Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Vissen man in liefde & relaties

De man die wordt geregeerd door het teken van de Vissen is een inspirerend en charismatisch individu. Zijn passie voor gesprekken en het uitwisselen van ideeën wordt alleen overtroffen door zijn visie op toekomstige gesprekken. In feite is die visie van hem, die kristallen bol in wat zal zijn, tegelijkertijd het meest betoverende en het meest frustrerende aan hem. Hij kan misschien wel beschrijven wat toekomstige generaties zullen denken over de wereld waarin wij nu leven, maar hij zal niet in staat of bereid zijn om vandaag in diezelfde wereld te functioneren. Je zou kunnen denken dat hij geen voeling heeft met de werkelijkheid, maar de Vissen-man voelt zich gewoon verwijderd van onze dagelijkse realiteit.

De Vissen-man die zich bewust is van de dagelijkse realiteit om hem heen, begrijpt een verplichting die hij heeft, en gaat op pad om die te vervullen. Hij is op zijn best wanneer hij een dienst verricht. Dit kan zich manifesteren als een groot visioen waarin hij zichzelf een rol ziet spelen, of het kan zijn reactie op de geschiedenis zijn. Hoe hij met anderen omgaat is gebaseerd op zijn begrip van hoe wij als samenleving functioneren. Als uw ervaringen of meningen over de huidige stand van zaken sterk verschillen van de zijne, verwacht dan een wild geven en nemen. Hij lijkt misschien een beetje gewoontjes als je hem voor het eerst ontmoet. Maar als hij een forum krijgt om zijn ideeën te uiten, kijk dan uit. Zijn charismatische intellectuele analyse zal losbarsten.

Het vinden en houden van de Vissen Man

Vissen mannen zijn te vinden aan de rand van de stad. Als ze al in het middelpunt van de belangstelling staan, dan is dat in een kerk of een andere dienstverlenende organisatie. Anders opereren ze in de periferie. Bars en tavernes trekken de man die onder het teken van de Vissen is geboren net zo vaak aan als gebedshuizen.

Om een Vissen-man aan te trekken moet je gelijkgestemd zijn. Als jullie fundamentele verschillen in levensstijl hebben, is dit een dierenriemteken dat ook een "Stop"-teken is. Als je dezelfde interesses hebt en dezelfde etablissementen bezoekt als deze man, zul je al op zijn radar staan. Hem intellectueel bezig houden betekent dat je altijd een ander idee moet hebben om te bespreken. Hij wil alleen absoluten als het aankomt op de consistenties in zijn persoonlijke leven.

Als jij en je Vissen man eenmaal een item zijn, zal het om hem trouw te houden nodig zijn dat je de grenzen bewaakt. Inkomende verleidingen moeten worden gestopt voordat ze hem kunnen inspireren. Het uiteindelijke doel voor jou moet zijn om deel uit te maken van zijn diepgewortelde geloofssysteem. Als trouw aan jou net zo belangrijk voor hem is als zijn artistieke en spirituele bezigheden, dan zul je hem voor het leven hebben.

Compatibiliteit met andere dierenriem Tekens

Lees hieronder hoe een meisje met jouw sterrenbeeld overweg kan met een Vissen-man voordat je besluit om met de Vissen mee te zwemmen.

 • Ram 21 maart - 19 april

  De Ram-vrouw is het enige sterrenbeeld dat hem zal opwinden door meer over zijn favoriete onderwerpen te weten dan hijzelf. Ondertussen boort hij diep in je onbewuste en is de non-verbale communicatie goed begrepen tussen jullie twee.

 • Stier 20 april - 20 mei

  De conversatie tussen de Vissen-man en Stier-vrouw is eindeloos. Wanneer het wel afloopt, kan de fysieke verbinding gemakkelijk een verslaving worden. Er is een glamoureuze kant aan zijn edgy bestaan dat de stier aantrekt als een mot naar een vlam.

