Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Boogschutter vrouw liefde advies

Idealistisch en eerlijk, geestig en plezierig, een Boogschutter vrouw heeft een partner nodig die liefde, loyaliteit en een toewijding uitstraalt die overeenkomt met die van haarzelf. Ze zoekt romantiek, opwinding en avontuur en zal geen verveling of behoeftigheid in een partner tolereren. Ze is optimistisch en spontaan, spiritueel en filosofisch. Idealiter zou de Boogschuttervrouw het gelukkigst zijn met een romantische partner die haar liefde voor het leven en haar behoefte aan onafhankelijkheid waardeert en aanmoedigt.

In de liefde en in het leven heeft de Boogschuttervrouw een uitdaging nodig. Als ze merkt dat ze zich verveelt of vastzit in een sleur, kan ze de andere kant op rennen. Als ze de liefde vindt bij een toegewijde partner, zal ze een toegewijde minnaar en vriend zijn. Haar intensiteit kan soms wat sterk overkomen, maar dat komt alleen omdat ze zo vol passie zit en die zo graag met de juiste persoon wil delen.

Dus wie is de beste match in de dierenriem voor dit vuurteken? Wordt het een al even vurige Ram of een wilde Schorpioen? Misschien is het een verleidelijke Tweeling of een collega-Zagschutter? Welke relaties zullen het vuur aanwakkeren en welke relaties zullen het vuur doven? Als je op zoek bent naar liefde, is de compatibiliteit met je zonneteken een goede indicator van hoe een relatie zal werken. Weten hoe je omgaat met andere zonnetekens kan nuttig zijn in je zoektocht naar romantische vervulling. Natuurlijk, Zonneteken compatibiliteit is slechts het begin. Het raadplegen van een begaafde helderziende kan je een meer gedetailleerde blik geven in wat twee vrijgezelle zielen transformeert in een liefdevolle paar. Ontdek wat de liefde voor jou in petto heeft.

Hier is een kijkje in hoe de andere zonnetekens passen bij een Boogschutter-vrouw:

Ram Maart 21 - 19 april

Talk about "burning love," pairing met dit mede-vuurteken kan heet, heet, heet zijn. Je zult genieten van een onmiddellijke band met Ram. De boogschutter en de ram zijn allebei sociale wezens die net zo idealistisch zijn in het leven als in de liefde. Hoge energie en enthousiasme zijn de sleutelwoorden in deze smoking hot relatie.

Stier April 20 - Mei 20

Jij, de dromer en Stier, de realist, kunnen een interessant paar zijn. Boogschutter kijkt naar de toekomst terwijl de Stier in het moment leeft. De Stier zal proberen je thuis in bed te houden, terwijl jij hem inspireert om met je mee te gaan naar de sportschool. Jullie zullen waarschijnlijk hard werken om elkaars verschillen te begrijpen, maar jullie zien ze eerder als een welkome uitdaging dan als een struikelblok voor de relatie. Jullie vullen elkaars verschillen op de best mogelijke manier aan.

Tweelingen mei 21 - juni 21

Voor zowel de Tweeling als de Boogschutter kan dit een zeer bevredigende relatie zijn. Jullie worden als magneten naar elkaar toe getrokken en geven elkaar de intellectuele en seksuele stimulatie waar jullie naar hunkeren, terwijl jullie genieten van de vrijheid om jezelf te zijn. Je zult Tweelingen zowel verleidelijk als soms irritant vinden, maar dat alleen

kreeft juni 22 - 22 juli

Je voelt je misschien niet meteen aangetrokken tot de Kreeft man, maar als jullie elkaar eenmaal leren kennen kan deze Water/Vuur combinatie voor een stomende affaire zorgen. Jullie relatie kan soms stormachtig zijn, maar jullie strijken de dingen snel glad. Romantisch gezien zullen jullie als koppel moeilijk te verslaan zijn. Jouw seksuele avontuurlijkheid zal de Krab doen overkoken van genot en jij zult zijn aandacht in de slaapkamer betoverend vinden.

