Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Voorspellen van compatibiliteit met astrologie's huis systeem

Zelfs als je diepgaand over het onderwerp astrologie hebt gelezen, wanneer je met een professionele astroloog spreekt, zal hij of zij dieper in de mogelijkheden van de dierenriem kijken dan je je misschien hebt voorgesteld. Het grote publiek bespreekt de dierenriemtekens terwijl astrologen de huizen van de dierenriem onderzoeken. Wat is het verschil tussen een huis en een teken? In de astrologie is het het verschil tussen zeggen dat je op een dag een knappe echtgenoot zult hebben en zeggen op welke datum je met hem zult trouwen. Groot verschil.

Het huizensysteem van de astrologie wordt verondersteld een uitvinding van de Grieken te zijn. Griekse zeelieden gebruikten het astrologische meetinstrument dat bekend staat als een astrolabium om koersen uit te zetten over de zeeën gebaseerd op de locaties van sterren. Astrologen deden hetzelfde. Zij realiseerden zich dat als de dierenriem voortdurend draaide, het dierenriemteken dat aan de oostelijke horizon opkwam op het moment van de geboorte, de kenmerken zou hebben die zij eerder hadden toegekend aan Ram, het begin van de dierenriem. Omdat de sterrenbeelden rond de aarde lijken te bewegen, markeert de oostelijke horizon een vast begin van het eerste huis. Door het zonneteken van een persoon in het eerste huis te plaatsen, begonnen de ouden zonnekaarten te berekenen. Opeens hadden astrologen de mogelijkheid om ongelooflijk nauwkeurige voorspellingen te doen over de komende gebeurtenissen in iemands dagelijks leven.

Eeuwen later pasten astrologen deze berekening aan met de precieze geboortetijd van een persoon. Dit staat bekend als uw geboortehoroscoop. Omdat niet iedereen het precieze uur en de precieze minuut van de geboortedag kent, blijven zonnekaarten een eenvoudige manier om te weten in welk astrologisch huis andere dierenriemtekens voorkomen. Er kunnen dan voorspellingen worden gedaan over hoe mensen Zelfs meer dan je eigen geboortekaart, zal het weten waar dierenriemtekens op één lijn staan met je huizen je in staat stellen om de dynamiek van interpersoonlijke relaties beter te begrijpen. Waar iemands zonneteken zich bevindt ten opzichte van jouw zonneteken kan een belangrijke indicator zijn van de mogelijkheden die het samengaan van jullie tweeën met zich meebrengt. Lees hieronder een eenvoudige berekening van de huizen in je horoscoop en wat dit betekent voor je relaties in de dierenriem.

Het eerste huis

Als iemand hetzelfde dierenriemteken heeft als jij, staat hij of zij in je eerste huis. Dit geeft je liefdesleven een consistentie en intuïtief begrip van hoe de ander werkt, voelt en liefheeft. Er kunnen echter momenten zijn waarop de relatie gewoon niet zo dynamisch lijkt als mogelijk, dus bereid je voor om de dingen te omarmen waar je het over eens bent en werk door (maar niet noodzakelijkerwijs verander of los) de plaatsen in de relatie die tekortschieten.

Het tweede huis en twaalfde huis

Het dierenriemteken dat volgt op het jouwe staat in je tweede huis. Het dierenriemteken dat onmiddellijk voor het uwe staat, staat in uw twaalfde huis, aangezien het aantal huizen overeenkomt met het aantal dierenriemtekens.

Een persoon die is geboren in het dierenriemteken dat op het uwe volgt, zal eerder uw financiële steun zijn of ervoor zorgen dat er voor u wordt gezorgd. Je zult deze persoon inspireren en de relatie zal schommelen tussen ambitie die verder gaat dan conventionele manieren van expressie en de absolute zekerheid en koude realiteit van het betalen van de rekeningen.

Wanneer zijn of haar zonneteken in je tweede huis staat, staat jouw zonneteken in het twaalfde huis van deze persoon, wat aangeeft dat je als muze en inspiratie dient. Bijvoorbeeld, een Tweelingen die een Kreeft date zal waarschijnlijk minder betalen van de maar de opwinding en levenskwaliteit die de Krab krijgt is een onbetaalbare bron van inspiratie, alleen al door iemand uit het teken van de Tweeling in de buurt te hebben.

