Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Tweelingen man in liefde & relaties

In het teken van de Tweeling schuilen veel tegenstrijdige energieën in één persoon. De Tweelingen is het teken van de dierenriem waar een of/of houding perfect aanvaardbaar is. Terwijl sommige mensen niet kunnen omgaan met de dubbelzinnigheid die inherent is aan meerdere allianties, gedijt de Tweelingen in een dergelijke omgeving.

Een Tweelingen-man is loyaal aan zijn vrouw binnen een gecompartimenteerd segment van zijn geest. Er zijn veel compartimenten. Je zult niet noodzakelijkerwijs worden uitgenodigd om aan alle deel te nemen. Dit is eigenlijk een goede zaak.

Zolang je Tweelingen man interessegebieden heeft die geen verleiding van andere vrouwen met zich meebrengen, heb je een loyale Tweelingen man in je leven. Als je Tweeling muzikant is en tijd doorbrengt met repeteren met zijn band, dan zit het wel goed. Als hij populair wordt en op tournee gaat, wil je misschien wel met hem mee. Ze houden van praten, en ze vertellen de waarheid. Luister altijd naar je Tweelingen man. Hij zal je alles vertellen wat je moet weten over waar de relatie heen gaat.

Als hij nadenkt over het leven met jou, zal hij jullie twee samen in duidelijke details bespreken. Merk op waar u wel of niet bent in het verbale beeld dat hij schetst. Zijn verbeelding over de toekomst zal je verbazen in zijn details en vooruitziendheid. Blijf gewoon controleren of je meer zult zijn dan een plaatje op zijn mantel.

Lees hieronder voor jouw sterrenbeeld en zie hoe jij en de Tweelingen-man bij elkaar passen.

Compatibiliteit met andere sterrenbeelden

 • Ram 21 maart - april 19

  Chatten met je Tweelingen-man is een dubbele verleiding. Jullie voeden je allebei met elkaars energie. Je zult het moeilijk hebben om te luisteren, want het is zo bevredigend om een man bij je te hebben die over elk onderwerp met je kan praten.

 • Stier 20 april - 20 mei

  Jouw vermogen om een Tweelingen-man te inspireren pulseert met verleidelijke sexiness, maar kan uitmonden in een mede-afhankelijke drama eetbui. Zorg ervoor dat er gezonde grenzen zijn en wederzijds respect tussen jullie twee voordat jullie te intiem worden.

 • Tweelingen 21 mei - 21 juni

  Jullie zouden een praatcafé kunnen houden, maar door elkaar veel privéruimte te geven, is dit een geweldige match met hetzelfde sterrenbeeld. De behoefte om jezelf te zijn is het enige dat hij altijd zal begrijpen, en het is niet meer dan natuurlijk voor jou om hem dezelfde speelruimte te geven.

 • kreeft 22 juni - 22 juli

  De Tweelingen-man zal altijd in staat zijn om je zinnen voor je af te maken. Als je dit talent van hem niet erg vindt, kan de relatie gedijen.

 • Leeuw 23 juli - 22 augustus

  Jullie kunnen het goed met elkaar vinden en blazen elkaars ego's zo op dat jullie allebei een opgezwollen gevoel van eigen belangrijkheid krijgen. Dit werkt averechts op de relatie, want jullie worden allebei bazig en veeleisend ten opzichte van de andere partner. Dit zorgt voor intense drama's, maar voor een slechte levensvatbaarheid op lange termijn.

 • Maagd 23 augustus - 22 september

  De spanning tussen jullie twee zal zich toespitsen op jullie aandacht voor detail en zijn liefde voor het grote geheel. Hij wil racen naar een gelukkig einde, jij wilt dat het geluk wordt opgebouwd binnen je bestaande structuur. Hij zou zijn hele leven kunnen rennen en nergens heen gaan, wil jij die achtervolging meemaken?

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  Als je jullie twee samen aantreft en dan een dag later terugkomt, zul je zien dat het gesprek nog steeds gaande is. Als jullie uit elkaar zijn, zul je alleen maar denken dat je hem nooit helemaal hebt kunnen vertellen wat je wilde voordat er iets anders tussen kwam.

 • Schorpioen 23 oktober - 21 november

  Het geloof in zijn beste eigenschappen zal jullie een tijdje bij elkaar houden, maar zijn vermogen om dingen te verdragen die jij niet kunt verdragen, zou een breuk in de relatie kunnen veroorzaken. Dit is een koppel dat beter apart op vakantie kan gaan.

 • Zagschutter 22 november - 21 december

  De Tweelingen-man is je karmische partner. Als zijn voortdurende uitdagingen je irriteren, is dat alleen maar omdat hij dichter bij het doorgronden van jou is dan je normaal toelaat. De meeste mannen accepteren je en houden je in een mentale doos. Een Tweelingen-man laat je mentale gymnastiek doen omdat je hem zo opwindt.

 • Kapril 22 december - 19 januari

  Jullie twee zouden een goede werkrelatie kunnen hebben. Je zult merken dat de passie van een Tweelingen-man intens is. De compartimentering die hij nodig heeft in zijn verschillende werelden, maakt dat hij hunkert naar de liefde die jij te bieden hebt.

 • Waterman 20 januari - 18 februari

  Deze twee tekens smelten samen tot een grote vriendschap, een alliantie van kracht en gedeelde interesses. Er is misschien niet zo veel romantiek als een van jullie twee zou willen, maar de kans om dingen gedaan te krijgen op andere gebieden van jullie leven is altijd aanwezig.

 • Vissen 19 februari - 20 maart

  Jullie zijn allebei een beetje vluchtig naar conventionele maatstaven, dus is er het gedeelde respect voor het zwerver zijn. Misschien fladderen jullie elkaars leven in en uit. Een gevoel van veiligheid trekt jullie aan, maar de behoefte aan controle verscheurt jullie liefde. Soms doet de liefde dat.

Waar kun je hulp vinden

Natuurlijk moet je je niet laten ontmoedigen als je sterrenbeeld niet de beste match lijkt te zijn. De Tweelingen-man kan je voor bepaalde romantische uitdagingen stellen. Het bellen van een professionele astroloog kan helpen. Een goed startpunt is een astrologische horoscoop, die eigenschappen en compatibiliteit beschrijft op basis van de specifieke geboortedata van jou en je liefdesinteresse. De talenten en gereedschappen in het arsenaal van een professionele helderziende houden daar natuurlijk niet op, en kunnen ook tarot kaarten en runen omvatten. Neem vandaag nog contact op met een helderziende om meer te weten te komen over je mogelijke toekomst met de Tweelingen-man die je begeert.

Gerelateerde artikelen