Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Boogschutter man in liefde & relaties

Boogschutter is een vrolijk teken waar je graag bij in de buurt bent. De Boogschutter lijkt altijd vrolijk te zijn, en hij wil dat iedereen om hem heen dat ook is. Als je in een dipje zit, zal hij je opvrolijken met zijn kwinkslagen en vleierijen. Je zult een Boogschutter-man nooit saai vinden. Hij houdt van reizen en heeft een ongelooflijke honger naar avontuur.

De Boogschutter is open en eerlijk en probeert nooit zijn gevoelens te verbergen, dus je zult precies weten waar hij staat over de meeste kwesties. Stel hem geen vraag tenzij je bereid bent de ongezouten waarheid te horen. Hij wil nooit kwetsend zijn; hij is gewoon geen goede leugenaar, zelfs niet als een klein leugentje jouw gevoelens kan sparen. Aan de andere kant, als een Boogschutter man je een compliment geeft, kun je er zeker van zijn dat hij oprecht is. Als hij je zegt dat hij van je houdt, dan meent hij dat, maar misschien zul je die woorden nooit van hem horen. Zelfs als hij verliefd op je wordt, kan hij nog steeds moeite hebben met een huwelijk of een langdurige relatie.

De Boogschutter Man Vinden en Houden

De Boogschutter houdt van alle schepsels op aarde - zowel mensen als dieren. Je kunt hem dus tegenkomen op een hondenshow, een paardenshow, een dierentuin, een dierenasiel of in een wildpark. Omdat hij zoveel medeleven heeft met zijn medemens, kan hij vrijwilligerswerk gaan doen in gaarkeukens, opvangtehuizen voor daklozen of verzorgingstehuizen. Boogschutter is van nature erg competitief, dus je zou hem ook aan het sporten kunnen zien. Met een onverzadigbare reislust vinden veel Boogschutter-mannen een baan in de reiswereld. industrie. Hij zou reisagent kunnen zijn of voor de luchtvaartmaatschappijen of een cruiseschip werken. Boogschutters hebben de neiging om exotische plaatsen te bezoeken, dus als je de kans krijgt om dergelijke plaatsen te bezoeken, zul je waarschijnlijk meerdere Boogschutter jongens tegenkomen.

Zagschutter is aangetrokken tot intelligente, dynamische vrouwen. Zijn aandacht trekken is meestal niet moeilijk, want hij vindt vrijwel iedereen interessant. Het probleem zal zijn om zijn interesse vast te houden. Hij raakt snel verveeld en vindt het moeilijk om zich te binden. Hij heeft vaak het gevoel dat hij een grote verscheidenheid aan vrouwen moet ervaren in plaats van al zijn energie op slechts één te richten. Om de interesse van een Boogschutter vast te houden, mag hij zich nooit vervelen met jou of met de relatie. Als hij zich in een sleur bevindt, zal hij elders opwinding zoeken. Doe hetzelfde in de slaapkamer door gedurfd en creatief te zijn in je vrijpartijen. Maak je geen zorgen om hem te shockeren, de meeste Boogschutter-mannen zijn voor alles in.

Compatibiliteit met andere sterrenbeelden

 • Ram 21 maart - 19 april

  Zowel de Boogschutter-man als de Ram-vrouw genieten met volle teugen van het leven, dus een relatie tussen die twee moet leuk en opwindend zijn. Elke partner zal de behoeften en verlangens van de ander volledig begrijpen. Het enige probleem zou kunnen zijn dat deze twee zo in elkaar opgaan, dat ze het risico lopen vrienden te negeren.

 • Stier 20 april - 20 mei

  De Stier vrouw kan te veel een huismus zijn voor de Boogschutter man, die geeft de voorkeur aan een druk sociaal leven. De flirterige aard van de Boogschutter zal niet goed vallen bij de veiligheidsminnende Stier. Ze zal tegen haar natuur in moeten gaan om zich niet bedreigd of onzeker te voelen door zijn extraverte persoonlijkheid.

 • Tweelingen 21 mei - 21 juni

  De Boogschutter-man zal de Tweelingen-vrouw boeiend vinden. Ze zullen samen van veel activiteiten genieten, maar omdat geen van beiden erg demonstratief is, zou deze match niet veel passie kunnen hebben als ze geen moeite doen om die vlammen aan te wakkeren.

 • kreeft 22 juni - 22 juli

  De Boogschutter hunkert naar avontuur, reizen en nieuwe mensen ontmoeten, terwijl de kreeft vrouw misschien liever thuis is bij haar familie. Vanwege de diepe behoefte van de Kreeft aan stabiliteit en veiligheid, kan de Boogschutter zich opgesloten voelen. De Kreeft-vrouw moet er misschien aan werken om niet zo aanhankelijk te zijn als deze relatie de tand des tijds wil doorstaan.

