Informatie nodig of uw partner of relatie?

Ik wil het sprookje!

Romantische verhalen over de "grote liefde" doen al eeuwen de ronde. We worden voortdurend blootgesteld aan idealistische soulmate-scenario's in boeken, films en tijdschriften. We zien alles door de ogen van de media en denken: "Dat wil ik ook!" en "Ik wou dat iemand zo voor mij voelde." Het zijn niet alleen die mooie liefdesverhalen waar we over horen. Het is ook de druk van buitenaf, zoals familieleden of het zien dat "iedereen" zich aan het settelen is, waardoor singles zich afvragen: "Waarom ik niet?"

De twee meest gehoorde vragen tijdens een paranormale liefdesreading zijn: "Verdoe ik gewoon mijn tijd?" en "Is mijn liefdesinteresse het wel waard?" Helderziende lezers krijgen van hun cliënten zelden de vraag te horen: "Wanneer zal ik de persoon ontmoeten die het beste met me voor heeft?" De twee meest gestelde vragen zijn gemakkelijk te beantwoorden. Als je het moet vragen, is het antwoord een ondubbelzinnig nee. Nee, het is het niet waard als je het volgende moet doen:

 • Verzoeken dat iemand er voor je is
 • Wensen dat iemand je zou bellen en wekenlang wachten, maanden of jaren
 • Wachten wanneer iemand het uitmaakt met iemand anders
 • Een show opvoeren om over te komen als iemands "type"
 • Dringen bij iemand om "de vraag te stellen"
 • Doen iets radicaals om de verbintenis te krijgen die je wilt

Als je met iemand bent die van je houdt zoals je echt bent, dan zal hij er voor je zijn, je bellen en je binden zonder dat je daar veel voor hoeft te doen. Er zal geen gek drama zijn van heen en weer gaan in de

Grote verwachtingen en het sprookje

Hier volgen een paar scenario's die aan de beschrijving van het "sprookje" voldoen en onze verwachtingen op de proef stellen:

 • De terugkeer van de verloren liefdeWanneer we single zijn, is het makkelijk om terug te gaan in de tijd en nostalgisch te zijn over een verloren liefde. We voelen ons weemoedig over een persoon met wie we hadden kunnen zijn, maar die wegging. Je voor langere tijd aan iemand uit het verleden vastklampen, belet je alleen maar om te leven. Als je je eenmaal realiseert dat vasthouden aan de herinnering aan een lang verloren liefde je geen goed doet, zal je leven drastisch veranderen.
 • Een heen en weer gaande liefde zal uiteindelijk leiden tot een verbintenis / huwelijkDe fantasie over het eindelijk bereiken van een verbintenis na herhaaldelijk uit elkaar gaan en weer bij elkaar komen is een populair scenario dat tijdens readings wordt gepresenteerd. De partner is er, verdwijnt en duikt dan weer op. Niemand voelt dankbaarheid en geluk in een heen en weer gaande relatie. Is het mogelijk dat iemand uiteindelijk de verbintenis krijgt die hij of zij wil? Zeker. Is het waarschijnlijk? Nope. De redenen waarom het onwaarschijnlijk is, zijn de volgende:
  • Je zou niet heen en weer gaan als de relatie om te beginnen echt en stabiel zou zijn.
  • Er zou geen heen en weer gaan zijn als beide partijen elkaar echt zouden accepteren zoals ze zijn.
  • Een of beide partijen hebben onrealistische verwachtingen en willen dat de ander alles doet wat hij of zij wil.
  • Een of beide partijen hebben onrealistische verwachtingen en willen dat de ander alles doet wat hij of zij wil.

  Het geven van een reading aan een persoon in een heen-en-weer relatie is een uitdaging voor een paranormaal begaafde lezer. Zelfs als er uiteindelijk een langdurige relatie mogelijk is, moet er meestal nog veel veranderen en groeien voordat er iets goeds uit de situatie kan voortkomen. In deze gevallen zullen veel lezers de cliënt vertellen wat er gezien wordt, maar zullen de persoon ook adviseren om realistisch te zijn.

 • De onmiddellijke "Verbinding" wanneer twee mensen elkaar ontmoetenDit is de droom die men heeft dat twee mensen elkaar kunnen ontmoeten en meteen weten dat het voor altijd is. Veel lezers met een lange staat van dienst hebben nog nooit te horen gekregen dat dit scenario zich voordoet bij een cliënt. Echter, instant chemie of verliefdheid komt wel voor.

  De instant verbinding is een voorbeeld van het hebben van grote verwachtingen. Er wordt gezegd dat je mensen pas echt kent als je een jaar en een dag met ze samen bent geweest - zonder pauzes. Het kan zelfs langer duren, afhankelijk van de situatie. Hoe is het mogelijk dat twee mensen weten dat ze de juiste persoon hebben op het moment dat ze elkaar ontmoeten? Zeker, we hebben allemaal intuïtie, maar wensdenken en eenzaamheid kunnen iemand ertoe aanzetten iets te geloven dat niet bewezen kan worden. Dit sprookje is niet meer dan dat: een sprookje.

Het aardige van het beeld dat de media schetsen van liefde en relaties, is dat er veel hoop wordt geboden. We hebben allemaal hoop nodig in ons leven om verder te gaan met onze dromen en doelen, maar wanneer wordt hoop een belemmering om ze te verwezenlijken? Er bestaat zoiets als valse hoop. Je weet dat je in die situatie leeft wanneer je partner je niet vrijwillig geeft wat je wilt in de relatie.

Het zoeken naar liefde op basis van "het sprookje" is alsof je iemand bent die je niet bent en probeert het leven van iemand anders te leiden. Deze weg leidt nooit tot positieve resultaten. Iedereen verdient het om gelukkig te zijn en kan dat ook worden als hij of zij eerlijk is tegenover zichzelf. Wie ben je? Wat voor soort relatie wil je echt? Als je duidelijk bent over die twee dingen en niet probeert om in een idealistisch plaatje te passen of om een ander te veranderen, heb je een grotere kans om in een situatie terecht te komen die echt werkt en standhoudt.

Creëer een leven dat echt is en je zult een sprookje van jezelf hebben om te delen.

Gerelateerde artikelen

Andere artikelen van Adviseur "MysticWonder01"