Informatie nodig of uw partner of relatie?

Lezen tussen de leugens

Eerlijkheid is het beste beleid, zeggen ze. In dit geval hebben "ze" misschien wel helemaal gelijk! We leven in een wereld waarin veel mensen afhankelijk zijn van oppervlakkige elementen om te krijgen wat ze willen in relaties en zaken. Er zijn veel mensen die alles gebruiken wat ze tot hun beschikking hebben om aan het langste eind te trekken.

Er zijn ook mensen die zich oprecht uitgeven, maar die bedrogen worden omdat ze te goed van vertrouwen zijn. Er is niets mis met het vertrouwen van een nieuw iemand die interesse in je lijkt te hebben op persoonlijk of professioneel vlak. Maar helaas zijn veel mensen die op zoek gaan naar paranormale lezers verward en angstig over de bedoelingen van hun zakelijke en romantische partners (of potentiële partners). Als je toevallig in een situatie zit waarin je het gevoel hebt dat iemand je een loer probeert te draaien of je bent bang dat je overdreven reageert, dan is dit artikel voor jou.

De leugens van het weglaten

Is het echt liegen door weglaten of kan het weglaten van dingen een methode van zelfbehoud zijn? Het kan een beetje van allebei zijn. Maar afhankelijk van met wie u te maken hebt, kan het weglaten van informatie bij het beschrijven van een situatie in feite een leugen worden. Zet jezelf eens op de hete stoel; als je een verhaal vertelt aan je geliefde over dat je in de bar bent geweest, je vergeet gemakshalve een milde flirt te vermelden en dan komt het uit, dan kan je partner zich mogelijk verraden voelen. Hij of zij zal zich afvragen: "Als je dit soort dingen voor me verborgen kunt houden, wat verberg je dan nog meer?"

Als je de behoefte voelt om dingen voor je geliefde verborgen te houden partner, of je het nu stom vindt of bang bent voor hun reactie, dan voel je je waarschijnlijk niet echt op je gemak in je relatie of ben je niets goeds van plan. Als je echt verliefd bent op die persoon, hou dan geen informatie achter. Een gezonde relatie is een relatie waarin beide partijen kunnen zijn wie ze werkelijk zijn zonder dat ze zich veroordeeld, angstig of onzeker voelen. Wil je niet dat de "liefde van je leven" je accepteert zoals je bent? Oké, projecteer dan geen valse bravoure of laat de waarheid achterwege - die komt uiteindelijk altijd uit.

Als je hebt ontdekt dat je met iemand bent die de neiging heeft om te liegen door weglating, kun je het beste uit de relatie stappen als je niet gelukkig bent.

Ik wil hem geloven, maar ...

Veel mensen komen naar een reading met het, "Ik wil mijn liefje geloven, maar ..." scenario. Het probleem is meestal het volgende: De partner zegt het ene, doet het andere en maakt vervolgens excuses voor het gedrag. Misschien wil je het voorwerp van je genegenheid een tweede, derde of zelfs een vierde kans geven om te bewijzen dat je instincten niet kloppen.

Het probleem met al die kansen geven en geen verandering zien, is echter dat jij degene bent die een verandering moet maken. U moet die persoon laten vallen als oud vuil en uzelf beschikbaar stellen voor iemand met een zuivere intentie en een geweldige doorzettingsvermogen. Als alles wat je lijkt te krijgen van uw partner zijn gebroken beloften, dan is het geven van een vijfde kans zal niet direct transformeren uw relatie. Alleen jij weet wat werkt voor jou en wat niet, dus als je het oké vindt om je constant "in de steek gelaten" te voelen, dan kun je alleen jezelf de schuld geven.

Zit je tot over je oren in iemands BS?

Mensen laten aanwijzingen achter als ze zichzelf afschilderen als iemand die ze niet zijn. Hieronder vind je een lijst met richtlijnen waarmee je kunt voorkomen dat je betrokken raakt bij mensen die niet oprecht zijn:

  • Ze zeggen het ene en doen het andere
  • Ze kunnen altijd te meegaand zijn
  • Wanneer ze uitgedaagd worden, verandert hun lichaamstaal en/of worden ze echt defensief
  • Ze verzinnen excuses voor hun daden en zijn nooit verantwoordelijk
  • Ze kunnen hun verhaal niet helder houden
  • Wanneer ze geconfronteerd worden, projecteren ze het probleem op jou (de schuld in de schoenen schuiven)
  • Het weglaten van noodzakelijke informatie die hun verhaal compleet zou maken
  • Ze vinden altijd een manier om het slachtoffer te spelen
  • Het maken van buitensporige plannen voor een toekomst samen voortijdig (de te mooi om waar te zijn facade)
  • Het dragen van een jaloerse, wrokkig en/of extreem angstig

