Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Leeuw man in liefde & relaties

Leeuw-mannen behoren tot de warmste en meest liefdevolle van de hele dierenriem. Ze zijn bijzonder vrijgevig en overladen hun geliefden graag met allerlei geschenken, meestal zonder enige reden. De Leeuw is meestal vrolijk en opgewekt en maakt anderen ook graag gelukkig. Hij heeft de neiging mensen met een positieve instelling aan te trekken en verspilt weinig tijd aan hen die zijn inherente enthousiasme niet delen. Het is niet dat hij zulke mensen niet mag, hij begrijpt ze gewoon niet. Zijn houding is: "Waarom depressief zijn als het leven zo mooi is?"

Leeuw heeft een enorme dosis zelfvertrouwen en hunkert naar macht en aandacht. Hij wil in de schijnwerpers staan, tussen een groep aanbiddende fans. De Leeuw is ook een natuurlijke leider, en anderen kijken vaak naar hem voor advies en oplossingen voor problemen. Hij is altijd meer dan bereid om deze uitdagingen aan te gaan. Hij heeft een onverzadigbare passie voor het leven en geniet van de mooie dingen. Hij kiest bijna altijd het beste restaurant, het beste hotel en de beste auto. Hij is een harde werker, met intelligentie en creativiteit, dus hij heeft meestal geen probleem om zich dergelijke luxe te kunnen veroorloven.

Als minnaar is de Leeuw romantisch en sensueel, met een krachtige seksdrift. Als je verkering hebt, zal de Leeuw je verwennen met wijn en diner, ridderlijk zijn en zelfs een beetje ouderwets. Als het tot een huwelijk komt, zul je ontdekken dat Leeuw een loyale, ondersteunende echtgenoot en een liefhebbende vader is. Hij is niet het type dat een jubileum, verjaardag of andere speciale gelegenheid vergeet, en uw gezin zal nooit zonder kunnen.

Achter de andere kant is Leeuw erg jaloers en bezitterig. Hij moet altijd op de eerste plaats komen in uw leven, zelfs nog voor je kinderen. Hij zal u misschien niet willen delen met de eisen van uw carrière. De Leeuw kan een explosief temperament hebben als hij het gevoel heeft dat zijn "bezittingen" of zijn territorium worden bedreigd. Zelfs onschuldig flirten is een no-no met de koning van de jungle.

Wat staat er in de sterren voor jouw toekomst? Klik hier voor een astrologische reading.

De Leeuw-man vinden en houden

Leeuw-mannen zijn meestal gemakkelijk te herkennen. Als je op een feestje bent, zoek dan naar de man die moppen vertelt of een levendig verhaal vertelt aan een kring van gasten. U kunt ook een Leeuw vinden die optreedt in een lokale theatergroep, aangezien Leeuwen graag in de schijnwerpers staan. leeuw's gaan ook vaak naar ultra-chique restaurants, en hij zal waarschijnlijk degene zijn die een fles van de beste champagne op het menu bestelt. Leeuw mannetjes hebben ook een affiniteit voor bepaalde carrières, dus dat kan een andere goede plek zijn om je jacht te beginnen. Veel Leeuwen zijn advocaten, rechters, bankiers, of CEO's. Zoek naar een man in een leidinggevende positie en de kans is groot dat hij een Leeuw is.

