Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Maagd man in liefde & relaties

Om de Maagd-man in één woord samen te vatten, zou dat "praktisch" zijn. Hij ziet de dingen zoals ze zijn, zonder suikerlaagje. Maagd is een nuchtere, hardwerkende man die geen behoefte heeft aan onnodige uitbarstingen van emotie. Als hij ergens sterke gevoelens over heeft, houdt hij die meestal voor zichzelf. Zo heeft hij ook de neiging om het gezelschap te verkiezen van anderen die net zo gereserveerd zijn.

Dit betekent niet dat Maagd geen sterke gehechtheid kan vormen. Dat kan hij wel, maar hij doet dat langzaam en voorzichtig. Het duurt meestal een tijdje voordat hij verliefd wordt. Maar als hij eenmaal echt verliefd is, gaat hij voor de lange termijn. Als de Maagd zich eenmaal aan een relatie heeft gecommitteerd, is hij voor altijd liefdevol, geduldig en ondersteunend.

De Maagd-man is meestal zeer intelligent en waardeert en bewondert deze kwaliteit in een potentiële partner. Hij is eigenlijk een man die van je zal houden om je verstand. Aan de negatieve kant kan Maagd intens kritisch en territoriaal zijn. Als hij eenmaal leert om een geliefde volledig te vertrouwen, is hij toegewijd, zorgzaam en trouw.

De Maagd-man vinden en houden

Als je geïnteresseerd bent in het ontmoeten van een Maagd-man, vergeet dan de plaatselijke bar. Maagden vermijden luidruchtige, drukke plaatsen en geven de voorkeur aan rustige gelegenheden waar ze hun gedachten kunnen verzetten. Ze hebben een immense dorst naar kennis. Dit in gedachten houdend, zou je bibliotheken, musea, historische plaatsen en planetaria kunnen proberen voor potentiële Maagd ontmoetingen.

Om een Maagd aan te trekken, gebruik het deel dat hij het meest bewondert: je hersenen. Laat hem weten dat je intelligent bent en een breed scala aan interesses hebt. Schep niet op; Maagden hebben een hekel aan opscheppers. Als je slim genoeg bent om met een Maagd samen te zijn, laat hem dit dan zien zonder te "over de top" te zijn."

De Maagd-man heeft een eenvoudige, maar specifieke smaak in partners. Hij heeft weinig op met luide, onbeschofte mensen en voelt zich zelden aangetrokken tot "bimbo's" als het op serieuze relaties aankomt. Hij voelt zich aangetrokken tot vrouwen die zich modieus en toch conservatief kleden en die weten hoe ze moeten denken en redeneren. Hij heeft geen tijd voor gekkigheid of onoprechtheid. Om zijn aandacht te trekken, wees beleefd, oprecht en zacht gesproken. Laat hem weten dat je geïnteresseerd bent, maar doe dat subtiel. Als je hem te snel overlaadt met te veel aandacht, zul je hem afschrikken.

Als je zijn aandacht eenmaal hebt, kun je die misschien moeilijk vasthouden. Maagden zijn vaak eenlingen, en ze overleven het vrijgezellenbestaan beter dan de meeste mannen. Houd hem geïnteresseerd met stimulerende ideeën. Laat hem weten dat je altijd aan het denken bent, en dat je het leuk vindt om nieuwe dingen te leren en te delen.

De Maagd-man is bereid om alles te geven in een relatie, maar hij verwacht hetzelfde van zijn partner. Maagd is een beetje een "netheidsfreak", dus zorg ervoor dat je er netjes uitziet. Zorg voor een net huis, en geef hem nooit enige reden om je te wantrouwen. Maagden zijn over het algemeen niet het uitmaak en make-up type. Als hij eenmaal klaar is met een minnaar, dan is hij klaar, en geen enkele traan van jouw kant zal hem ervan kunnen overtuigen het nog eens te proberen.

Praat met een astroloog over jouw Maagd. Bel of chat vandaag nog!

Compatibiliteit met andere sterrenbeelden

Ram 21 maart - 19 april

De Ram-vrouw en Maagd vormen een interessant koppel als ze het kunnen laten werken, maar de kans is groot dat dat niet het geval is. Hoewel beiden recht door zee zijn, is de Ram gewoon te opzichtig en extravagant voor de praktische Maagd. Zij is spontaan en zorgeloos, terwijl hij voorzichtig en verantwoordelijk is.

Stier 20 april - 20 mei

De Maagd-man en Stier-vrouw zijn twee tekens die zeker goed bij elkaar passen. Ze zijn allebei praktische, no-nonsense types die hard zullen werken om een comfortabel leven te creëren. Het enige probleem dat kan ontstaan is wanneer de Stier Maagd met te veel genegenheid overstelpt.