Veroorkomen van zelfsabotage

Soms kunnen we het gedrag van mensen waarmee we te maken hebben verkeerd interpreteren, zowel in ons emotionele als in ons professionele leven. We denken dat iemand oneerlijk is, terwijl dat niet zo is. Veel mensen proberen de bedoelingen van hun collega's te ontcijferen en komen tot een minder dan gunstige conclusie. Dit komt vaker voor in tijden van een slechte economie en instabiele banen.

Verlies en onzekerheid zijn natuurlijke verschijnselen die we allemaal ervaren. We zouden geen mensen zijn als we niet Maar dit soort negativiteit kan, als je er lang genoeg op blijft hameren, uiteindelijk de basis voor succes vernietigen.

Volgens de Wet van Aantrekking kun je zowel positieve als negatieve uitkomsten naar je toe trekken. Wat je uitstraalt naar het universum, komt inderdaad bij je terug, soms wel tien keer zoveel. We kunnen onze werkomgeving en relaties saboteren, meestal als we pessimistisch zijn, door aan te nemen dat iets waar is terwijl dat niet zo is. Wij kunnen ook ons leven saboteren door te geloven in een dagdroom zonder dat wij daar een degelijke ervaring voor hebben. Door dit te doen, kunnen we alle echte dingen in de wacht zetten totdat we de waarheid in de situatie zien.

Reageer je overdreven op iemands gedrag?

Kijk eens naar de onderstaande lijst om te zien of je misschien een potentieel goede relatie aan het saboteren bent:

  • Je vraagt je voortdurend af wat er aan de hand is zonder concreet bewijs van wangedrag
  • Je hebt je geliefde/baas steeds nodig om je te valideren
  • Je vraagt je altijd af wanneer de andere schoen zal vallen door situaties in het verleden/angst
  • Je wordt gek als je vrienden of afspraakjes niet precies bellen wanneer ze zeggen dat ze zullen bellen, en zelfs als ze wel bellen, bestraf je ze met vragen
  • Je analyseert de motieven van mensen als ze plannen maken waar jij niet bij betrokken bent
  • Je beoordeelt mensen op basis van hun gedrag in eerdere relaties
  • Je doet mee aan stalkingstactieken zoals inbreken in e-mail / voicemail of drive-by's
  • Als jij en je ex weer bij elkaar komen, houd je de "wat ging er verkeerde" dingen over zijn of haar hoofd
  • Er is niet veel voor nodig om jaloezie en wrok op te wekken
  • Je vindt manipulatieve/geheime manieren om te krijgen wat je wilt
 • The Real Deal

  Proberen uit te vinden of iemand al dan niet de waarheid spreekt, kan een avontuur zijn. We kunnen binnen een paar uur van extreem hoogtepunt naar dieptepunt vliegen terwijl we onze situatie analyseren. We verwijten onszelf dat we weten dat iemand niet vanaf het begin open en eerlijk is geweest. Of we bestempelen onszelf als slachtoffer zodra we de absolute waarheid kennen.

  Onze emoties en ego's hebben de neiging ons oordeel te vertroebelen terwijl we het proces doorlopen. De sleutel tot het nemen van beslissingen waarmee je niet alleen kunt leven, maar waar je ook gelukkig mee kunt zijn, is het loslaten van de "wat als"-factor, samen met boosheid, jaloezie, wrok en angst. Neem het jezelf niet kwalijk dat je de waarheid hebt gemist. We hebben allemaal onze momenten en we zouden niet in staat zijn om verder te gaan zonder die harde les. Sommige mensen krijgen die op tijd en anderen hebben een extra schop onder hun kont nodig om wakker te worden. Het belangrijkste om te onthouden is dit:

  Als je eerlijk tegen jezelf bent, vind je de antwoorden op je meest dringende vragen in jezelf.

  Als je eenmaal tot de kern van de zaak bent doorgedrongen, moet je accepteren wat je ziet, voelt en ervaart als de absolute waarheid en alleen dan zul je in staat zijn om die sprong te maken naar een toekomst waar je trots op kunt zijn.

  Gerelateerde artikelen

  Andere artikelen van adviseur "MysticWonder01"