Om de aandacht van een mannelijke Leeuw te krijgen, overlaad je hem met lof. Als hij een mop vertelt, lach dan. Als hij een gedurfd verhaal vertelt, wees dan gefascineerd. Complimenteer hem op de een of andere manier: zijn uiterlijk, zijn gevoel voor mode, zijn gevoel voor humor, zijn deskundigheid over een onderwerp. Het maakt niet zoveel uit waar je hem om prijst, zolang je lof maar oprecht overkomt. Als je eenmaal begint met daten, zie er dan altijd op je best uit. Een mannelijke Leeuw zal je zien als een verlengstuk van hemzelf, dus hij zal willen dat je een positieve aanwinst bent. Gebruik de liefde van de Leeuw voor sensuele pleziertjes in je voordeel door een beetje dure parfum op te doen en een klassiek elegante jurk te dragen. Als het op het huwelijk aankomt, probeer dan nooit een Leeuw te domineren, en laat hem nooit aan je trouw twijfelen. Je zachtaardige kat zal in beide scenario's zijn tanden en klauwen laten zien, en veranderen in een brullend beest! De Leeuw man gedijt op constante adoratie en toewijding, die hem laten weten dat hij het middelpunt van je universum is. Houd de romantiek levend door hem te verrassen met diners bij kaarslicht, liefdesbriefjes en onverwachte kleine geschenken. Speel soms zijn favoriete zwoele liedje tijdens het eten, en hou je vast voor het vuurwerk bij het dessert!

Vragen over jouw Leeuw-man? Praat vandaag nog met een astroloog!

Compatibiliteit met andere dierenriemtekens

Ram

(21 maart - 19 april)

De Leeuw-man zal de intelligentie en zintuiglijke exploratie van de Ram-vrouw op prijs stellen. Beiden zijn extraverte mensen en zullen een volle sociale agenda hebben. Het enige probleem dat zou kunnen ontstaan heeft te maken met imago. De Leeuw wil dat mensen hem respecteren en bewonderen, maar de Ram kan het niet schelen wat anderen denken.

Stier

(20 april - 20 mei)

De Leeuw-man en Stier-vrouw zijn allebei koppig met een sterke mening. De Stier is niet iemand die de Leeuw altijd argumenten en debatten laat winnen, en ze is meer een introvert dan aandachtzoekende Leeuw. Als deze hindernissen echter uit de weg kunnen worden geruimd, zal de relatie

Tweelingen

(21 mei - 21 juni)

De Gemini vrouw en de Leeuw man houden beiden van plezier hebben en het ervaren van alles wat het leven te bieden heeft, maar het kan nog steeds een hobbelige weg zijn voor deze twee. Het grootste probleem in deze relatie zal waarschijnlijk de wispelturige aard van de tweeling zijn. Ze is een natuurlijke flirt en vindt het vaak moeilijk om zich volledig te binden aan slechts één man, en leeuw zal dit niet pikken.

kreeft

(22 juni - 22 juli)

Ondanks dat de Leeuw man en kreeft vrouw erg verschillend zijn, biedt elk wat de ander nodig heeft. De Krab heeft geen behoefte aan de schijnwerpers en is meer dan bereid om alle aandacht aan de Leeuw te geven. Ze zal hem ook toestaan de leider te zijn en een warm, gezellig thuis voor haar partner te bieden. Op zijn beurt zal de Leeuw de Kreeft de liefde, veiligheid en stabiliteit geven waar ze naar hunkert.

Leeuw

(23 juli - 22 augustus)

Twee leeuwen in dezelfde jungle? De Leeuw-man en Leeuw-vrouw zullen allebei heerser willen zijn, dus er zal een constante machtsstrijd zijn. Als, en dat is een grote als, ze kunnen leren de troon te delen, kan de match resulteren in een loyale, toegewijde relatie.

Maagd

(23 augustus - 22 september)

De Virgo vrouw moet misschien een beetje buiten haar comfortzone reiken om een relatie met een Leeuw man te laten werken. Leeuw is luidruchtig en onstuimig, terwijl Maagd typisch stil en ingetogen is. Maagd is een perfectionist en is vaak kritisch, waar de Leeuw gewoon niet mee om kan gaan. Ze is nederig en bescheiden en kan de Leeuw veel te vol van zichzelf vinden.

Weegschaal

(23 september - 22 oktober)

De Libra vrouw kan zeer aantrekkelijk zijn voor een Leeuw man. Beide tekens houden van feestjes, mensen en schoonheid in welke vorm dan ook. Ze moeten wel op hun financiën letten, want beiden zoeken de fijnere dingen in het leven.

