Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Kreeft man in liefde & relaties

Een Kreeft-man kan een fantastische partner op lange termijn zijn voor de juiste vrouw. Hij wordt beheerst door emoties en zaken van het hart, en niet door zijn verstand. Daarom is hij meestal erg aanhankelijk, attent en intuïtief voor de gevoelens van anderen, vooral van degenen om wie hij geeft. Huis en gezin zijn voor een Kreeft van het allergrootste belang, en hij kan fel beschermend zijn. Kreeften gedijen op stabiliteit, zekerheid en comfort. Je zult je altijd geliefd, veilig en goed verzorgd voelen met een partner van de Kreeft. De meeste mannen van de Kreeft zijn trouwe, behulpzame echtgenoten en aardige, geduldige vaders. Zijn relaties zijn goed onderhoudend, en hij is vaak ongelooflijk romantisch, terwijl hij een geweldig gevoel voor humor heeft.

Klinkt dat als de perfecte man? Voordat je je krabpot tevoorschijn haalt, moet je de rest van het verhaal horen. Kreeftenmannen zijn emotioneel. Ze worden geregeerd door de maan, en als de maan regelmatig van gedaante verandert, veranderen ook de emoties van de Kreeft. Hij eist complete en volledige liefde en toewijding, en hij zal niet graag te veel van je aandacht delen. Je kunt Kreeft jaloers en controlerend vinden. Hij is een harde werker, en hij zal hetzelfde van jou verwachten. Hij is ook een huismus, dus als je een feestbeest bent, verspil je je tijd aan een Kreeft. Sommige tekens vinden Kreeft te behoeftig, plakkerig, piekerend en saai.

Het vinden en houden van een Kreeft-man

Als je geïnteresseerd bent in een ontmoeting met een Kreeft man, frequenteren plaatsen die hem aantrekken. Vanwege de creativiteit van de Kreeft en zijn waardering voor schoonheid, bezoekt hij vaak kunsttentoonstellingen, galeries en musea. Kunst- en handwerkwinkels zijn ook een goede gok. Je kunt er ook een tegenkomen in een bouwmarkt, want ze houden van het idee om een comfortabel en aantrekkelijk huis te maken.

Vaak moet je bij een Kreeft-man de eerste stap zetten, omdat ze zo bang zijn voor afwijzing. Laat hem zien dat je om dezelfde dingen geeft als hij, zoals huis, familie, schoonheid en romantiek. Kom niet te sterk over, maar wees wel een beetje agressief in je streven. Hij moet weten dat je echt in hem geïnteresseerd bent voordat hij reageert!

De Kreeft-man houdt van vrouwelijkheid, dus draag een flirterige jurk en parfum op je afspraakjes. Kook ook voor hem. Een van de wegen naar het hart van een Kreeftman is beslist door zijn maag! Laat hem merken dat je goed bent in het huishouden, en probeer hem vooral nooit jaloers te maken. Hierdoor zal hij zich in zijn schulp terugtrekken en als dat eenmaal gebeurt, is het voor jou bijna onmogelijk om hem weer naar buiten te lokken.

Als de relatie uitmondt in een huwelijk, wees dan een vrouw in wie hij het volste vertrouwen heeft. Maak van uw huis een veilig, gezellig toevluchtsoord voor de buitenwereld, gevuld met sentimentele aandenkens, kunstwerken en comfortabele maar stijlvolle meubels. Verwen hem met diners bij kaarslicht, bubbelbaden en massages, en geef hem vaak complimentjes. Uw emotionele steun en goedkeuring zullen zeer belangrijk zijn voor je Kreeft-man.

Vragen over je Kreeft-man? Praat vandaag nog met een astroloog!

Compatibiliteit met andere dierenriemtekens

Ram

(21 maart - 19 april)

De Ram-vrouw en de Kreeft-man hebben tegengestelde persoonlijkheden, en in dit geval is dat geen goede zaak. De Ram is sporadisch en spontaan, terwijl de Krab bedachtzaam is en er de voorkeur aan geeft zijn tijd te nemen. De Ram is extravert en avontuurlijk en zou de Kreeft veel te controlerend en kleverig vinden. Een ander probleem is het temperament van de Ram, dat is gewoon te veel voor de zachtaardige Kreeft.

Stier

(20 april - 20 mei)

De Stier-vrouw en de Krab vormen een geweldige match. Beide tekens zijn warm, liefdevol en loyaal, en de Stier zal de emotionele en financiële zekerheid bieden die de Kreeft nodig heeft. De Krab en de Stier zullen samenwerken als een team om gelijkgestemde doelen te bereiken en hebben een uitstekende kans om een comfortabel huis en een liefdevol gezin te stichten.

Tweelingen

(21 mei - 21 juni)

De Gemini vrouw is veel te logisch voor de emotionele Kreeft, en de onafhankelijke aard van de Tweeling zou een bedreiging vormen voor de behoefte van de Krab aan stabiliteit. De Tweelingen zijn als kwikzilver - De Kreeft is onvoorspelbaar en wispelturig, en dat is voor de Kreeft vaak te veel om te verwerken. Ook is Tweelingen vaak een beetje een flirt, en de Kreeft zou het moeilijk hebben om hiermee om te gaan.

kreeft

(22 juni - 22 juli)

Een Kreeft vrouw die in hetzelfde huishouden woont met een mannelijke Krab zal meestal ofwel gelukzalig ofwel verschrikkelijk zijn. Ze zullen elkaars emotionele behoeften begrijpen, en samen zullen ze een warm en liefdevol thuis vormen. Problemen ontstaan wanneer beide partners zich tegelijkertijd in een van hun inherente humeurige fases bevinden, aangezien geen van beiden bereid zal zijn of de ander op te vrolijken.