 • Leeuw 23 juli - 22 augustus

  Met wat werk kan de Leeuw-vrouw een toekomst opbouwen met de Boogschutter-man. Beide tekens zijn hartstochtelijk, dus aan romantiek zal er geen gebrek zijn. Problemen zullen ontstaan wanneer de Boogschutter te veel aandacht en energie aan anderen besteedt, wat uiteindelijk de hoogmoedige Leeuw kan kwetsen.

 • Maagd 23 augustus - 22 september

  Voorzichtig en pragmatisch, kan de Maagd vrouw de Boogschutter zien als onvoorzichtig en onverantwoordelijk. De Archer zal haar te verstandig en saai vinden, en hij zal haar misschien nooit de emotionele zekerheid kunnen geven waarnaar ze hunkert. Als ze samen zijn, zullen deze twee het moeilijk krijgen.

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  Zowel de Weegschaal vrouw als de Boogschutter man zijn vrije geesten die deze behoefte in elkaar zullen begrijpen. Dit paar zal veel plezier beleven aan het samen bijwonen van feestjes en andere sociale gelegenheden, en hun leven zal nooit saai zijn.

 • Schorpioen 23 oktober - 21 november

  De Schorpioenvrouw is gepassioneerd over alles, terwijl de Boogschutter zelden ergens gepassioneerd over is. De Schorpioen zal zich niet gemakkelijk verhouden tot de nonchalante houding van de Boogschutter over het leven en de liefde. Dit kan het moeilijk voor haar maken om te geloven dat hij echt toegewijd is aan haar, totdat ze in staat is om zijn aard te interpreteren.

 • Zagschutter 22 november - 21 december

  Een relatie tussen een Zagschuttervrouw en Boogschutterman zou kunnen bloeien in de zin dat beiden het leven zullen zien als één spannend avontuur. Helaas zal geen van beiden de alledaagse klusjes en beslissingen die het dagelijks leven vereist onder ogen willen zien, wat een uitdaging zou kunnen zijn.

 • Kapril 22 december - 19 januari

  De Steenbokvrouw is helemaal gericht op verantwoordelijkheid en het regelen van zaken, terwijl De Boogschutter geeft de voorkeur aan plezier maken. De Steenbok moet ook weten of haar geliefde echt toegewijd is aan de relatie, en zal waarschijnlijk moeite hebben met de flirterige, flamboyante manieren van de Boogschutter.

 • Waterman 20 januari - 18 februari

  Zowel de Boogschutter man als de Waterman vrouw moeten hun individualiteit behouden in een relatie. Dit zou geen probleem moeten zijn bij deze match. Beide tekens houden ervan nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe horizonten te ontdekken, en het paar zal samen veel geweldige gesprekken voeren.

 • Vissen 19 februari - 20 maart

  De Vissen vrouw is erg gevoelig, dus de botte eerlijkheid van de Boogschutter kan haar gevoelens kwetsen. De Vissen heeft behoefte aan zekerheid in een relatie, en de Boogschutter kan zich verstikt voelen door haar behoefte aan constante geruststelling. Als deze twee het op de lange termijn met elkaar willen redden, zal hij zijn toevallige flirtpartijen moeten beteugelen en zal zij meer begrip moeten tonen voor zijn behoefte aan gezelligheid.

Waar vind je hulp

Als je op zoek bent naar liefde met een Boogschutter-man, zul je zeker willen zijn van zijn bedoelingen voordat je hopeloos voor hem valt. De Boogschutter valt gemakkelijk in en uit de liefde, en je wilt niet de zoveelste van zijn toevallige relaties zijn. Een professionele astroloog kan je uitstekend advies geven over hoe je verder moet gaan. Hij kan persoonlijke horoscopen maken en de precieze punten van compatibiliteit analyseren.

Het vinden van liefde is nooit gemakkelijk, maar het kan wel vooral moeilijk met een Boogschutter man als gevolg van zijn angst voor verbintenis. Het bellen van een getalenteerde astroloog kan je helpen de beste strategieën te ontdekken om de Boogschutter geïntrigeerd te houden. Hij of zij kan ook tarotkaarten, runen, numerologie of andere spirituele hulpmiddelen gebruiken en je helpen op je pad naar de ware liefde te begeleiden. Een helderziende lezer of astrologie lezer kan je helpen te leren hoe je Boogschutter man denkt en wat hij nodig heeft om hem tevreden te houden in de relatie.