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

Jij en de Leeuw-man kunnen aan jullie dromen bouwen door een gedeeld enthousiasme en een optimistische kijk. Als stel zijn jullie allebei actief, plezierig en zullen jullie veel stimulerende gesprekken hebben. Jullie inspireren elkaars creativiteit, vooral in de slaapkamer. En samen weten jij en de Leeuw de dingen fris, opwindend en totaal erotisch te houden.

Maagd August 23 - September 22

De Maagd-man zal het gevoel van saamhorigheid en romantische geborgenheid vervullen waar de Boogschutter heimelijk naar verlangt. Als koppel kunnen jullie het oneens zijn over de kleine dingen in het leven. Boogschutter heeft de neiging om te generaliseren, terwijl Maagd zwemt in een zee van kleinigheden en jouw gave van overdrijving niet zal waarderen. Als jullie beiden over de kleine dingen heen kunnen stappen, zal jullie relatie floreren. Je zult merken dat Maagd veel van de dingen biedt die jij nodig heeft in een relatie, zowel in als buiten het boudoir.

Weegschaal September 23 - October 22

Met een Weegschaal man zul je genieten van een sociaal, intellectueel en seksueel stimulerende partner. Deze relatie geeft je de balans van stabiliteit en opwinding die een perfecte match kan maken. Weegschalen zijn je ware partners van de dierenriem en het hebben van een speciaal iemand om van te houden brengt ze in evenwicht. De Weegschaal man zal leven om uw Boogschutter hart te behagen en u zult het vuur in het zijne aansteken.

Schorpioen Oktober 23 - November 21

U en de Schorpioen man kunnen een frustrerende maar intense affaire hebben. Terwijl jij leeft in een wereld van totale eerlijkheid en openheid, omringt de Schorpioen zich met geheimen en mysterie. Dit is misschien niet je ideale relatie. Maar als je lang genoeg over je meningsverschillen heen kunt stappen om in de slaapkamer te komen, zul je merken dat de persoonlijkheid van de Schorpioen je goed van pas komt en het vuur van je sterrenbeeld aanwakkert.

Boogschutter November 22 - December 21

Als je een relatie hebt met een collega Boogschutter man, dan heb je iemand gevonden die je spirituele en seksuele gelijke is. Deze relatie is leuk, leuk, leuk! Jullie twee gaan hand in hand van het ene avontuur naar het volgende, terwijl jullie voortdurend op zoek zijn naar manieren om dingen fris en opwindend te houden. Dit geldt ook voor jullie seksleven, waar niets af is

Kapril December 22 - 19 januari

Wanneer de idealist Boogschutter de realist ontmoet, zal het zijn als de nacht die de dag ontmoet. Deze relatie kan beide kanten op gaan, afhankelijk van jullie bereidheid om elkaar halverwege tegemoet te komen. Jouw optimistische manieren kunnen de Geit en zijn pessimisme verlichten. In de slaapkamer zijn jullie allebei gemotiveerd om de balans te vinden die deze relatie nodig heeft.

Waterman januari 20 - februari 18

Hoewel je niet het warmste koppel in de dierenriem bent, zou het in de slaapkamer verstandig zijn om dekking te zoeken, minnaar. De vonken vliegen over en weer, de bliksem slaat in en je ligt onder de lakens met een Waterman-man. Dit is misschien niet je meest intieme relatie, maar je zult genieten van de rit als jij en de Waterdrager beiden behoefte hebben aan onafhankelijkheid, net zo veel als je op zoek bent naar opwinding.

Vissen februari 19 - 20 maart

De Vissen man kan te gevoelig en behoeftig zijn voor de Boogschutter, maar jullie hebben beiden het vermogen om over grenzen heen te werken. Hoewel jullie twee meer dan verzengend heet in de slaapkamer kunnen zijn, zal de rest van de relatie een beetje geduld nodig hebben. Alleen de tijd zal leren of je deze vis wilt houden of hem terug in het water wilt gooien.

Weten hoe je met andere zonnetekens omgaat is nog maar het begin. Praten met een ervaren helderziende kan je zoektocht naar het ware geluk te bevorderen en je op het pad naar de liefde te zetten.

Verwen mannen per sterrenbeeld

Liefdesadvies voor Chinese dierenriemtekens