Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Weegschaal man in liefde & relaties

Lief, warm en medelevend, de Weegschaal is een van de meest charmante van alle tekens van de dierenriem. De Weegschaal-man, beheerst door Venus, is een hulpeloze romanticus die graag verliefd is. Hij is zelden alleen, en verkiest een slechte relatie boven helemaal geen relatie. Weegschaal is vrolijk, met een positieve kijk op het leven. Hij houdt van schoonheid, comfort en luxe, zelfs als hij het zich niet kan veroorloven.

Zoals het Weegschaalsymbool aangeeft, zoekt Weegschaal naar evenwicht en harmonie. Hij heeft een diep gevoel voor eerlijkheid en rechtvaardigheid. Hij zet zich vaak in om de misstanden in de wereld recht te zetten. Hij verwacht van zijn partner dat hij deze verheven doelen op zich neemt en zijn inspanningen volledig steunt. Weegschaal heeft een hekel aan confrontatie, waardoor hij vrij gemakkelijk te behagen is. Aan de andere kant kan hij erg besluiteloos zijn en moeilijk vast te pinnen op een mening. Zoals we van hem gewend zijn, weegt hij eerst alle kanten zorgvuldig af, en zelfs dan is de kans groot dat hij van mening verandert nadat hij er langer over heeft nagedacht.

Wat staat er in de sterren voor jouw toekomst? Klik hier voor een astrologische reading.

Diezelfde kwaliteiten kunnen hem soms wispelturig maken als het om zijn hart gaat. Hij houdt van mensen, en zij houden van hem, dus wordt hij vaak gezien als een flirt. Hij wil een perfecte relatie. Als hij dat niet heeft met zijn partner, is hij niet te beroerd om een geschiktere partner te zoeken. Maar als hij eenmaal verliefd is, is de Weegschaal trouw en toegewijd.

De Weegschaal-man vinden en houden

Om een Weegschaal-man te vinden, moet je denken zoals hij doet. Omdat hij van schoonheid en creativiteit houdt, moet je hem zoeken bij kunst galeries, kunst- en ambachtsbeurzen, en musea. Vanwege zijn altruïstische geest, zou je een Weegschaal man kunnen vinden als vrijwilliger bij een daklozenopvang of marcheren in een protest. De Weegschaal houdt ook van luxe, dus ze hebben de neiging om vaak goede restaurants, hotels en modieuze kledingwinkels te bezoeken.

De Weegschaal-man is op zoek naar degene die hem emotioneel, spiritueel, intellectueel en lichamelijk bevredigt. Om een Weegschaal-man te laten opvallen, moet je je onderscheiden van de massa. Hij wordt aangetrokken door mooie vrouwen met gevoel voor stijl en elegantie.

Als je eenmaal zijn aandacht hebt, zul je moeten werken om zijn interesse te behouden. Weegschaal houdt ervan gevleid te worden, dus geef hem vaak complimentjes, vooral over zijn smaak en stijl. Geef hem af en toe kleine cadeautjes, en stuur hem kleine briefjes zonder reden. Plan romantische uitstapjes voor jou en je Weegschaal-man, inclusief diners bij kaarslicht, massages en bubbelbaden voor twee. Verras hem met romantische uitstapjes, al zijn het maar korte dagtripjes zoals picknicken in het bos of een boottochtje bij zonsondergang. Gebruik je fantasie en creativiteit en je Weegschaal man zal hulpeloos verliefd op je worden!

Vragen over je Weegschaal man? Praat vandaag nog met een astroloog!

Compatibiliteit met andere dierenriemtekens

Ram

(21 maart - 19 april)

De Ram-vrouw en de Weegschaal-man kunnen met elkaar botsen. Weegschaal weegt beslissingen zorgvuldig, terwijl de Ram impulsief is. Ram is ook erg eigenwijs, wat Weegschaal misschien nooit zal begrijpen.

Stier

(20 april - 20 mei)

Een Stier-vrouw zal misschien tegen haar natuur in moeten gaan om een relatie met een Weegschaal-man te laten slagen. Terwijl Weegschaal houdt van uitgaan en gezelligheid, de Stier vrouw is meer een huismus. Ze kan ook een beetje te plakkerig zijn voor de vrijgevochten Weegschaal.