Leeuw

(23 juli - 22 augustus)

De verschillen tussen de Kreeft en de Leeuw-vrouw werken vaak in hun voordeel. De Kreeft overlaadt zijn partner graag met lof en aandacht, en de Leeuw slokt dat gretig op. De Kreeft-man heeft er geen moeite mee om zijn leeuwachtige partner alle tijd te geven in de spreekwoordelijke schijnwerpers.

Maagd

(23 augustus - 22 september)

Deze verbintenis is moeilijk, maar niet onmogelijk. Een Maagd-vrouw is veel te praktisch om ooit de emotionele benadering van alles door de Kreeft te begrijpen. De constante kritiek van de Maagd zal de tedere gevoelens van de Krab kwetsen. Aan de positieve kant, beide tekens houden van hun "

Weegschaal

(23 september - 22 oktober)

Dit is meestal geen goede match. De Libra vrouw is vaak een "party girl", terwijl de Kreeft veel liever tijd thuis doorbrengt. De Krab is ook een gierigaard, terwijl de Weegschaal dame vaak een extravagante smaak heeft. Weegschaal houdt van positieve energie, dus ze zou een echt probleem hebben als de Krab, nou ja, Krabby was.

Schorpioen

(23 oktober - 21 november)

Dit is vaak een match gemaakt in de hemel! Hoewel de Schorpioenvrouw en de Kreeftman heel verschillende persoonlijkheden hebben, vullen ze elkaar goed aan. De jaloerse aard van de Schorpioen zou worden gekalmeerd door de totale toewijding van de Krab, en beiden zouden streven naar een harmonieus gezin en huis.

Boogschutter

(22 november - 21 december)

De Boogschutter en de Krab zijn zelden compatibel. Een Boogschutter vrouw is een roekeloze waaghals die van avontuur houdt, terwijl de Kreeft een voorzichtige, voorzichtige huismus is. Ook zijn veel Boogschutters ongelooflijk bot, wat de gevoelens van de Kreeft zal kwetsen. De Boogschutter zal zich waarschijnlijk verstikt voelen door de emotionele behoeften van de Kreeft, en er zullen veel ruzies zijn over de uitgaven van de Boogschutter gewoonten.

Kapril

(22 december - 19 januari)

Dit is een "iffy" relatie, op zijn best. Terwijl de Kreeft zal houden van de veiligheid en stabiliteit die de Steenbokvrouw zal bieden, zal de Krab een hekel hebben aan het schijnbare gebrek aan emotie van de Steenbok. De Geit zal vaak denken dat de Krab niet ambitieus genoeg voor haar is. De praktische Steenbok zal het ook moeilijk hebben met de stemmingswisselingen van de Kreeft.

Waterman

(20 januari - 18 februari)

Dit is geen goede match. De Kreeft is veel te aanhankelijk voor de afstandelijke Waterman vrouw, en de twee delen weinig van dezelfde levensdoelen. Terwijl de Krab wordt geregeerd door emotie, wordt de Waterdrager geregeerd door intellect. De behoefte aan avontuur van de Waterdrager schrikt de voorzichtige Krab vaak af, terwijl zij de Kreeft-man saai en vervelend vindt.

Vissen

(19 februari - 20 maart)

Deze match is meestal erg goed voor beide partners. Beide tekens zijn emotioneel en medelevend, dus ze zullen elkaar begrijpen en er zullen weinig botsingen zijn. De Vissen vrouw is over het algemeen opgewekt, dus de Vis zal een positieve tegenhanger zijn voor de humeurigheid van de Kreeft en zal vaak in staat zijn om de stemmingswisselingen van haar partner met verbazingwekkende nauwkeurigheid te voorspellen.

Waar te vinden Help

Wanneer het op de liefde aankomt, is het moeilijk om met een Kreeft-man om te gaan. De Kreeft trekt zich vaak terug in zijn harde schild als hij zich bedreigd voelt. En als dat eenmaal gebeurt, is het moeilijk om hem weer naar buiten te lokken. Hier heb je professionele hulp bij nodig!

Een van de beste bondgenoten die je kunt hebben bij het vinden van liefde is een begaafde helderziende. Een helderziende kan je voorzien van allerlei kennis over de Kreeft-man die je zelf misschien nooit zou ontdekken. Zij kan jullie beide horoscopen lezen en een verbazingwekkend scala aan tips en adviezen geven. Deze kennis overtreft ver alles wat je zou kunnen vinden in honderd boeken, omdat het specifiek is afgestemd op jou en je Kreeft liefdesinteresse. Het is in hoge mate op maat gemaakt en houdt rekening met andere factoren dan alleen je geboortedata.

Een helderziende raadplegen is eenvoudig! Het enige wat u hoeft te doen is de telefoon op te nemen. Uw informatie wordt privé gehouden, en uw helderziende zal het beste met u voor hebben. Ze zal een onschatbare bondgenoot zijn in het spel van de liefde. Wanneer u een astrologische lezing van een professionele helderziende krijgt, maakt u een strategische zet die u op het juiste pad zet en u tijd, teleurstelling en hartzeer bespaart, terwijl hij u helpt uw zielsverwant te vinden.

Verdere artikelen