Tweelingen 21 mei - 21 juni

De voorzichtige Maagd zal waarschijnlijk niet de vrijgevochten manieren van de Gemini-vrouw begrijpen. Geen van beide tekens is bijzonder goed in het delen van gevoelens, dus emotionele communicatie kan een groot probleem zijn.

kreeft 22 juni - 22 juli

Maagd zal een Kreeft vrouw de stabiliteit geven waarnaar ze hunkert, en met haar onsterfelijke toewijding zal ze in staat zijn om Maagd emotioneel naar zich toe te trekken. Maagd zal zijn kritiek moeten beteugelen, want de gevoelens van de Krab zijn snel gekwetst.

Leeuw 23 juli - 22 augustus

De Leeuw-vrouw is onstuimig en flitsend, altijd op zoek naar aandacht, terwijl Maagd juist het tegenovergestelde is. De Leeuw zal ook niet vriendelijk reageren op Maagd's kritiek, dus het zou wat werk vergen om een match als deze te laten slagen.

Maagd 23 augustus - 22 september

Het hebben van te veel gemeen is zelden een goede zaak in zaken van het hart. Een Maagd-vrouw en Maagd-man kunnen zo kritisch op elkaar zijn dat onenigheid vaak de overhand zal krijgen. En omdat ze allebei terughoudend zijn met hun emoties, kan het behoorlijk saai worden.

Weegschaal 23 september - 22 oktober

Maagd ziet de Libra vrouw vaak als iemand die hij nooit serieus zou kunnen nemen. Zij is sprankelend en spraakzaam, terwijl hij stil en serieus is. Hij kan veel te kritisch en veroordelend voor haar. De kunst voor dit koppel zal zijn om over deze flagrante verschillen heen te komen.

Schorpioen 23 oktober - 21 november

De Schorpioenvrouw is zeer intelligent, en Maagd zal zich tot die eigenschap aangetrokken voelen. Beide tekens zijn praktisch, hardwerkend en moedig. De Schorpioen is extreem gepassioneerd, dus ze moet oppassen dat ze de verlegen Maagd-man niet overweldigt.

Zagschutter 22 november - 21 december

Terwijl tegenpolen elkaar soms aantrekken, kunnen de verschillen tussen de Boogschutter-vrouw en de Maagd-man moeilijk te overbruggen zijn. Maagd kan de Boogschutter zien als zorgeloos, lichtzinnig en onverantwoordelijk, terwijl Boogschutter hem misschien saai vindt en zijn constante kritiek haat.

Kapril 22 december - 19 januari

Beiden de Steenbokvrouw en de Maagd-man zijn praktisch ingesteld en neigen naar realisme. Beiden zijn ambitieus en zullen samenwerken om succes te bereiken. Een relatie tussen deze twee zal misschien niet gevuld zijn met wellustige passie, maar het zal er een zijn van gestage toewijding.

Waterman 20 januari - 18 februari

De Waterman vrouw en de Maagd man zullen zich tot elkaar aangetrokken voelen op een intellectueel niveau, maar dat zou wel eens de omvang van de aantrekkingskracht kunnen zijn. Beide tekens zijn emotioneel afstandelijk en de praktische Maagd zal de Waterdrager te onlogisch vinden.

Vissen 19 februari - 20 maart

Het lijkt er misschien op dat de sterren voor deze twee tekens niet zo op één lijn staan. De Vissen vrouw leeft in een droomwereld, terwijl de Maagd-man goed geaard is. Vissen verlangen naar romantiek en passie, wat lastig kan zijn met een nuchtere Maagd als liefdespartner.

Waar kun je hulp vinden

Natuurlijk moet je je niet laten ontmoedigen als jouw sterrenbeeld niet de beste match lijkt. Zelfs als het jouwe dat wel is, kan het een merkwaardige uitdaging zijn om de interesse van de Maagd-man vast te houden. Het bellen van een professionele astroloog kan helpen. Een goed startpunt is een gedetailleerde astrologische horoscoop, waarin eigenschappen en compatibiliteit worden gedetailleerd op basis van de specifieke geboortedata voor jou en je liefdesinteresse. Natuurlijk, de talenten en gereedschappen in het arsenaal van een professionele helderziende houden daar niet op, maar kunnen ook tarot kaarten en runen omvatten. Neem vandaag nog contact op met een paragnost om meer te weten te komen over je mogelijke toekomst met de Maagd-man die je begeert.

Verdere artikelen