Informatie nodig of uw partner of relatie?

Waarom blijven mannen liever single?

Vraagt u zich wel eens af waarom mannen liever alleen met vrouwen uitgaan dan zich te binden?

Eenvoudig antwoord: Vrijheid

Het lijkt misschien teleurstellend dat de man in wie je geïnteresseerd bent zich niet wil binden, zelfs niet nadat hij je dat heeft verteld, maar de waarheid is dat mannen liever single blijven dan dat een vrouw hen vastbindt. Mannen zijn bang dat ze hun vrijheid, hun onafhankelijkheid en zelfs hun speeltjes en gadgets kwijtraken.

Als je ooit een relatie hebt gehad, weet je dat compromissen sluiten de sleutel is. Mannen willen al hun spullen houden; van de voetbal die ze van hun ex-vriendin hebben gekregen tot een gescheurd t-shirt dat ze gebruiken om hun auto schoon te maken. Wat vaak gebeurt, is dat een nieuwe vriendin langskomt en zijn leven overneemt. Zij gooit alles weg waarvan hij denkt dat het waardevol is en nu heeft hij het gevoel dat hij niets meer te zeggen heeft over zijn eigen leven. Plotseling heeft de man een avondklok en regels over met wie hij om mag gaan. Hij kan zelfs te horen krijgen wanneer hij het vuilnis buiten moet zetten of wanneer hij uit mag gaan. Dit waren beslissingen waar hij controle over had en nu heeft hij het gevoel dat hij geen controle meer heeft.

Les 1: Probeer je man niet te controleren, tenzij je hem wilt verliezen aan iemand anders of aan zijn eigen single zijn.

Een andere reden waarom mannen liever single is om het veld te blijven bespelen zonder zich gebonden te voelen aan één vrouw. Hij kan veel om je geven, maar is niet op zoek naar een relatie. Als u vraagt, "Waarom is hij niet klaar voor een relatie? ... Ik ben," het ding om te onthouden is, hij is niet u. U kunt klaar zijn, maar hij is niet. Hij wil zijn tijd nemen, uitgaan en seks hebben met wie hij maar wil. Als je denkt dat je hem in een relatie kunt duwen, dan houd je jezelf voor de gek. Het kan zijn dat hij openstaat voor een relatie met jou, maar het kan ook zijn dat hij denkt: "Ik ga met jou uit totdat het volgende beste opduikt."

Veel mannen hebben andere prioriteiten in hun leven dan relaties en het huwelijk is gewoon niet meer de noodzaak die het een paar decennia geleden misschien wel was. Dit betekent niet dat uw man nooit wil trouwen. Maar hij zegt dat hij nu niet wil trouwen, en hij weet niet of jij het bent met wie hij zal trouwen.

Les 2: Geef hem de tijd en duw hem niet in een richting waar je later spijt van kunt krijgen.

Een laatste reden waarom mannen liever single blijven, is dat ze uiteindelijk meer in hun zak hebben. Mannen vrezen dat een vrouw zal aandringen op een huwelijk omdat ze afhankelijk wil worden van de man. Mannen vinden het soms niet erg om voor hun vrouw te zorgen, maar ze zijn er ook niet op uit om iemands suikeroom te zijn. Het begin van hun uitgaven begint met "de ring." Je hebt misschien het gevoel dat je een ring nodig hebt je vinger die hem een paar duizend zal kosten. Daarna volgen de kosten van een huis, voertuigen of meubels.

Het klinkt misschien wat alarmerend, maar mannen vrezen dat ze aan het eind van de relatie blut zullen zijn, vooral als ze in het verleden een scheiding hebben meegemaakt. Zorg voor je eigen onafhankelijkheid, maar laat ook merken dat je hem om andere dan veiligheidsredenen nodig hebt in je leven. Wees bijvoorbeeld niet afhankelijk van hem voor de rekeningen, maar laat hem weten dat je hem nodig hebt om je te helpen in en om het huis. Hij zal zich nodig en gewild voelen en je een diepere liefde en bewondering geven.

Les 3: Behandel je man als een vriend en laat hem weten dat je met hem kunt communiceren en tijd met hem kunt doorbrengen zonder dat je daar andere middelen voor nodig hebt. Een afspraakje thuis om een film te kijken zal hem dichter bij je doen voelen dan een date-avond in de bioscoop. U zult een significant verschil in uw relatie gaan merken, dat jullie twee dichter bij elkaar zal brengen.

Gerelateerde artikelen