Schorpioen

(23 oktober - 21 november)

De liefde kan lastig zijn voor een Leeuw-man en Schorpioen-vrouw. Zowel de Leeuw als de Schorpioen hebben dynamische persoonlijkheden, en beiden zijn extreem jaloers. De Schorpioen denkt, net als de Leeuw, veel aan zichzelf en houdt er niet van anderen te prijzen, waar de Leeuw natuurlijk dol op is.

Boogschutter

(22 november - 21 december)

De Leeuw-man en Boogschutter-vrouw zullen samen veel plezier hebben, maar een langdurige relatie kan voor hen onbereikbaar lijken. De Boogschutter kan een te grote flirt zijn en een te vrije geest voor de Leeuw om aan te kunnen. Ook kan er een constante strijd zijn over de schijnwerpers omdat ze beiden aandacht van anderen zullen zoeken.

Kapril

(22 december - 19 januari)

De Steenbokvrouw heeft haar handen vol als ze vastbesloten is om een liefdesconnectie met een Leeuw-man te maken. De Leeuw zal de Geit als koud en gevoelloos zien, en de Steenbok zal de Leeuw als aandachtzoekend en oppervlakkig beschouwen. Ruzies over geld zullen waarschijnlijk uitbarsten. Steenbok is een gierigaard, terwijl Leeuw een extravagante smaak heeft en zich graag te buiten gaat aan luxeartikelen.

Waterman

(20 januari - 18 februari)

Een koppel tussen een Waterman vrouw en Leeuw man kan het met wat werk wel uithouden. Beide tekens hebben een sterke wil en grote ego's, maar ze zullen een gezond respect voor elkaar hebben. De fysieke chemie is meestal krachtig, maar de Waterdrager is vaak emotioneel afstandelijk en zal leeuw niet overstelpen met lof en genegenheid in de mate waarin hij dat wenst.

Vissen

(19 februari - 20 maart)

De verschillen tussen de Vissen vrouw en de Leeuw man kunnen voor een uitstekende chemie zorgen. De Vissen vinden het prima om de Leeuw alle aandacht te geven, en door de passiviteit van de Vissen zal ze nooit proberen haar Leeuw partner te domineren. De Leeuw zal ervoor zorgen dat de Vis zich veilig en geliefd voelt, en zij zal dat beantwoorden door een comfortabel thuis te bieden. Het enige probleem dat zou kunnen ontstaan is de extraverte aard van de Leeuw, Vissen blijven liever thuis dan dat ze zich in menigten begeven.

Waar kun je hulp vinden

Trouw aan het Leeuw-symbool kan het vinden en behouden van de liefde met een Leeuw-man een beetje lijken op op safari gaan. Spannend en avontuurlijk, maar ook onvoorspelbaar en intens. Bel een professionele astroloog om je door de wildernis te loodsen. Hij of zij kan je deskundige tips en advies geven over wat het object van je affectie zoal drijft, hoe je hem gelukkig kunt houden en of jullie tweeën wel bij elkaar passen op het diepste niveau.

Een astroloog kan gedetailleerde astrologische diagrammen maken van specifieke informatie over de datum, tijd en plaats van jullie geboorten om de compatibiliteit te beoordelen en jullie te helpen strategieën te ontwikkelen die zijn afgestemd op jullie unieke persoonlijkheden en die jullie kunnen helpen jullie liefde tot bloei te brengen. Andere deskundige hulpmiddelen en technieken kunnen tarotkaarten, helderziendheid, telepathie, runen of numerologie omvatten. Uw informatie zal privé zijn, en uw astroloog zal zeer discreet zijn.

Denk je dat je de Leeuw kunt temmen? Laat een professionele helderziende u helpen bij uw veroveringstocht en u begeleiden naar de liefdesrelatie van uw dromen.

Verdere artikelen