Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Stier man in liefde & relaties

Wanneer je erachter komt dat de man in wie je geïnteresseerd bent een Stier is, haal dan diep adem en vraag jezelf af of je het geduld hebt voor wat je te wachten staat. Je gaat een partnerschap aan met een natuurkracht.

De Stier is het tweede teken van de dierenriem en vertegenwoordigt onze relatie met de materiële wereld. Een man die onder dit teken is geboren, houdt rekening met de materiële aspecten en beloningen van alle projecten. Hij is altijd bezig met een van de twee soorten projecten: winstgevende of potentieel winstgevende.

Hoe uw Stier-man ook bezig is, hij denkt na over hoe hij geld kan verdienen of hoe de financiën zijn dagelijkse wereld beïnvloeden. Dit is niet zozeer een uiting van hebzucht als wel een behoefte aan zekerheid over waar de wereld hem heen leidt. Als je een partner bent van een Stier, zal zijn diepe loyaliteit ook jou omvatten in zijn grote beeld van waar financiële zekerheid jullie beiden heen leidt.

Stier-mannen zijn berucht om hun consistentie. Dat heeft zijn hoogte- en dieptepunten. Je kunt erop vertrouwen dat je man zijn kalmte bewaart. Wanneer hij afwijkt van zijn gebruikelijke routine, weet je dat de zaken echt zijn veranderd.

De grootste klacht over Stier-mannen is dat ze saai zijn. Ze herhalen dagelijkse patronen tot in het oneindige. Positief is dat ze zelden vluchtig zijn, waardoor hun partner een meer vloeiende rol op zich kan nemen. Hun solide verbinding met de manier waarop de wereld werkt is een zegen op de lange termijn stabiliteit van uw liefdesrelatie. Het kiezen van een Stier als partner zal leiden tot een praktisch leven.

Compatibiliteit met andere dierenriemtekens

Lees hieronder hoe een meisje met jouw dierenriemteken overweg kan met een Stier voordat je besluit de horens te kruisen.

 • Ram 21 maart - april 19

  Ram-vrouw, jouw vermogen om de visie te verwoorden die een Stier-man ziet, zal een onbreekbare band tussen jullie twee creëren. Er zijn mogelijkheden voor jullie om samen iets zinvols op te bouwen. Veel mensen hebben baat bij uw liefde en toewijding.

 • Stier 20 april - 20 mei

  Het kan zijn dat jullie twee te veel energie hebben om in één relatie te bevatten. Als jullie verschillende interesses hebben en tijd apart doorbrengen, kunnen jullie als Stier vrouw een fysieke intensiteit hebben die moeilijk ooit te overtreffen is.

 • Tweelingen 21 mei - 21 juni

  Een Stier zou het leven kunnen leiden waar de Tweelingen vrouw van droomt. Durf jij de sprong te wagen in zijn wereld? Ben je verliefd op hem of op je illusie te hebben wat hij bezit? Wees duidelijk, want je zult je moeten onderwerpen aan de natuurlijke bezitsdrang van de Stier.

 • kreeft 22 juni - 22 juli

  De Stier-man kan je verleiden, kreeft vrouw, want hij biedt je een kijkje in een wereld die je je anders alleen maar zou kunnen voorstellen. Als de chemie er echter niet is, zul je worden weggetrokken omdat zijn goedkeuring van jou een signaal is voor andere mannen dat je de moeite waard bent.

 • Leeuw 23 juli - 22 augustus

  De spanning tussen jullie zal jullie ofwel snel uit elkaar drijven of jullie aan elkaar lijmen in een onlosmakelijke band. Er is geen middenweg hier, Leeuw-dames. De passie is intens, en kan zich net zo gemakkelijk in haat manifesteren als in liefde.

 • Maagd 23 augustus - 22 september

  Het reizen naar plaatsen waar jullie allebei van genieten, zal de plek zijn waar je verliefd wordt op een Stier. Wel doemt altijd de vraag op tussen jullie twee: "Kan hij in jouw wereld leven en kan jij in de zijne leven?" Het antwoord is ja, Maagd-vrouw, zolang de chaos van de liefde maar blijft stromen.

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  De Weegschaal-vrouw kan aanvankelijk een afkeer van deze man ervaren. Hij lijkt los te staan van de dingen die jij belangrijk vindt. En dan plotseling, zal hij u in de palm van zijn hand hebben. Hoe heeft deze verandering van hart plaatsgevonden? Je had niet door dat hij je vanaf de eerste dag aan het verleiden was.

 • Schorpioen 23 oktober - 21 november

  De Schorpioenvrouw is het karmische partnerschapsteken voor een Stier. Je zult meer over jezelf leren in een relatie met een Stier dan van enig ander teken. Benader deze man met een oprecht verlangen om bij te dragen aan een partnerschap. De beloning van zelfbewustzijn zal transformerend zijn.

 • Zagschutter 22 november - 21 december

  Jouw vermogen om hem jou te laten dienen zal de initiële aantrekkingskracht zijn. Maar word niet rancuneus als je je plotseling realiseert dat hij de relatie runt en dat jij op handen en knieën zit om hem goed te laten voelen. Je zou dit zelfs vervullend kunnen vinden, Boogschutter vrouw.

 • Kapril 22 december - 19 januari

  Steenbok vrouw, is Is er een reden waarom je deze man niet wilt? Misschien realiseer je je dat liefde te vermijden is met je van nature wispelturige staat, maar dat passie je volledig in zijn ban zal houden. Zoek een gulden middenweg tussen individualiteit en onderwerping als het op hem aankomt.

 • Waterman 20 januari - 18 februari

  Watermanvrouw, olie en azijn zouden van jullie twee aantekeningen kunnen maken over hoe je uit elkaar kunt blijven. Er zou zo'n fantastische afkeer van elkaar kunnen zijn dat jullie er allebei van beginnen te genieten. En dan kan het moment komen dat je gewoon niet meer zonder je Stier-man kunt, het tegenovergestelde van alles wat je wilt, het middelpunt van je universum.

 • Vissen 19 februari - 20 maart

  Vissen vrouw, er zou zoveel voor jullie twee kunnen zijn om over te praten dat jullie nooit helemaal toekomen aan de fysieke kant van een relatie. Dit is een klassieke karmische vriendschapsrelatie, en wees niet verbaasd als je hem intiemer hebt dan wie dan ook, zelfs zonder ooit fysiek intiem met hem te zijn.

 • Nog steeds nieuwsgierig naar de Stier-man? Ontvang een astrologische lezing van een adviseur op Keen. com om je vragen te beantwoorden

Verdere artikelen