 • Tweelingen 21 mei - 21 juni

  Spanning tussen de Vissen en de Tweelingen vrouw ontstaat doordat de verbale en geletterde Tweelingen ongeduldig wacht op de gebarentaal en non-verbale Vissen om te reageren. Geen van jullie beiden zal zich bereidwillig aanpassen aan de communicatiestijl van de ander, tenzij er iets onweerstaanbaars aan de ander is.

 • kreeft 22 juni -. 22 juli

  De kreeft vrouw heeft meer kans om een oogje te hebben op een Vissen man dan mannen van enig ander teken. Je zult echt het gevoel hebben dat hij je compleet maakt. Het is liefde op het eerste gezicht.

 • Leeuw 23 juli - 22 augustus

  Om het even welke verbintenis er van de Leeuw-vrouw wordt gevraagd door de Vissen-man, ze zal het doen om bij hem in de gratie te blijven. Hij heeft het vermogen om met je in contact te komen voorbij de taal en met oprechte emotie in plaats daarvan.

 • Maagd 23 augustus - 22 september

  Het natuurlijke karmische partnerschap van een Vissen-man is een Maagd vrouw. Als je aanvankelijk vindt dat je alles tegenovergesteld doet, wanhoop dan niet. Jullie zijn twee kanten van dezelfde medaille, voor altijd samen.

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  Elektrische passie kan nog maar het begin zijn tussen een Vissen-man en de Weegschaal-vrouw. Als dingen evolueren naar een serieuze relatie, pas dan op voor codependency kuilen op de weg naar geluk. Als je in het begin van de relatie een solide basis legt, zorgt dat later voor prachtige passie.

 • Schorpioen 23 oktober - 21 november

  Het partnerschap tussen Vissen en een Schorpioenvrouw is behoorlijk gepassioneerd. Tegenpolen trekken elkaar aan! Als je begrijpt hoe verschillend jullie zijn, vergroot je de dingen die jullie gemeen hebben en creëer je de sterkst denkbare band.

 • Zagschutter 22 november - 21 december

  Er kan een lichte afgunst van de Vissen persoonlijkheid zijn als een Zagschutter vrouw met een Vissen man begint uit te gaan. Een Boogschutter meisje wil gewild zijn. Toch zal zijn charme liggen in de manier waarop hij je aanbidt door het compleet tegenovergestelde te doen van wat je hem vertelt dat je nodig hebt.

 • Kapril 22 december - 19 januari

  Het oplossen van zijn problemen en het tegemoetkomen aan zijn verlangens zal ervoor zorgen dat de Kaprilvrouw zich nodig voelt bij een Vissen man, die niets nodig lijkt te hebben dat haar wereld te bieden heeft. De dag dat hij dank je wel zegt, is de dag dat je het gevoel hebt dat je hem om je vinger hebt gewonden, maar het kan ook andersom zijn.

 • Waterman 20 januari - 18 februari

  Zijn visioenen kunnen de dromen financieren van de Waterman woman, dus ze moet het gebrek aan verbinding van de Vissen-man met een structuur die ze begrijpt niet afwijzen. Juist zijn onbevreesdheid wanneer hij zich op nieuw terrein waagt, maakt hem je aandacht waard.

 • Vissen 19 februari - 20 maart

  De Vissen-man en Vissen-vrouw zouden samen echt de stad droog kunnen drinken of meer zielen kunnen redden dan een stad vol kerken. Het vinden van de balans tussen overdaad en het vermijden van de werkelijkheid zal een groot dilemma zijn tussen jullie twee. Maar voor een tijdelijk partnerschap zijn er maar weinig mannen die ooit intuïtief zullen weten wat je wilt en hoe ze je dat moeten geven.

 • Nog steeds nieuwsgierig naar de Vissen-man? Laat een astrologische lezing doen door een adviseur van Keen.com en krijg antwoord op je vragen.

Verdere artikelen