Tweelingen

(21 mei - 21 juni)

De Tweelingen vrouw heeft een goede chemie met een Weegschaal man. Beide tekens houden van mensen en sociale bijeenkomsten, samen met de fijnere dingen die het leven te bieden heeft. Het grootste probleem zal zijn dat geen van beiden goed is in het nemen van verstandige beslissingen.

kreeft

(22 juni - 22 juli)

De grootste obstakels voor de liefde tussen een kreeft vrouw en Weegschaal man zijn meestal dat ze meestal te emotioneel behoeftig, praktisch en vastgeroest is in haar manieren voor de avontuurlijke Weegschaal.

Leeuw

(23 juli - 22 augustus)

Zowel de Leeuw-vrouw als de Weegschaal-man houden van romantiek en sociale evenementen. Soms kan de Leeuw echter een beetje te controlerend zijn voor de Weegschaalman.

Maagd

(23 augustus - 22 september)

De Maagd vrouw en de Weegschaalman hebben heel verschillende persoonlijkheden, en ze gaan vaak niet goed samen. Weegschaal zal Maagd veel te koppig en kritisch vinden.

Weegschaal

(23 september - 22 oktober)

Het dubbel-schalen paar van een Weegschaal vrouw en Weegschaal man kan gelukzalig zijn. Beide partners zullen harmonie bevorderen en conflicten vermijden, en ze zullen een drukke sociale agenda hebben. Het enige nadeel kan zijn dat geen van beiden de teugels in handen zal willen nemen als het aankomt op het nemen van belangrijke beslissingen.

Scorpio

(23 oktober - november 21)

De Schorpioenvrouw en de Weegschaalman zullen seksueel veel aantrekkingskracht delen, maar een langdurige relatie kan moeilijk zijn. De gepassioneerde Schorpioen is vaak net iets te bezitterig voor de vrijgevochten Weegschaal.

Zagschutter

(22 november - 21 december)

De Zagschutter vrouw en de Weegschaal man zijn geestverwanten. Beide tekens zijn extravert, avontuurlijk en houden van het leven. Ze zijn allebei onafhankelijk, dus ze zullen die eigenschap in hun partner begrijpen.

Kapril

(22 december - 19 januari)

De Kaprilvrouw kan veel te serieus lijken voor de fun-loving Weegschaal. De uitgavengewoonten van de Weegschaal zullen waarschijnlijk niet goed vallen bij de zuinige Steenbok. Er kunnen enkele serieuze hobbels op de weg liggen voor dit paar.

Waterman

(20 januari - 18 februari)

De combinatie van de Waterman vrouw en de Weegschaal man heeft het maken van een prachtige relatie. Beide tekens houden van mensen en intellectuele stimulatie, samen met persoonlijke vrijheid. Ze zullen allebei de ander de ruimte geven, terwijl ze genieten van elkaars gezelschap.

Vissen

(19 februari - 20 maart)

De Vissen vrouw zal moeten werken aan een meer geaarde relatie, wil deze match de tand des tijds doorstaan. Weegschaal heeft een hekel aan het nemen van beslissingen, en het is vaak onmogelijk voor de Vis om lang genoeg uit haar droomwereld te komen om dit te doen. Dit kan spanningen opleveren.

Waar kan ik hulp vinden

Is er ware liefde in voor jou en de Weegschaal-man die je begeert? De Weegschaal is gemakkelijk aan te trekken, maar het kan moeilijk zijn om hem vast te houden. Een astroloog kan je helpen om beide te doen!

Een astroloog kan je helpen om meer te weten te komen over wat jouw Weegschaal "doet" en of jullie voor elkaar bestemd zijn. Met behulp van aangepaste astrologische kaarten - specifiek voor de data, tijden en plaatsen van jullie geboorten - en hulpmiddelen zoals tarotkaarten, kan een astroloog details verschaffen over jullie compatibiliteit. Het enige wat nodig is, is een simpel telefoontje om een astrologische lezing te krijgen die je pad naar de liefde leidt.

Verdere artikelen