Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe herken je een bedrieger?

Ken je dat gevoel wanneer er iets niet in de haak lijkt te zijn? Een vermoeden knaagt in je achterhoofd, maar je blijft het ontkennen, ook al gaat je partner plotseling vroeger weg dan gewoonlijk, of komt hij steeds te laat thuis. Het is gemakkelijker om te ontkennen dan om toe te geven dat je het slachtoffer bent van verraad, maar uiteindelijk zul je toch met die mogelijkheid moeten leren leven.

Hier zijn tekenen dat je minnaar vreemdgaat:

 • Je minnaar verliest zijn seksuele interesse in jou.
 • Hij wordt defensief als hij wordt ondervraagd over gedrag of activiteiten.
 • Je partner lijkt schuldgevoelens te hebben - gaat overdreven aandachtig voor je zijn.
 • Hij verwijst vaak naar een bepaald iemand als een "vriend."
 • Je maat ziet er ongemakkelijk uit als de telefoon gaat.
 • Hij wordt plotseling wreed en zegt gemene dingen tegen je.
 • Je maat belt 's avonds laat vreemd, meestal nadat je naar bed bent gegaan.
 • Hij heeft vreemde nummers op zijn pieper of mobiele telefoon.
 • Je maat komt 's avonds veel te laat of helemaal niet thuis.
 • Hij kijkt weg en kan geen oogcontact maken als je hem ermee confronteert.
 • De relatie wordt plotseling te mooi om waar te zijn (hij neemt je vaker mee uit, brengt bloemen mee, enz.)
 • Je partner opent nieuwe e-mailaccounts die voor jou verboden zijn.

Het kan gemakkelijker zijn om weg te lopen van verraad dan om ermee om te gaan. Het is echter belangrijk om de problemen te begrijpen en onder ogen te zien als je wilt dat de relatie overleeft en als je je eigen persoonlijke

Een partner kan verstrikt raken in het spel van vreemdgaan en het gevoel van opwinding dat ermee gepaard gaat, maar er kan ook een ernstiger probleem achter de ontrouw schuilgaan. Een ontrouwe partner gaat niet per se in een opwelling vreemd. Nou ... soms is dat het geval, maar vaak heeft de oorzaak meer emotionele wortels. Dus, wat zoekt deze persoon dat er ontbreekt tussen jullie twee? Het stellen van deze vraag is niet hetzelfde als het verraad goedpraten of het slachtoffer de schuld geven. Maar, zoals Dr. Phil McGraw zegt, "er zijn geen slachtoffers, alleen vrijwilligers." Voordat je de rol van de onschuldige omstander gaat spelen, moet je dieper kijken naar wat er werkelijk ontbreekt in de relatie.

Nu, als jij de perfecte partner bent die al het mogelijke aan de relatie heeft gegeven, zou de factor achter het vreemdgaan van je partner de "uitdaging" kunnen zijn."

De verleiding om af te dwalen kan gemotiveerd worden door de uitdaging om een begeerd persoon te veroveren. Spoedig zal de uitdaging voorbij zijn, maar de problemen beginnen nu pas. Als je hebt ontdekt dat je man ontrouw is, heb je hem misschien een ultimatum gesteld. Als hij is zoals de meeste ontrouwe mannen, zal hij waarschijnlijk bij je blijven (vooral als je een langdurige relatie hebt), in plaats van met de andere minnaar te gaan. Waarom? Het is comfortabeler om te blijven, vooral als er kinderen of financiële redenen zijn.

Als uw partner zich echter gevangen voelt door deze verantwoordelijkheden, kunt u het gevoel krijgen dat hij weer zal afdwalen. Hierdoor voel jij je alleen maar angstig en onzeker. Vermijd de problemen; zoek professionele hulp indien nodig. Je hebt jullie beiden nodig om aan de relatie te werken - één persoon kan het niet alleen. En als je partner niet blijft of als je ervoor kiest de relatie te beëindigen, hangt je eigen emotionele gezondheid af van het omgaan met het verraad en de nasleep ervan.

Ben jij de "andere vrouw"?

Misschien sta jij aan de andere kant van een relatie waarin je vreemdgaat en vermoed je dat je geliefde getrouwd is of met iemand anders samenwoont. Ook in deze situatie is het essentieel om de ontkenning te confronteren en de oneerlijkheid aan te pakken.

Hier zijn tekenen dat je minnaar al een relatie heeft:

 • Je mag alleen op bepaalde tijden van de dag bellen.
 • Je krijgt alleen een pieper- of mobiel nummer.
 • Je partner bepaalt wanneer jullie contact met elkaar hebben.
 • Je partner heeft een "huisgenoot" aan wie je nooit bent voorgesteld.
 • Je mag niet bij je geliefde thuis komen - er is altijd wel een excuus, zoals: "Het is te rommelig."
 • Je partner lijkt je altijd vanaf het werk te bellen.

Als je erachter komt dat je iemand ziet die al een vaste relatie heeft, bedenk dan wat je realistisch gezien kunt verwachten. Een bedrieger zegt niet altijd wat hij bedoelt, of meent niet altijd wat hij zegt. Als je minnaar zegt: "Ik ga mijn vrouw verlaten", is de kans groot dat deze persoon liegt. Als je minnaar zijn partner ervan beschuldigt gemeen te zijn en denigrerende dingen over haar zegt, is dit zijn manier om je aan de haak te slaan - trap niet in het aas.

Laat bedriegers niet hun gang gaan. cake and eat it too.

Gerelateerde artikelen

Andere artikelen van Adviseur "The Psychic One"