Het Derde Huis en Elfde Huis

Wanneer iemand twee tekens na jou geboren is, staat zijn of haar zonneteken in jouw derde huis en jouw zon in het elfde huis van deze persoon. De combinatie is hier heel harmonieus. Iemands zon in jouw derde huis geeft een groot gevoel van gemeenschappelijkheid, terwijl jouw zon in het elfde huis van je partner je de perfecte persoon maakt om mee uit te gaan. Stel je een Leeuw voor die met een Weegschaal uitgaat. De Leeuw houdt ervan om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn, terwijl de Weegschaal een partner waardeert aan wiens arm ze in het openbaar kan hangen.

Het vierde huis en het tiende huis

Spanning ligt op de loer als je met iemand bent wiens geboorteteken drie tekens na de jouwe ligt. Eén partner zal zijn of haar zon in het vierde huis hebben. Dit is de dierenriemlocatie van het zoeken naar veiligheid en het manifesteren van identiteit. Er kunnen oppervlakkige affiniteiten zijn in deze relatie die beide partners "macht aan het volk" zien roepen terwijl een van hen een echte houding van elitisme heeft. De aantrekkingskracht tot het sterke gevoel van identiteit komt van zijn of haar zon in uw vierde huis. Het tiende huis is het huis van status. Wanneer uw zonneteken zich drie maanden voor het dierenriemteken van uw partner bevindt, zullen de zaken gespannen worden als men aanneemt dat uw succes gebaseerd is op uw sociale statuur en wat u gegeven is in plaats van op uw inspanning en wat u verdiend heeft.

Het vijfde huis en het negende huis

Wanneer het zonneteken van uw partner zich vier tekens na het uwe bevindt, zal zijn zon in uw vijfde huis staan. Dit is de natuurlijke plek voor romantiek in de dierenriem. Ondertussen zou de corresponderende positie jouw teken in het negende huis van je geliefde plaatsen, een plek die de dierenriem gelijkstelt aan avonturen van het hart. Als er een keerzijde is aan deze aangename combinatie van astrologische huizen, dan is het wel dat de aantrekkingskracht zo gemakkelijk kan komen, zo moeiteloos, dat het gebrek aan opwinding ertoe kan leiden dat jullie uit elkaar drijven.

Het Zesde Huis en Achtste Huis

Ergert iemand je met zijn of haar koetjes en kalfjes, maar werken jullie goed samen aan projecten? Als het teken van iemand vijf dierenriemtekens na het jouwe staat, staat de zon van deze persoon in jouw zesde huis. Mensen geboren met de zon in je zesde huis zijn ideale werkmaten, maar vervelende vertrouwelingen. Natuurlijk betekent dit dat jouw zon in het achtste huis van die persoon zou staan. Als je zon in iemands achtste huis staat, ben je ofwel warm of koud, begeerlijk of rampzalig, begeerd of verguisd. Zo vergeetachtig als de zesde huis relatie voor u kan zijn, uw zon in het achtste huis van een partner signaleert die persoon's grootste liefdesprestatie of vernederende relatie nederlaag.

Het Zevende Huis

Uw zevende huis is de thuisbasis van het dierenriemteken dat tegenover de uwe staat. Dit is het astrologische partnerschapshuis. Je trouwt misschien niet met iemand van het tegenovergestelde teken, maar er is een karmische lotsbestemming die je zal transformeren als je een langdurige liefdesrelatie met deze persoon hebt. Er is zowel een natuurlijk gemak waarmee jullie twee bij elkaar komen en toch een spanning in het gezien worden als het lot van de ander in plaats van een gelijke aan hem of haar. Je hebt misschien niet precies je gelijke gevonden, maar het huizensysteem zal je succes in de romantiek afmeten aan hoe goed je je aanpast aan de lessen die je leert met zo'n karmische partner.

Gerelateerde artikelen