Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Tweelingen vrouw liefdes advies

Wie houdt er niet van jou, Tweelingen? Je bent veelzijdig, geestig, charmant en oogverblindend als een perfect gefacetteerd juweel. Uw scherpe oog voor mode voedt uw verbazingwekkende smaak en u ziet er altijd onberispelijk uit. Je algemene kennis over bijna alles helpt je om bij te dragen aan elk gesprek. Omdat je een luchtteken bent, vind je het echter het prettigst als de communicatie snel verloopt, anders zul je je waarschijnlijk vervelen.

Door je zeer uiteenlopende interesses en je vermogen om veel gesprekken tegelijk te voeren, kun je niet anders dan aantrekkingskracht uitstralen. Alleen al het proces van het integreren van al uw nieuwe informatie kan een "onstuimige" ervaring zijn, waardoor bijna iedereen ook voor u aantrekkelijk lijkt!

Trouw aan het tweelingarchetype van uw sterrenbeeld, heeft u nog een andere kant die mensen niet vaak zien. Je zou liever niet single zijn. Je bent op je best als je een dynamische, maar stabiele relatie hebt. Je geeft de voorkeur aan een relatie die zorgzaam en teder is, en zelfs romantisch - maar nooit saai. Uw ideale partner geeft u veel vrijheid om te socialiseren, ideeën uit te wisselen en uzelf te zijn, terwijl hij of zij tegelijkertijd een betrouwbare en beproefde basis van kracht voor u is. Je partner moet intelligent, interessant en sociaal zijn, en graag praten. Je hebt ook iemand nodig die er onvoorwaardelijk voor je zijn wanneer je de behoefte voelt om je terug te trekken en gevoed te worden.

Klinkt dit te veeleisend, of zelfs tegenstrijdig? Natuurlijk! Begrijp goed, Tweelingen, dat hoewel jouw behoeften zeer gevarieerd en paradoxaal zijn, soms zelfs duister en schimmig - jij het type bent dat al deze verscheidenheid echt nodig heeft.

Tweelingens staan ook bekend als de Tweelingen en vinden vaak relaties die slechts aan een deel van hun behoeften voldoen. Ze denken dat het onmogelijk is dat één persoon aan al hun behoeften kan voldoen en hebben soms het gevoel dat ze twee mensen zijn die in hetzelfde lichaam wonen. Helaas duren deze relaties vaak niet lang. Tweelingen voelen uiteindelijk het gapende gat waar de opzij gezette behoeften niet worden vervuld. Sommige Tweelingen gaan dan zo ver dat ze dat gat opvullen met een andere persoon die wel aan die onvervulde, onuitgesproken behoeften voldoet - ook al hebben ze dat niet gepland. Het resultaat is vaak twee slechte relaties, niet één goede.

Wanneer Tweelingen zich bewust worden van al hun behoeften en beseffen dat ze geen compromissen hoeven te sluiten, werkt alles fantastisch! De kunst is om een overeenkomst te vinden in alle verschillen.

Welke dierenriemtekens passen het best bij Tweelingen? Welke tekens moet een Tweelingen over het algemeen vermijden? Het beste is om een helderziende of astroloog te raadplegen, want er zijn meer factoren die bepalen of een relatie op lange termijn compatibel is dan alleen de tekens van de dierenriem. Beschouw het volgende als een startpunt om liefde te vinden.

Ram March 21 - April 19

De Ram kan een goede match zijn voor de Tweelingen, omdat beiden impulsief, spontaan en leuk kunnen zijn. Ram, een vuurteken, houdt ervan om de romantische "ridder op het witte paard" te zijn, terwijl Tweelingen, veranderlijk en flexibel, houdt van de achtervolging. Duurzaamheid zou komen van geaardheid en praktisch zijn, meer waarschijnlijk van Ram.

Stier april 20 - mei 20

Niettegenstaande er andere tekenen zijn, is Stier meestal niet de beste keuze voor Tweelingen. De gefocuste, standvastige Stier is in de ogen van de Tweelingen meestal te simpel, star of saai. Ze zijn niet open genoeg om nieuwe ideeën te bespreken.

Tweelingen mei 21 - juni 21

Tweelingen met Tweelingen: Het zou zijn als vier mensen in de kamer, veel praten hier! Pas op dat u elkaar niet in een coma brengt! U kunt veel gemeenschappelijks vinden. U hebt echter allebei wat aardende energie nodig, en geen van beiden heeft die meestal. Jullie dragen beiden meer bij aan spontaniteit en levendige discussies dan aan stabiliteit.

kreeft juni 22 - juli 22

Hoe onlogisch het ook lijkt, kreeft en de Tweeling kunnen een van de betere matches zijn. De waterige Krab kan gevoelig zijn voor subtiele verschuivingen in de omgeving, en verandert evenveel als de luchtige Tweelingen dat doen. Geen van beiden zal de ander saai vinden. Kreeft biedt ook geborgenheid. Als beiden van kunst of wetenschappelijke bezigheden houden, kan dit heel goed werken.

