Informatie nodig of uw partner of relatie?

Kan een vakantie-romance standhouden?

Er zijn veel manieren om een man te ontmoeten: werk, datingwebsites, speeddaten, vrienden van vrienden, blind dates geregeld door familieleden en ga zo maar door. Terwijl je je door de rituelen worstelt en hoopt dat de magie toeslaat en er chemie ontstaat, wordt het tijd voor een pauze. En dus neem je vakantie. Zonder de spanning van de constante strijd van het leven, ontspan je je en word je echt jezelf, zonder zorgen bewegend door het paradijs, levend in het moment en genietend van een welverdiende vrijheid.

Er is een intense, sterke energie die deze positieve staat creëert. Het trekt het vermogen van het universum aan om je dromen waar te maken. Als je je tijdens je werkweek afvraagt of je ooit een soulmate zult ontmoeten, is het heel waarschijnlijk dat je ontspannen toestand op vakantie er een aantrekt.

De magie die een nieuwe geliefde met je beleeft, wordt nog geweldiger door het feit dat je je in een hangende toestand bevindt op een magische plek die je hebt uitgekozen om te bezoeken. Maar dat aan alle vakanties een einde moet komen, wil nog niet zeggen dat alle goede dingen ook voorbij moeten zijn.

Als je door je toevallige ontmoeting met een bijna perfecte match dacht dat je een mogelijke soulmate had gevonden, waarom zou je dan een paar triviale zaken als duizenden kilometers tussen jullie twee in de weg staan? Kan jullie vakantieliefde blijven duren?

Hier is een progressieve checklist die je kunt doorlopen om te onderzoeken of het lot jullie voor een korte periode samen heeft gebracht om jullie voor te bereiden om voor altijd samen te zijn.

☑ Weet je zeker dat hij single en beschikbaar is?

In vroeger jaren kon een vakantielothario zijn zomerkoppel ervan overtuigen dat er niemand anders was dan zij. Tegenwoordig is het internet je vriend. Je kunt op elk gewenst moment naar informatie over hem zoeken, misschien wel terwijl hij je probeert te versieren tijdens je hoteluitstapje. Ga bij hem weg als een eenvoudige zoekopdracht een vrouw of prominente vriendin aan het licht brengt. Als je hem opzoekt nadat een vakantieliefde is geëindigd, houd het dan niet bij een vluchtige zoekopdracht. Is het niet tijd om hem toe te voegen aan je sociale netwerkprofiel? Voegt hij je terug toe? Als hij je niet toevoegt aan zijn sociale netwerkprofiel, is dat een grote aanwijzing dat hij je niet eens in de periferie van zijn sociale kring wil hebben. Nu, dit is eerlijk. Stel je voor dat je thuiskomt en twee weken later verliefd wordt op een geweldige nieuwe vriend. Zou je een jongen willen waar je plezier mee had die je afgelopen zomer pestte om vrienden met hem te worden op het internet? Sommige mensen willen niet in de achteruitkijkspiegel kijken en dat is prima. Je hebt plezier gehad, ga verder.

Als hij je toevoegt aan zijn profiel, is dit je kans om hem te onderzoeken zoals hij wil dat de wereld hem ziet. Is hij online dezelfde man die je buiten de stad hebt ontmoet? Herken je hem eigenlijk wel? Wil je verder zien waar het allemaal heen kan gaan? Zo ja, dan kun je beter nagaan wie er nog meer in de rij staat voor zijn aandacht. Zijn er publieke foto's van hem met een specifiek meisje, keer op keer? Zijn het recente foto's? Was ze met hem op vakantie? Heeft ze een welkomstfeestje voor hem georganiseerd?

Als hij vrijgezel blijkt te zijn en je hem beter wilt leren kennen nadat je zo'n band met hem hebt opgebouwd, neem dan regelmatig contact op en kijk of hij dat ook doet. Als hij het initiatief neemt tot contact, is dat het beste teken dat er misschien meer voor je is dan alleen een prettige herinnering.

☑ Onderzoek zijn waarden

De dingen in het leven die hij het belangrijkst vindt, moeten op zijn minst enigszins overeenkomen met jouw opvattingen. Als een van u politiek actief is en de ander geen interesse heeft in het lezen van het dagelijkse nieuws, is er op de lange termijn misschien geen goede match. Als u beiden van politiek houdt, maar niet Als jullie het ergens over eens zijn, misschien zelfs lijnrecht tegenover elkaar staan, is het feit dat jullie de wereld zien als een reeks problemen die met ideologie en actie moeten worden opgelost, belangrijker dan de specifieke acties die een van jullie wil ondernemen. Als jullie twee kunstenaars zijn, is het minder belangrijk dat jullie allebei op hetzelfde gebied werken dan dat jullie die gebieden begrijpen en respecteren.

Jullie wederzijdse waarden zijn een maatstaf voor jullie inherente compatibiliteit als koppel - verder dan uiterlijk, fysieke aantrekkingskracht en een leuke tijd op vakantie. Een man die je op vakantie ontmoet, kan charmant en innemend zijn, knap en geweldig als het gaat om een eerste fysieke match-up. Maar als je langere tijd met iemand doorbrengt, kun je zien hoe jullie kijk op het leven werkelijk overeenkomt.

Je hebt misschien een leuke tijd met hem gehad, maar als hij waarde hecht aan een wild nachtleven en jij kijkt ernaar uit om een gezin te stichten, is de kans groot dat jullie het als levenspartners voor langere tijd niet met elkaar zullen kunnen vinden. Een schitterende vonk van elektrische aantrekkingskracht is geen garantie voor de status van soulmate.

☑ Reconnect

Jullie kunnen manieren vinden om contact te houden via internet en de telefoon, maar contact houden werkt het beste als jullie elkaar ook echt aanraken. Maak geen Plan echter nog geen plannen om je baan op te zeggen en met hem af te spreken. De snelheid waarmee jullie elkaar ontmoetten toen jullie elkaar buiten de stad ontmoetten, betekent niet dat deze relatie het gewone tempo van een ontluikende relatie kan negeren.

Plan een korte reünie in het weekend waarbij je kunt zien of de vonk er persoonlijk nog steeds is. Kies een neutrale plek. Hebben jullie gemeenschappelijke interesses? Plezier in de zon? Musea en het theater? Wandelen en de natuur verkennen? Een korte vakantie heeft jullie samengebracht, een andere kan jullie compatibiliteit bezegelen.

☑ Overgang naar de langeafstandsrelatie

Als jullie deze eerste drie stappen met succes hebben doorlopen, is het tijd om te praten over het aangaan van een officiële relatie en deze te behandelen als een van de honderdduizenden langeafstandsrelaties over de hele wereld.

Verwissel bezoeken aan jouw huis met bezoeken aan zijn deel van de wereld. Laat hem eerst kennismaken met jouw leven, dan met je vrienden, dan met je uitgebreide sociale netwerk en ten slotte met je familie. Volg hetzelfde patroon met zijn wereld voor de beste resultaten. Geniet van jullie tijd samen en maak gebruik van jullie tijd apart om te begrijpen wat het was aan de magische ontmoeting die jullie hadden op vakantie die twee levens voor altijd veranderde.

Gerelateerde artikelen