en te bedachtzaam zijn voor de snelle Weegschaal geest. Venus, de planeet van de liefde, heerst over jullie beiden en jullie zullen genieten van het vermaken van vrienden en familie. De Stier brengt echter het liefst tijd thuis door, terwijl de Weegschaal zich graag opmaakt en uitgaat. Uiteindelijk zou de Stier wel eens te koppig kunnen blijken en te weinig bereid om te veranderen om een langdurige relatie mogelijk te maken.

Tweelingen mei 21 - juni 21

Dit is een ideale match voor Weegschaal. Beiden zijn sociale, extraverte luchttekens die graag nieuwe vrienden maken en samen nieuwe interesses verkennen. Tweelingen vervult de behoefte van de Weegschaal aan gelijkheid, mentale stimulatie en romantiek. Het enige probleem dat zich kan voordoen is wanneer jullie beiden geen beslissing kunnen nemen over iets. Tweelingen willen alles tegelijk proberen en Weegschalen worstelen met het nemen van de juiste beslissing.

kreeft juni 22 - 22 juli

Terwijl er romantiek in overvloed zal zijn, kan een Weegschaalvrouw de kreeft man's verlangen om te voeden en te beschermen een beetje overweldigend vinden. Weegschaal zoekt evenwicht en eerlijkheid in alle dingen, terwijl de Krab handelt vanuit instinct en emotie. Jullie tweeën kunnen een leven en een huis opbouwen dat verzorgend, gastvrij en warm is. Maar Kreeft vindt het niet erg om een puinhoop te maken, terwijl Weegschaal de voorkeur geeft aan orde. Uiteindelijk willen jullie misschien gewoon verschillende dingen van het leven die jullie elkaar niet kunnen geven.

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

Van alle vuurtekens is de Leeuw man de beste keus voor de Weegschaal. De Weegschaal charme ziet er geweldig uit op de arm van een Leeuw! De Leeuw zal trots zijn op de manier waarop je zorg draagt voor je uiterlijk, je huis en je reputatie. Wat is er niet leuk aan? De manier waarop de Leeuw elke beweging van je probeert te controleren, kan je weegschaal uit balans brengen. Hij houdt misschien niet van de manier waarop u onschuldig flirt met iemand nieuw, en kan een domper zetten op sommige gelegenheden. Maar als het klikt tussen jullie twee, zul je een levensstijl hebben waar al je vrienden jaloers op zijn.

Maagd August 23 - September 22

Dit kan lastig worden. De Weegschaal-vrouw heeft gevoel voor stijl en weet wat bij haar past. Dit zal de Maagd-man er niet van weerhouden om zich te concentreren op kleine details, zoals de kleur van je schoenen en of ze wel of niet bij je jurk passen. Hij zal alles opmerken, en je uiteindelijk gek maken met zijn "behulpzame" opmerkingen. Maagd heeft ook de neiging om te openhartig te zijn voor de diplomatieke Weegschaal vrouw. En jullie zullen het nooit eens worden over de kleur van de gordijnen.

Weegschaal September 23 - October 22

Een ontmoeting tussen ware geesten? Of iemands wrede grap van een "perfecte match"? Hoe zullen ze het ooit weten als ze geen beslissing nemen? Hoewel een Weegschaal man en een Libra vrouw het meest charmante koppel denkbaar zijn, vraag hen nooit om ergens over te beslissen. Beiden hebben partners nodig die af en toe de leiding nemen.

Schorpioen oktober 23 - november 21

De Schorpioen man zal de Weegschaal altijd opvallen, want hij heeft oog voor schoonheid en reageert daar direct op. De Weegschaal vrouw zal zich ook aangetrokken voelen tot de brandende blikken van de Schorpioen man. Maar na een tijdje zullen de barsten verschijnen. De flirterige Weegschaal zal de jaloezie en bezitterigheid van de Schorpioen opwekken, en de Weegschaal zal zich erdoor gevangen en uit balans voelen. Jullie twee kunnen het heetste stel op aarde zijn, maar als je geen evenwicht bereikt tussen de lichtheid van Weegschaal en de intensiteit van Schorpioen, zal het snel opbranden.

Boogschutter November 22 - December 21

De Weegschaal-vrouw heeft dromen, maar weet niet altijd de beste manier om ze te verwezenlijken. Een Boogschutter man zal de weg wijzen, waardoor alles mogelijk lijkt. Wat een prachtige match kan dit zijn, met Sagittarian vuur drijven Libran ambities. Het probleem is, zal een van hen lang genoeg blijven om dat uit te vinden? De Boogschutter zal er waarschijnlijk invliegen en weer uitvliegen, terwijl de Weegschaalvrouw er misschien achter komt dat haar dromen en ambities niet inhouden dat ze hem op zijn avonturen volgt. Maar als ze dat wel doen, ligt de wereld aan hun voeten.

Kapril December 22 - 19 januari

Als je een ambitieuze en carrièregerichte Weegschaalvrouw bent, is dit je perfecte match. De zal structuur in je leven brengen. Als je niets liever wilt dan gezien worden aan de arm van een succesvolle man, dan is de Geit je beste kans. Hij zal met je rond paraderen en zet je in een perfecte setting alsof je het zeldzaamste juweel bent. Maar als je een Weegschaal-meisje bent dat gewoon plezier wil maken, ga dan verder.

Waterman januari 20 - februari 18

Het wordt niet veel beter dan dit. De Waterman man gelooft ook in gelijkheid, eerlijkheid en een betere wereld. Jullie hebben allebei de neiging om de tijd te nemen voor een verbintenis, maar als jullie eenmaal een besluit hebben genomen, is het voor het leven. Jullie stimuleren elkaar met nieuwe ideeën, maken gemakkelijk vrienden, weten wanneer je serieus moet zijn en wanneer je plezier moet maken.

Vissen februari 19 - maart 20

Tegen elkaar zullen jullie iedereen tot onderwerping charmeren. Mensen zullen zeggen dat jij en je Vissen man een schattig stel vormen die nooit een kwaad woord wisselen. Thuis is het misschien niet zo'n perfect plaatje. De Vissen hebben de neiging om in hun eigen dromerige, creatieve wereld te leven en merken misschien niet eens hoeveel moeite jij doet om van het huis een harmonieuze plek te maken om te leven. Je zult altijd achter hem aan zitten en je afvragen waarom hij nog nooit van een wasmand heeft gehoord. Romantiek in overvloed en geen hulp met de was.

Hoewel het kiezen van partners op basis van hun zonnetekens je zeker in de juiste richting kan sturen, is de enige manier om te weten wie je echt zoekt in een relatie het raadplegen van een helderziende. Zij zullen je helpen jezelf beter te begrijpen en je in de juiste richting sturen om liefde te vinden.

Mannen leren kennen per sterrenbeeld