Leeuw juli 23 - augustus 22

De ondernemende, vurige Leeuw-man is vaak een goede match voor Tweelingen. Beiden zijn meestal op het hoogtepunt van de mode en nemen kansen, dus dit paar is vaak in de schijnwerpers en zien er geweldig uit samen. De Leeuw, het meer vaste teken, brengt de stabiliteit die Tweelingen nodig hebben, terwijl Tweelingen interessante gesprekken en ideeën naar de Leeuw brengen.

Maagd August 23 - September 22

Intellectueel gezien kan deze match in het begin stimulerend zijn. Jullie worden allebei geregeerd door Mercurius, en terwijl de luchtige Tweelingen de overeenkomsten kunnen zien in schijnbaar ongerelateerde dingen, ziet de kritische aardse Maagd-man de verschillen in plaats daarvan. Echter, wanneer dit vertaalt naar de dagelijkse Maagd kan lijken prekerig of muggenzifterig. Dit is niet de stijl van de Tweelingen.

Weegschaal September 23 - October 22

Dit koppel ziet er samen echt goed uit. De luchtige Weegschaal man en Tweelingen houden allebei van schoonheid, ook al neemt Tweelingen wat vrijheid met definities. Omdat Weegschaal van harmonie houdt, kan Tweelingen zich uitdrukken en tegelijkertijd interessant zijn voor Weegschaal. Beiden hebben een geweldige smaak en houden van dezelfde activiteiten. Met duidelijke tekenen van stabiliteit is dit een goed paar.

Scorpio Oktober 23 - November 21

De aantrekkingskracht hier is magnetisch en intens. Zowel de waterige, streng bewaakte Schorpioen man als de luchtige Tweelingen hebben aantrekkingskracht op de schaduw. Tweelingen zijn alleen nieuwsgierig, terwijl de Schorpioen zich gedwongen voelt om te verkennen. Beiden kunnen deze gebieden samen verkennen, zelfs met verschillende beweegredenen. Maar als de Schorpioen niet bereid is om te vertrouwen en te communiceren met de Tweelingen, zal ze uiteindelijk vertrekken.

Zagtman November 22 - December 21

De vurige Zagtman is het luchtige tegenbeeld van de Tweelingen, en tegenpolen trekken elkaar wel aan. Beiden zijn levenslange zoekers en houden ervan om te leren en te onderwijzen. Beiden houden ook van verkennen en reizen, maar soms heeft de Tweelingen behoefte om zich terug te trekken voordat ze zich weer openstellen. De Boogschutter zal deze behoefte misschien niet begrijpen. Deze combinatie zou kunnen werken als Boogschutter de Tweelingen wat rust gunt en als er tekenen van stabiliteit aanwezig zijn.

Kapril December 22 - 19 januari

Tweelingen kan zich aanvankelijk aangetrokken voelen tot de aardse status en kennis van de Geit op het gebied van carrière en werk. Tenzij de tekenen anders laten zien, is een misschien niet dynamisch genoeg om de interesse van de Tweelingen vast te houden. De Geit concentreert zich, terwijl Tweelingen van afwisseling houden. Als dit verder vordert, hebben beide partners vaak het gevoel dat ze een compromis hebben gesloten, waarbij de Tweelingen zich onvervuld voelt en de Steenbok te veel eisen stelt.

Waterman januari 20 - februari 18

De Waterman man zou goed kunnen werken met Tweelingen. Beiden zijn sociaal, houden van geestige communicatie, en hebben vrijheid nodig in hun leven om te leren. De Waterdrager zorgt meestal voor de aarding van de relatie. De blijvende factor hier zal zijn of Tweelingen flexibel is en instemt met futuristische en toch onverzettelijke ideeën van dit luchtteken.

Vissen februari 19 - maart 20

Terwijl de luchtige Tweelingen zich mentaal aangetrokken kunnen voelen door een menigte, zal de waterige Vissen zich emotioneel aangetrokken voelen. Er kan veel liefde en begrip zijn tussen een Tweelingen vrouw en een Vissen man. Als beiden bereid zijn om te varen de winden en zwemmen de diepten, kan dit werken. Als er stabiliteitsmarkers aanwezig zijn, kan dit een romantisch paar zijn.

De informatie over deze koppelingen is slechts bedoeld als een beginpunt, omdat er veel planetaire vergelijkingen bij betrokken zijn. Het is belangrijk om zoveel mogelijk de datum te weten waarop uw relatie begon. De planetaire transits van deze datum kunnen een van jullie of beiden beïnvloeden en moeten vrij zijn van persoonlijke planeet retrogrades. Het raadplegen van een bedreven paragnost of astroloog kan al deze vergelijkingen op een rijtje zetten en hun belang nauwkeurig afwegen. Bevestiging kan worden gegeven voor dingen die u al weet. Deze warme, vriendelijke geruststelling kan een heel eind helpen bij het nemen van een beslissing om samen verder te gaan en helpt enorm bij het beantwoorden van de vraag: "Is hij de ware?" Moge je liefde vinden - en houden!

Mannen leren kennen per sterrenbeeld